Hostelworld.com

Everton Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,342 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
Everton Hostel Located at 53 Everton Road, Liverpool, Liverpool.
Everton Hostel
England
Liverpool L6 2EH 53 Everton Road, Liverpool
79% 2342
53.4159523 -2.9649138
Everton Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
4.3

There is 0 atmosphere, the staff is not welcoming, nice or helpful - the check in was a joke (no explanations on anything, no advices on what to do and not even a smile or a simply "welcome") and it was the same for the rest of our stay. I really don't like writing bad reviews about the staff (as believe me I know what it is to work in an hostel) but you cannot run an hostel and be so reluctant to talk to people and be friendly. Dorms:small/beds not comfortable. The whole thing is v depressing

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.6

Very noisy guest must behave,while my stay other guest shouting very late

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Kwi 2016
6.0

Noisy night

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2016
9.4

It was awesome. :) :) we'll come again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Kwi 2016
7.7

My only annoyance was that the hostel is so far out of the way of everything. However, the beds are ridiculously comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.4

Lovely relaxed environment, and considering I only stayed there one night I felt the staff really went out of their way to make it feel friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Kwi 2016
8.6

I stayed here once before. The first time it was lovely, friendly and quiet. The second time, last week, was not as good. I guess I picked the wrong night - as Liverpool beat Dortmund to qualify for the Uefa Europa League semi-final. It was really loud.... I'm sure other nights it would have been okay though. Despite the loud noise coming from the common room on the bottom floor, you could not hear too much from the top floor. That said I did not fall asleep until after 2am, and was up at 7am :(

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2016
6.6

Wer einfach nur ein Bett sucht zum schlafen ohne große Anforderungen ist hier genau richtig. Auf Sauberkeit wir kein hoher Wert gelegt. Zwar ist es nicht dreckig wie sau, dennoch ist die Sauberkeit in vielen anderen Hotels höher. Das Frühstück ist eine Katastrophe. Wer sich freut, dass Frühstück inklusive ist, wird enttäuscht sein. Es gibt ein wenig Müsli, Marmelade und Toast. Das wars. Das Personal war sehr nett und ist rund um die Uhr erreichbar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Kwi 2016
7.1

My only real positive of this hostel is the staff and atmosphere, I felt welcome as soon as I walked in by a lot of the people staying there. Otherwise this place was not great, it didn't seem like a real hostel, you check-in in one of the rooms. The wifi doesn't work in the rooms. The doors to the rooms don't always lock and you have to purchase a locker if you want to use one. There was 1 bathroom for 2 rooms, or we could go down 3 floors to use the common room one. Not in a great area ether.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.4

Nice place, good peaple

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.