Hostelworld.com

Euro Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 5,868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 5,868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Euro Youth Hostel Located at Senefelder Str.5, , Munich.
Euro Youth Hostel
Germany
Munich 80336 Senefelder Str.5
90% 5868
48.1383991 11.5603637
Euro Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Kwi 2016
8.9

Very helpful and friendly staff. Strange smell in room, apart from that everything was very nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
9.7

Bezieht sich auf ein 12er-Gemeinschaftszimmer: Wirklich gut durchdachte Raumplanung. Bei jedem Bett gibt es eine Nachtlampe, eine Steckdose und eine kleine Ablage. Der Platz unter den Stockbetten wird als verschließbarer Stauraum genützt (je 2 Laden pro Stockbett, die mit Vorhängeschloss gesichert werden können, somit hat jeder Gast ein eigenes Fach). Die Duschen und WC-Anlagen sind für ein Hostel vorbildlich sauber. Alle Mitarbeiter an der Rezeption waren sehr freundlich und auskunftsfreudig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
10.0

우선 위치가 좋구요 한국말잘하는 리셉션 직원있어서 너무반가워요ㅜㅜ 직원들은 전부친절해요 특히저는 화장실이 너무좋았어요 헤어드라이기도 무료로 쓸수있고 따뜻해요 화장실이. 바 분위기 활기차고 좋아요 침대는 개인전등이랑 커튼있어서 개인공간보호되서 너무좋구요 다만 진짜딱한가지아쉬운점이 있다면 방안에 냄새가 너무심해요 환기를 아예안하나봐요 그 습한냄새랑 사람들 암내?가섞여서 들어갈때마다 토할것같앗어요..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

Good location, just 3 mind walk to the central tain station. Reception is very friendly and hospitality. Good €5 breakfast at morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

So far on my month Europe trip this has been my favorite hostel by far. Chris the bartender is the man!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Kwi 2016
8.0

Very close to the main train station, which is very convenient! Staff is nice and always willing to help!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.4

Great hostel! Super close to the train station and great room, curtains for people on the bottom bunk which was excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Kwi 2016
7.1

그냥그럭저럭 쏘쏘 조식은 왜이렇게 비싼지 이해 1도 안가요...ㅋㅋㅋㅋ안먹음

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

Cool place but wished the bathrooms were in the room like other hostels I stayed in. Staff was friendly. It still one of the top choices to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • morgan1324
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Kwi 2016
7.1

"Youth hostel" (LIES)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.