Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euro Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 6,249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 6,249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Euro Youth Hostel Located at Senefelder Str.5, , Munich.
Euro Youth Hostel
Germany
Munich 80336 Senefelder Str.5
90% 6249
48.1383991 11.5603637
Euro Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2016
10.0

Clean rooms, great wifi connection, felt very safe, great location, and fun atmosphere with the bar downstairs. Would definitely stay again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
18 Sie 2016
8.6

Really great location for seeing Munich as well as daytrips into Bavaria and beyond thanks to bring close to the city centre and min train station. The staff were also very friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.0

The hostel is very nice compared to most. The bar is a good place to meet people and the staff are friendly and helpful. However, if you are looking for a party atmosphere it's not the best. i recommend this hostel to anyone looking to sight see and make small conversation with new people. Also, if you prefer good quality bathrooms, book a different hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.4

早餐4.9歐可以吃很飽!員工態度很好、位置佳,只是12房混宿裡自己能放東西的地方不多。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.1

Excellent place and great staff. Very hospitable. They provide the guests with electronic adapters and towels if needed. I'll be sure to come to Euro Youth Hotel the next time I come to Munich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.7

Very nice hostel right in front of hbf.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
6.6

No real sense of fun atmosphere; I've been to enough hostels to know. Went to Wombats next door which seemed more upbeat and fun. Beer garden crawl way over priced, don't do it. Guy in my tour group gave a better tour than the tour guide! Location was solid though but there's like other hostels you can check out at the same spot. Washer and dryer out of order, nobody seemed eager to call a repair man. Beds are average and showers smell like sewer back up. Munich was my favorite city.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

Posizione ottima, personale disponibile, lo consiglio a chi desidera passare alcuni giorni a Monaco per visitare la città spendendo poco ma con servizi essenziali di qualità

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

밤에 바가 좀 시끄러웠던거 빼면 다 괜찮았음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
8.6

El hostel esta bastante bien ubicado cerca de la estación de tren, la cuadra no es la más linda pero esta muy cerca del centro así que es un lugar muy cómodo. El bar del hostel esta bueno para tomar unas cervezas, hay música y buena onda. Las habitaciones son limpias y cómodas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.