Hostelworld.com

Euphemia Old City Canal Zone

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2,073 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2,073 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.8
Euphemia Old City Canal Zone Located at Fokke Simonzstraat 1-9, , Amsterdam.
Euphemia Old City Canal Zone
Netherlands
Amsterdam 1017 TD Fokke Simonzstraat 1-9
75% 2073
52.3604797 4.8916196
Euphemia Old City Canal Zone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

Very friendly staff, cheap and worth it, very clean! Staff are really helpful and relaxed and easy going. Hot water worked well, overall highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.0

The staff was absolutely wonderful! When we arrived the guy gave us suggestions on where to eat and was very friendly. A little pricey for the location (about a 25 minute walk to central station) and the accommodation. The room is small (4 bed dorm) but we had an ensuite bathroom which was alright. Not recommended for anyone with mobility issues though since the stairs were extremely steep and a little crooked. Would stay again though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
2.0

I have an open complaint with Hostel World that is still unresolved. You are asking me to review a stay when it was cancelled and me and 13 other people were left stranded in Amsterdam. Very poor service before arrival, poor service when requesting support when we turned up to the hostel and we were stranded and very very poor service in handling my complaint.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Kwi 2016
7.4

El Staff es muy amable y la ubicación es muy buena, las instalaciones no son muy buenas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
7.1

Excellent in so many ways. However, morning showers fluctuate in temperature to such a degree that it was almost impossible to shower between freezing and burning

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Mar 2016
8.6

La recepcionista española fue muy simpatica, respondió todas nuestras dudas. La pieza era un poco pequeña para tanta gente, bien si solo quieres llegar a dormir. Sin cocina. Quedaba a aprox 20 minutos del centro caminando, mucha locomoción cerca

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
6.6

An ok place, has everything you would need. has one shower for each floor and one male and female toilet. It is in a decent location very close to tram stops that go straight to the city center and to the museums. The atmosphere is a bit dull but other than that it is an ok place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
7.4

It is a good place to stay if you are a few days. Most of the staff was kind to me except for the old guy. The toilets were smelly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Polecam ten hostel dla wszystkich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

Wspaniały hotel, czysty i miły personel, cena trochę wysoka dla wartości, ale ogólnie świetny hotel w Amsterdamie jest niesamowite!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.