Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eurohotel St Denis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.9
Ocena 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
5.9
Ocena 183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 6.0
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 5.3
Eurohotel St Denis Located at 102 Rue Gabriel Peri, St Denis, Paris.
Eurohotel St Denis
France
Paris 93200 102 Rue Gabriel Peri, St Denis
59% 183
48.9389646 2.3568248
Eurohotel St Denis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
3.4

Door was stuck . Everyday had to get help to open it

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lip 2016
6.3

The area is a bit of a ghetto, but it doesn't feel dangerous and people are friendly. We got ripped off when we paid because they didn't have a room for us, so we were given two separate rooms which added €100 to the bill. Breakfast wasn't free, we had to pay extra on the bill for that, and consists entirely of pre-packaged foods. The rooms have no air conditioning but they are alright, about the same level as expected. The entire place seemed pretty clean too. On the whole it's servicable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
7.4

Definitely make sure you get breakfast with your room, it makes life way easier

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
2.6

Despite having a confirmed booking, we were told the hostel was full on arrival. We were sent to the other side of Paris with no choice. Absolutely disgraceful will never use hostel world again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
2.0

Next time half of Paris floods and trains get cancelled, you should really let your customers cancel their rooms. Absolutely no help from your workers.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
7.4

Nice hotel, lots of space in room. but in the hostel world website it said bar and restaurant, which it doesn't really have, very very limited bar but has a drink list but nothing really available. Buffet breakfast but no lunch or dinner opinions that it's says on hostel world website, you need to up date this. The staff were very friendly and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
8.3

Good value for the price. I was expecting much lower standard for that price in Paris.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
5.4
Przetłumaczone przez Google

To miejsce jest centralnie położony w pobliżu stacji metra Bazylika St. Denis, który jest linia 13, która łączy się praktycznie z jednego końca na lotnisko Orly i to cruzarce cały Paryż, miejsce wydawało się nieco brudne i ponowne wykorzystywanie ręczniki i akcesoria łóżko nie często zmieniane i pokój zawsze pachnie tabaki.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.