Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eva's Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1042 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1042 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lut 2017
8.9

Auberge sympa. La cuisine est grande et bien équipée, la terrasse super sympa. Le personnel est souriant et sympa, avec une mention speciale pour la personne qui soccupe du ménage en semaine ^^ Bon emplacement à deux pas de la gare de Kings Cross (possibilité aussi d'aller vers pas mal de centres d'intérêt à une distance de marche raisonnable). Dommage qu'il n'y ait le Wi-Fi gratuit que dans la salle commune. Bref très bonne adresse, je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lut 2017
7.7

Bastante bien en general. Baños limpios y amplios. De los mejores colchones en toda Australia. Puedes prepararte café y cerca de kings cross station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lut 2017
9.4

Stayed here for 3 nights and loved every second of it. Staff were super friendly and the atmosphere was welcoming. Met a range of people from all walks of life which made our stay more special. We arrived to the news of a free BBQ that same night and weren't disappointed at what we received, massive spread of food and even cake for dessert! Highly recommend this hostel for anyone visiting Sydney. Good location as right next to Kings Cross Station but not ideal if you want to walk into town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • isymaus3889
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Lut 2017
8.9

kein partyhostel, was super ist. man braucht nur aus der tür gehen und hat alles was man wünscht. party, restaurants, haltestellen, bars, supermärkte... das personal ist der hammer. von der putzfrau bis zum empfang.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
8.6

I would recommend this hostel to anyone who wants to be close to the centre (you can walk it in 20 or get the train every few mins) and is looking for an older, non-party crowd. The hostel is really clean and I put this down to the staff who work so hard to keep it that way. I'd stay again for sure!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
8.3

My only complaint is the lack of proper air-conditioning. On hot days the fans simply were not enough. Otherwise a very nice, safe and clean hostel. The atmosphere is rather calm in a good way and there was no disturbing noise. The public transportation and eating in this area are great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.1

Great atmosphere & very friendly/helpful staff. Only complaint would be no ac but we did get two fans so it wasn't too bad. Wifi only downstairs so it could be a bit inconvenient but overall great stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
9.7

That was a good choice to have Eva's to stay for 1 week. Close to everything. Nice ppl, good atmosphere and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
8.3

Personal muy amable, excelente ubicación

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
7.7

At 7 am you will wake up of the noise.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.