Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Everton Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2585 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2585 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Cze 2017
7.4

Bon hôtel en général, très belles douches, tout est bien, la cuisine, les chambres, les casiers. Tout ce qu'il manque c'est un personnel à la réception plus présent et le seul point négatif c'est que les clients et les employés sont bizarres, je trouve. Un peu hippies comme la ville. Mais en général c'est que du positif.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
8.3

A cute place, good value, wouldn't recommend for long stays but one night was fine!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
5.4

Initial impressions were not good. Taxi man who took us to hostel described both it and he local area as a 'hole'. When we arrived, it was difficult to identify staff members; and when we were taken to our room, the door was left ajar, despite already being occupied/housing others possessions. We both feel that this hostel is falsely advertised online. Our room was dingey; and we chose not to stay. I emailed the manager; however, this has not been acknowledged. Poor. Wouldn't recommend.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Cze 2017
6.3

C'était en général propre mais le bâtiment à besoin d'être entretenu, Loin du centre J'ai vu mieux comme hébergement

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Cze 2017
3.4

The best word to describe there is DIRTY, absolutely disgusting kitchen. I would like never been there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
8.6

He pasado 4 noches en el hostel. Me gusto mucho el ambiente que había ente el personal, la habitación estaba bien aunque los enchufes son escasos y hay un baño para todos. Esta ubicado a 20 min del centro. Para mi la relacion calidad precio esta bien y lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
8.9

Super accueil, ambiance chaleureuse, l'endroit idéal pour rencontrer du monde! Juste dommage qu'il n'y ai pas de dortoirs séparés.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2017
8.9

Ich habe nie besser in einem hostel geschlafen. Es war ein total netter Ort um Leute kennenzulernen und das Personal war total nett und bemüht den Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
3.1

Way too far from the city. Not clean at all.. weird people, they smoke weed and you dont feel safe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Maj 2017
7.4

Fiquei com duvida de me hospedar nesse hostel por causa de varios comentarios negativos. Mas tive uma otima noite la, os funcionarios foram muito queridos, o quarto era bom, café da manhã ok... A unica coisa que é ruim é a localizaçao, é bem longe de tudo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.