Hostelworld.com

Eureka Bed&Breakfast in Bremen

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
Eureka Bed&Breakfast in Bremen Located at Kornstrasse 16, 28201 Bremen, Bremen.
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
Germany
Bremen Bremen D-28201 Kornstrasse 16, 28201 Bremen
72% 362
53.0673978 8.7959581
Eureka Bed&Breakfast in Bremen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.9

Good location, nice people but was difficult to find place for parking the car.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
5.1

Unfreundlich. Kneipe direkt unter dem Schlafraum, welche bis spät in die Nacht sehr laut ist. Renovierung überfällig, im allgemeinen nicht sehr sauber. Lage jedoch gut. Nicht noch einmal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
2.0

I Make a reservation on 9. veebr (nr 32183-212167531) , but on 19. veebr eavnenig i resived e-mail from Irma Rrasa "Hallo Prit sie haben eine Zimmer reservieren bei uns aber leider muss ich stornieren weil keine Einzelzimmer habe And then she called and promise to looking for another room but next day she sent a next e-mail " Hallo leider habe ich keine Zimmer gefunden sorry but mu plane was leaving on 22:02 morning. I found myself a hotel, but is 100 euro more expensive. WHAT I DO NOW

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
7.7

Freundlicher Empfang, Zimmer sauber, aber günstig zusammengesuchte Einrichtung. Fernseher haben wir nicht zum Laufen gekriegt. Kleines Duschbad war für 2 belegte Zimmer kein Problem. Frühstück war nicht möglich wg. Krankheit, aber guter Bäcker um die Ecke. 15 Minuten zu Fuß in die Altstadt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2016
8.0

Nichts für Langschläfer! Schon früh lautstarke Diskussionen vor derZimmertür.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
7.4

It is Bed and Breakfast place without breakfast. Tea or coffee is available, but would be wonderful to have at least a couple of spoons there or some paper or plastic glasses. About staff can`t give any comments for I didn`t see anybody except the first evening getting the keys. The location is excellent, it`s possible to walk to airport, if you want morning exercise. Regardless these little drawbacks it is a good value for the money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2016
9.7

Wir waren sehr zufrieden mit dem Eureka-Hostel. Es gab gute, vernünftige Bettwäsche, es war relativ sauber und man hatte einen Fernseher. Das Personal war sehr freundlich und die Lage war für uns auch okay, mit Straßenbahn ca. 15 Min bis zum HBF und zu Fuß ist man relativ schnell an der Weser. Es gibt aber auch viele Restaurants oder Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe. Die Einrichtung war auch nicht schlecht. Gern wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2015
8.9

- die Betten in DBZ sind einfache verschiebbare Kastenbetten, besser wären stabilere größere Betten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2015
7.1

Great overall experience! Huge rooms, quite clean, good location and free refreshments-kettle,coffee,etc- We espent only one night but it was more than fine for what we payed. Gracias! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Miła i przyjazna obsługa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.