Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Everton Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sie 2017
4.9

No me gustó... encontré que era desordenado, muy sucio los baños, y muuuy pocos para la cantidad de camas. Mucho ruido en las noches y en las mañanas..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2017
4.9

The hostel is really far from the city center, more than 30 min walk. You can took a busses but in this case book the hostel in the city center. Very noisy and people going in and out the room at 4 am. Almost all security boxes are broken in the room. The washing machine was dirty, so my clothes was more dirty after I washed it...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sie 2017
8.9

Había mucho ruido fuera del cuarto a altas horas de la noche lo que hacía muy difícil conciliar el sueño

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
8.0

Good hostel, clean and fair price. Rooms with too many people make it noisy. I was unlucky and shared room with noisy crews. Location isn't central but not that far from the centre though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2017
4.9

As a party hostel it's very very busy or loud at times, but that's even the case in the dorm rooms -so don't expect to sleep. Overall rather dirty and worn out facilities. They should invest in some renewal of the facilities

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Lip 2017
8.6

Nice hostel, great value but it's visible that it is so cheap ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
7.7

El personal siempre a disposición, tuvimos un inconveniente con la electricidad y sin problemas nos reintegraron parte del dinero. Todo muy bien!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
4.6

El costo de la noche en hostal es demasíado alto para quedar retirado del centro de la ciudad y además un solo baño por habitación en la que duermen más de 12 personas. Lo bueno es que el servicio de taxi no es tán costoso. Pero tenía una expectativa más alta.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lip 2017
8.0

This is a nice hostel. There is a nice kitchen, the wifi works well, the rooms are great as well. However, it is a bit far from everything. There is a grocery store 10 min walking distance though. Everybody seems to work at the hostel and they all hang out in the common area, so it is hard to figure out who's working when you need help from the staff. I recommend it for the cheap price, but be prepare to need a bus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2017
7.7

Todo muy bien...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.