Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euro Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 7146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 7146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

It was so hot inside the shared room. Not good ventilation. Despite of that was very ok!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
10.0

Impecable y la atención de las chicas de las recepcion es excelente muchas gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Maj 2017
6.3

No AC and so I was sweating in bed. Shower wouldn't get hot. Beds uncomfy. But it was near central station and staff was helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Maj 2017
9.7

Everything was great but my reservation actually got switched around so I didn't get the room I originally booked. That being said, the staff worked out a solution and were helpful about it. This hostel also had the best lockers of all hostels I've been to, and I could fit my large suitcase inside it. Great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

Great location next to the central station. Very easy to walk places as well. Free breakfast was nice and rooms were clean. Bar is fun and staff was very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
10.0

By far the best Hostel that I've resided in! Staff is amazing, and the common room with bar is the place to hang after touring the city. The sleeping quarters are nice as well. Water closets are a nice size, kept clean, and stocked at all times! I would recommend this Hostel to any of my mates, and can't wait to come back for a visit myself!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Maj 2017
9.7

Highly recommend this place to stay. I stayed in a four bed room, enough space for everyone. Great sized lockers, the rooms own shower and toilet. However shower was terrible/weak, yet it was clean. Great bar and communal area easy to meet new people. Great location and very close to the train station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2017
8.3

Super convenient location with less than a 5 minute walk from the central train station and a 15 minute walk into the old town. Bunk beds were clean and sturdy. Curtains and below-bunk lockers were a nice touch. The 12 bed dorm smelled a little weird and was very stuffy; I woke up lightheaded from lack of air circulation, and it went away as soon as I stepped outside. Staff were super friendly though and helped me plan a day trip out to Füssen to see Neuschwanstein.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2017
9.7

Muy recomendable!! Ubicación muy práctica y gente amable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Great hostel. I have a really nice stay. The bar is vert cheap and cool to meet people. The beer tour is also really cool. Denise and Kendall are the best guide tour :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.