Hostelworld.com

Euphemia Old City Canal Zone

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2,066 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2,066 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.3
Euphemia Old City Canal Zone Located at Fokke Simonzstraat 1-9, , Amsterdam.
Euphemia Old City Canal Zone
Netherlands
Amsterdam 1017 TD Fokke Simonzstraat 1-9
73% 2066
52.3604797 4.8916196
Euphemia Old City Canal Zone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2016
7.4

El Staff es muy amable y la ubicación es muy buena, las instalaciones no son muy buenas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
7.1

Excellent in so many ways. However, morning showers fluctuate in temperature to such a degree that it was almost impossible to shower between freezing and burning

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Mar 2016
8.6

La recepcionista española fue muy simpatica, respondió todas nuestras dudas. La pieza era un poco pequeña para tanta gente, bien si solo quieres llegar a dormir. Sin cocina. Quedaba a aprox 20 minutos del centro caminando, mucha locomoción cerca

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
6.6

An ok place, has everything you would need. has one shower for each floor and one male and female toilet. It is in a decent location very close to tram stops that go straight to the city center and to the museums. The atmosphere is a bit dull but other than that it is an ok place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
7.4

It is a good place to stay if you are a few days. Most of the staff was kind to me except for the old guy. The toilets were smelly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Polecam ten hostel dla wszystkich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

Wspaniały hotel, czysty i miły personel, cena trochę wysoka dla wartości, ale ogólnie świetny hotel w Amsterdamie jest niesamowite!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Znajduje się w bardzo turystycznie okolicy. Personel jest dość miły, ale nie wydaje się bardzo ufny ich gości. Zrozumiałe jednak, ponieważ większość osób nie wydaje się bardzo szacunku albo (goście palili w hotelu mimo objawów palenia). Łączna kwota grzywny na hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lis 2015
8.0

The staff are very kind and the hostel is good and clean!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lis 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Podstawowe hostel z miły personel i dobra lokalizacja (zajęło mi to 10-15 minut, aby dostać się do "centrum"). Bo to nie jest w centrum jest nieco tańsze niż w innych hostelach, ale czuję, że to wciąż zbyt drogie, co to jest. Średnie udogodnienia i pokoje są nieco śmierdzący, ale poza tym wszystko było w porządku i czułem się bezpiecznie tam sam. Jednak z mojego doświadczenia to nie jest schronisko, gdzie można spotkać innych ludzi i zaprzyjaźnić się szybko.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.