Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

European Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 5.3
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 4.3
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
4.3

This hostel has a great location, a 10 minute walk from downtown. However, it's in a pretty dodgy area. I would not be comfortable walking around on my own. The website states they have recently had a full refurb but the bathrooms and dorms are in bad condition. I stayed in a 6 bed dorm which was only suitable to house 2 people it was that small. No aircon. The roof terrace is ok but no plants like the website photo indicates. Lots of long term residents staying too. We had food stolen also.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Maj 2017
8.0

My experience was fine here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
4.9

Only problem is that I didn't read the reviews of other visitors...will do in the future!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
3.1

The toilet is dirty. Only have two toilet at each floor. Did not provide locker as advertised. Location is not very safe especially for woman. Service is poor. Custimer has to put their own bed sheet, and take out by themselves.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.9

The maid is the worst.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Mar 2017
9.4

I am satisfied with the service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lauraparaguay3118
  • Paragwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
3.1

Parecía un hostal para viajeros, pero resulta que hay gente viviendo allí. Sumamente maloliente y con olor a comida con humo de Marihuana. La persona que está en recepción apenas entiende inglés y no tratan bien. Pareciera que les estoy haciendo un favor... Peor experiencia del mundo. Tuve que cambiar de hostal al día siguiente (pasé una noche ahí, con frío, porque las mantas son muy suaves para el frío que hacía).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Lut 2017
2.0

The first thing I saw when I arrived was a black car getting broken into outside in the middle of the day in broad daylight. Then when I got inside there was an overwhelming smell of urine when I went to make my way up to the room. I didn't even stay the night when I went up to the room I booked another nearby hotel for the night

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lut 2017
7.1

Not perfect but for this price, we don't expect an hotel standing ! So it was ok. Nice people

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.