Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euphemia Old City Canal Zone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
8.3

Perfect budget hotel. The position is very good, only 10min from Dam Square. Rooms were clean and beds very comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.4

Nice place. Location could be a bit closer to city center, but it is still easily walkable to get to where the action is. Rooms were pretty standard for hostels and it was nice to have an insuite bath for an 8 person mixed dorm. Would use this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.7

Amazing location & basic but clean rooms. Staff were helpful & we could leave our bags for the day after check out which was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
7.1

I was in a room with 10 beds. In the overall it was ok, the only thing that bothered me was that the bathroom was not cleaned during the 2 days I was there. At least that's the impression I got.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

MUY BUEN HOSTEL Y BUEN PRECIO. tipico del lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
8.0

We stayed here over new year, so the price was ridiculously high (€200/night) and so it wasn't a good value for price ratio, but in the off season, it would be better. Everything was fine, the room was okay, the staff was good, location is also okay, quiet area. All around, very okay experience :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Gru 2016
7.1

Muy bueno el hostel! Bien ubicado, llegas a todos lados caminando. Nos pareció un poco caro para los servicios que brindaban, pero es recomendable el lugar. El desayuno es pago.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.1

It was amazing stay... friendly staff's, free WiFi, lobby area attached with cafeteria to spend time along with other travellers .... near to all the visiting and side seeing places... overall it was good stay and worth for your payment...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
9.1

Un lugar muy agradable y muy fácil de llegar desde la estación de trenes. Se ofrece un desayuno con cargo extra muy bueno. El personal súper amable, te auxilian en cualquier cosa, la habitación sin embargo, muy fría, las camas viejas y con mucho ruido. El hostal está bien, regresaría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
8.3

Aunque uno de los recepcionistas era un poco borde los demás nos trataron genial. Las mantas estaban un poco sucias y había que dejar un depósito de 10€ por la tarjeta y otros 10 por el candado para la taquilla (si no lo llevas). Esta muy céntrico y esta bien en relación calidad precio. Sin duda repetiría

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.