Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eva's Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Eva's Backpackers Located at 6-8 Orwell Street, Kings Cross, Sydney.
Eva's Backpackers
Australia
Sydney New South Wales 2011 6-8 Orwell Street, Kings Cross
88% 1007
-33.8718586 151.2234592
Eva's Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Lis 2016
9.1

Grossartiges hostel mit tollen Mitarbeitern die sehr bemüht sind. jederzeit wieder

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
9.1

amazing staff, helps you anyhow and makes you feel welcome. The location is okay and the rooms/cleanliness is good, toilets/showers brand new and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vinc_xxc3080
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Paź 2016
9.7

Très propre Excellente ambiance Belle terrasse Je recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2016
8.0

Comfy bed in a spacious 6bed dorm. Good security. Well stocked kitchen. Nice rooftop terrace. Helpful staff . Only downsides are cramped shared space inside and lack of bathrooms ; 6 combined toilet & shower rooms plus 1 toilet for the whole building = long queues at busy times. Free WiFi only in kitchen, otherwise have to pay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
9.1

Quite nice, the staff is very helpful. I could store my luggage for free ar arrivzl and after check out and even use one of the common bathromms for a shower. It might be just little space in the resting area and the kitchen at rushhours in the morning and evening. Thank you Eva and team!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.1

旅舍非常干净,每天都有人打扫卫生。员工人很好很乐意帮忙。在这里可以遇到很多人,最喜欢屋顶天台,可以看日落看星星,很惬意。只是位置稍微偏了一点点,跟达令港歌剧院等地方都要走半个小时,到地铁站也要3分钟,周边没有什么特别的。到超市步行5分钟。综合来讲,干净舒适,我在这里住了12天,遇到了很好的室友。开心。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
9.4

Sehr schönes Hostel mit großen Zimmern und Verstaumöglichkeiten. Mitarbeiter sind sehr hilfsbereit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
9.7

It's a sweet little hostel with very friendly staff and a nice atmosphere! All above tho roof top is great with a fantastic view over the skyline! Love it! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
8.0

Great hostel, just quite noisy if you happen to be on the ground floor!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Cze 2016
6.3

Cons: The ensuite inside the dorm a bit run down, the hot water do not work properly. Need to ensure those long term stay do not put their personnel belonging all over the room. They just ignore the notice about the personnel belonging I guess as a proper locker has been provided. The sound from the TV area get into the room if you are staying on the same level as the TV area. It can be very noisy. Pros: The rooftop area is very nice for sunset and night view. Friendly staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.