Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Everton Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 2,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 2,398 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.5
Everton Hostel Located at 53 Everton Road, Liverpool, Liverpool.
Everton Hostel
England
Liverpool L6 2EH 53 Everton Road, Liverpool
77% 2398
53.4159523 -2.9649138
Everton Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.0

Enjoyed my stay at Everton! Met some other lovely travellers, the staff were friendly and the free breakfast was much appreciated. If I ever came back to Liverpool, if definitely stay at Everton. Thanks for having me. 👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • thn6009001
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Lip 2016
5.7

Staff and the manager were super friendly the type youd meet in a local pub, the hostel was run down and old with poor ventilation , room was stuffy and too hot , liverpool was one of the worst cities ive been too !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
7.4

Exactly what I was looking for!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Lip 2016
7.7

This was a nice Beatles Inspired Hostel. Staff was very welcoming. Pretty clean. Good breakfast in the morning. Located a little outside the city, which is ok considering the lower prices.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
4.9

Don't provide winter duvets in summer when you have no aircon. Creakiest beds EVER! No information for tourists, staff not very helpful regarding local attractions. I could go on but I'll stop here

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2016
8.3

BAD WI-FI

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2016
6.6

The staff were really nice but there was no hot water and our sheets smelt of damp (which was gross). The location isn't very good but there's a bus stop right outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
6.9

Excelente atmósfera, aunque el lugar un poco sucio, con sábanas usadas atienden a los huespedes. De los cuatro baños que hay en el hostel, solo en dos sale agua de la ducha las 24 horas. Para destacar la disposición del personal, muy buena

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Cze 2016
6.0

The room only had one bathroom that was not very clean and ran out of toilet paper early in the day everyday. Breakfast was decent but there wasn't much space in the kitchen or lounge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2016
10.0

Todo estuvo excelente!! Se camina 15 minutos al centro pero se me hizo rápido. Todo de maravilla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.