Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euro Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 6,333 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 6,333 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Euro Youth Hostel Located at Senefelder Str.5, , Munich.
Euro Youth Hostel
Germany
Munich 80336 Senefelder Str.5
90% 6333
48.1383991 11.5603637
Euro Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.1

악토버 기간이라 넘 비쌋지만 ㅠㅠ 정상가격에선 가격대비 훌륭다고 생각합니다! 무엇보다 역에서 가까워 조았어요 ㅎㅎ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Wrz 2016
9.1

Great place, the only criticism is there was only one male bathroom on the 5th floor, apart from that everything was fantastic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Wrz 2016
8.6

The Good - Nice bar area where its easy to mingle and meet people. Free walking tour and pub crawls are set up. The Bad - Old place. I don't have allergies and I found it to be quite stuffy. The Bathrooms - Private single bathrooms. Most of the time it was occupied so I had to go to a different floor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Wrz 2016
8.6

Good location within walking distance from most places. Staff were always helpful and security good. Would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2016
10.0

Great place to stay . Location staff and the breakfast was amazing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Wrz 2016
8.6

샤워기가 짜증내게 계속눌러야 했던거빼고는 다 만족입니답

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2016
8.3

The place is centrally located its right on the centeral station. The rooms are good and spacious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2016
9.7

One of the best hostels I've stayed in during my trip around Europe. The atmosphere is very lively, perfect place to meet other travelers. The bar is always a great time and when you retire to your room you will not be able to hear the music from the bar unlike other hostels I've stayed at. Rooms and facilities are clean and staff is very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

Incredible location and awesome staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
7.7

The hostel had a great location right beside the central train station in Munich. The staff were super helpful and the security was superb. It is a large complex though and it really lacked the group/community vibe. There were lots of older travellers who didn't tend to interact and that had a big impact on the environment. The rooms were clean and secure but the showers were atrocious. Super dirty and looked as though they hadn't been cleaned in a few days.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.