Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eureka Bed&Breakfast in Bremen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
4.6

Utrolig meget støj fra underliggende værtshus. Servicen er helt i bund

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
7.4

Insgesamt hat mir der Aufenthalt in diesem Hostel sehr gut gefallen, allerdings gab es kein Frühstück, obwohl es sich offiziell "Bed&Breakfast" nennt. Man hätte es noch extra dazu buchen müssen, obwohl das nach meinem Verständnis dazu gehört. Die Frau, die mir aufschloss war aber sehr freundlich und zuvorkommend, sodass ich mich nicht über den Service beklagen kann. Das Badezimmer war recht sauber, obwohl auf der Etage trotz Verbotes und auch auf der Toilette geraucht worden ist.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
8.0

+ Clean place, good price and good area. - Did not like the beds and staff felt a bit awkward.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
4.6

Das Zimmer war sehr schmutzig. Man hat erst vor meinen Augen die Betten bezogen. An Schlaf war gar nicht zu denken, immer hat irgendjemand geschrien. Das Essen war grauenhaft, nichts hat geschmeckt. Ich musste mir anderweitig mein Frühstück holen. Die Lage war okay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2017
6.0

Heruntergekommenes Haus in schöner Wohngegend. Personal höflich, allerdings nur auf telefonische Anfrage und nach 15 Minuten Wartezeit anwesend. Zimmer sauber, allerdings alles zusammengestückelt, Tapete faltig und mit ehemaligen Wandtattoos eines ehemaligen Kinderzimmers. Fernseher ohne Antennenkabel nicht funktionstüchtig. Frühstück wegen Krankheit nicht zubuchbar, allerdings Bäckereien mit Frühstücksangebot in der Nähe. Lage ist super, nur 8-10 Minuten zu Fuß ins Zentrum und leicht zu finden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marcosacchettino5626
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
4.9

B&B without Breakfast. It was unpossible open the window because of bad smell coming from the groundfloor where a pub was frying all day every days. The TV was out of order

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2017
7.4

Nice place to stay. The staff were not available except when a friend and I checked in. Room was very clean, though there was only a fridge and a microwave (and a coffee maker). Communal bathroom was very small, TV were we told didn't work. Bed was comfortable though we had to walk about 15 minutes to the city center if we didn't want to take the tram. There is a bar right next to the location, and a few restaurants plus a park are very close by. Overall I had a very pleasant experience here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
3.7

I booked there for four days, because the bed and breakfast has an average of 7.8. I did not think it would be so bad. My room and the bathroom/toilet stank. And instead of cleaning, it was pored over with cheap room-perfume. I felt so discusted being there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Kwi 2017
8.3

Great location walking distance from Bremen Airport and only 10 minute walk into central Bremen. Good value. Make a note of contact phone number to call owner on arrival at the B&B.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fiktionaere3202
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Kwi 2017
9.1

Einfach, sehr schlicht, schmucklos. Schmales (EinPersonen-)Bett. Insgesamt für diesen Preis perfekt, wenn man nur übernachten will. In Fußnähe zur City, gute Straßenbahnanbindung. Sehr freundliche Inhaberin. Kaffee gibt's den ganzen Tag über frei, aber man sollte einen Becher dabeihaben. Im Zimmer ein Arbeitstisch, freies und gut funktionierendes WLan. Angeschlossen ist im direkten Nebenhaus eine Bar, eher Kneipe, wo man auch nachts noch schnell ein Bier holen kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.