Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eurohotel St Denis

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 5.5
Eurohotel St Denis Located at 102 Rue Gabriel Peri, St Denis, Paris.
Eurohotel St Denis
France
Paris 93200 102 Rue Gabriel Peri, St Denis
64% 190
48.9389646 2.3568248
Eurohotel St Denis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Lis 2016
7.1

A bit noisy. Abonimable wifi. Restaurant appeared to be closed

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
6.9

Es muy pequeño pero la ubicación está muy bien para los que no conocemos nada

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
8.9

Hotel très propre,agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
7.4

Guter Preis, das Hotel ist ca 30 min vom Zentrum entfernt. Ein sehr netter Mitarbeiter war am Empfang. Da wir vor 14 Uhr nicht ohne Zusatzkosten in unser Zimmer durften, gab er uns die Möglichkeit, unsere Koffer in einer Kammer abzustellen. Das Zimmer bestand aus einem großen Bett, kleinem Fernseher und Telefon. Bad ist genügend und sauber. Die Gegend scheint abgelegen, eine der ärmeren Regionen. Wir hatten außer der Überdecke auch nur eine Filzdecke zum Zudecken, was uns verwundert hat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
3.4

Door was stuck . Everyday had to get help to open it

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lip 2016
6.3

The area is a bit of a ghetto, but it doesn't feel dangerous and people are friendly. We got ripped off when we paid because they didn't have a room for us, so we were given two separate rooms which added €100 to the bill. Breakfast wasn't free, we had to pay extra on the bill for that, and consists entirely of pre-packaged foods. The rooms have no air conditioning but they are alright, about the same level as expected. The entire place seemed pretty clean too. On the whole it's servicable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
7.4

Definitely make sure you get breakfast with your room, it makes life way easier

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
2.6

Despite having a confirmed booking, we were told the hostel was full on arrival. We were sent to the other side of Paris with no choice. Absolutely disgraceful will never use hostel world again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.