Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euphemia Old City Canal Zone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2,130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2,130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.4
Euphemia Old City Canal Zone Located at Fokke Simonzstraat 1-9, , Amsterdam.
Euphemia Old City Canal Zone
Netherlands
Amsterdam 1017 TD Fokke Simonzstraat 1-9
74% 2130
52.3604797 4.8916196
Euphemia Old City Canal Zone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
6.6

place is rather clean, well located. But dorms are very small & beds mattress are metallic and noisy at night. overall it was OK but way too expensive.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Wrz 2016
4.0

Grumpy staff. Dirty room. The communal shower and toilets were new and clean though. Only saving grace.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Wrz 2016
8.0

Nothing bad to say about this hostel. The staff was helpful and the location was off from party central.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • renrok
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
7.1

Die Lage ist etwas außerhalb aber gut erreichbar. Die Zimmer sind sehr klein und es war sehr heiß. Es waren leider nur die hälfte der Schließfächer verfügbar da die anderen mit einem extra Schloss versehen waren. Für 2-3 Nächte aber vollkommend ausreichend! Die Dusche +WC war im Zimmer war von vorteil war.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Wrz 2016
9.4

The rooms were cozy and clean, the beds comfy. It wasn't in the city center but it was in a great centralish location and in Amsterdam everything is close together anyway. Security lockers in the rooms, discount vouchers for local attractions, and cheap breakfast. Great hostel, would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2016
7.4

Unser Aufenthalt war ok. Der Preis war zu hoch, aber nach Amsterdam Maßstab ok. Der größte Minuspunkt war, dass es in der Nacht sehr heiß war, sodass ich nicht richtig schlafen konnte. Das Fenster konnte man nur ca 30 cm weit öffnen und für ein 5er Zimmer im Sommer ist das natürlich zu wenig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
6.0

Unser Raum war relativ klein, aber zu anfangs sehr sauber. Leider wurde uns direkt Geld geklaut. Waren am Ende 5 Leute im Raum .. schon etwas eng. Das gute ist egal in welche Richtung man läuft kommt man in sehr schöne Ecken Amsterdams

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Sie 2016
5.4

There were not outlets or lamps enough in the small rooms. The bed made a lot of sounds, made it a bit hard to get some good sleep. Everything was okay, we just expected more for the price!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2016
8.6

Staff were great had a really loud snorer in my room theyvhad Jo problem switching room and while I was leaving the owner approached me to ask of everything went well after switching rooms. bathrooms in the room were great location was right beside the tram so getting in and out was easy. Walking distance from most places I wanted to go the only complaint was that it was a bit pricey and atmosphere was lacking a bit

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
4.9

200 euro a persona per 4 notti (in una camera non privata) è un abominio: camere piccolissime, senza una luce o un comodino, niente cucina utilizzabile, atmosfera lugubre e personale neanche troppo cortese. Unica nota positiva: è vicino al centro e vicinissimo ai principali musei. Ma lo sconsiglio vivamente, perlomeno a questo prezzo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.