Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euphemia Old City Canal Zone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2,172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2,172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.8
Euphemia Old City Canal Zone Located at Fokke Simonzstraat 1-9, , Amsterdam.
Euphemia Old City Canal Zone
Netherlands
Amsterdam 1017 TD Fokke Simonzstraat 1-9
76% 2172
52.3605302 4.8915030
Euphemia Old City Canal Zone
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

MUY BUEN HOSTEL Y BUEN PRECIO. tipico del lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
8.0

We stayed here over new year, so the price was ridiculously high (€200/night) and so it wasn't a good value for price ratio, but in the off season, it would be better. Everything was fine, the room was okay, the staff was good, location is also okay, quiet area. All around, very okay experience :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Gru 2016
7.1

Muy bueno el hostel! Bien ubicado, llegas a todos lados caminando. Nos pareció un poco caro para los servicios que brindaban, pero es recomendable el lugar. El desayuno es pago.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.1

It was amazing stay... friendly staff's, free WiFi, lobby area attached with cafeteria to spend time along with other travellers .... near to all the visiting and side seeing places... overall it was good stay and worth for your payment...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
8.3

Aunque uno de los recepcionistas era un poco borde los demás nos trataron genial. Las mantas estaban un poco sucias y había que dejar un depósito de 10€ por la tarjeta y otros 10 por el candado para la taquilla (si no lo llevas). Esta muy céntrico y esta bien en relación calidad precio. Sin duda repetiría

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
9.7

Muy bien situado , cómodo y confortable. Muy tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
6.9

The staffs are kind and friendly, but facilities are old.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Gru 2016
9.4

2nd time staying in Euphemia and just like before, I was very satisfied with my stay. The staff are very friendly and very willing to help, and the location is ideal for exploring the ins and outs of Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Gru 2016
9.4

Very convenient location, staff was friendly and helpful (although we didn't require much), rooms were comfortable (if small) and clean. Better to pay cash because there is a 5% surcharge for card payments.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.0

Gute Lage, sauber aber Zimmer waren sehr klein und Betten sehr durchgelegen. Leider keine Küche (ein Wasserkocher wäre super gewesen). Ansonsten waren wir sehr zufrieden!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.