Hostelworld.com

Euro Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 5,972 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 5,972 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Euro Youth Hostel Located at Senefelder Str.5, , Munich.
Euro Youth Hostel
Germany
Munich 80336 Senefelder Str.5
91% 5972
48.1383991 11.5603637
Euro Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
28 Maj 2016
9.1

Excelente hostel con muy buena ubicacion

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2016
9.1

Overall my stay was pleasant. The rooms are very spacious, clean, and comfortable. The atmosphere is very friendly, excellent for solo travelers, made many friends there. It's very, very close to the center so you don't really need to buy any transportation tickets since you can always walk everywhere. Made my stay in Munich great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Maj 2016
8.0

Un hostel que tiene todo... wifi un bar muy bueno.. el staff siempre a disposición buenos locker... el unico detalle es que tendrian que mejorar el servicio de limpieza de los baños. Al estar todo ocupado la limpieza no bastaba. Despues muy bueno. Volveria totalmente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Maj 2016
10.0

Great hostel. Very good location. The best part was the awesome reception staff! I would suggest getting the breakfast elsewhere but one of the better hostels of my trip. They don't have such a high rating for nothing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.7

The hostel's staff is very kind! They are carefull for all that you have need. It was the second time that i was here, and i think that i'll book another time if i've to go another time to Munich. The position is perfect 'cause is close to the main station, but it's also not so noisy! It's ideal for the people that travel, for example interrail, but also for families! There is a pub inside, that is open only for the guest, where is also possible know a lot of people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Euro Youth Hostel is completely recommendable. Outstanding are its location in the very center of Munich as well as the very nice staff that makes you feel really welcome. One of the best hostels I´ve stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.3

The facilities here were really nice and clean and convenient. It's a very large hostel so it isn't the easiest place to meet people as a solo traveler (relatively speaking) but is a very good deal for the money and was a great home base for exploring Munich. I recommend the free walking tour that they help connect you to; great guide and excellent way to get oriented.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.6

Really good place to stay! Very sociable atmosphere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
8.9

Staffs are so kind. And they try to help about everything. The room was clean. But shower and toilets were outside of the room :( Locker at the room was big. The hostel is so close to train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nicolucini4553
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Maj 2016
9.1

Excelente ubicación. Tiene un lindo bar abajo, un muy buen hostel. Lo unico malo, no tiene cocina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.