Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Euphemia Old City Canal Zone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • simao_tgl5869
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Wrz 2017
7.7

Preço elevado

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ro2a
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
8.0

I stayed in 4 bed room and it was tiny rooms not have hair dryer but anyway the hostel useful for quick stay, very good smiling collaborator stuff as all Holland's amazing people but they do not have much to offer in booking however don't waste your advice, I think will be there again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pacohbh9170
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Wrz 2017
7.4

Hostal que pasé una noche pero que parece un sitio bueno, limpio. Aunque el recibimiento no fue del todo agradable por parte del empleado/dueño. Pero no está mal...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2017
6.9

Not bad in terms of location, right outside tram line to head straight in the heart of Amsterdam, about 10 - 15 min walk to bars and clubs. The hostel wasn't the best nor the worst, with basic facilities. Stairs is a mission if u stay on top floor. Not a social hub. Only problem we had was staff coming into our room unannounced early in the morning to either do a head count or kick people out (with 30mins to checkout) or vacuum...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2017
8.3

I was gladly surprised about the quality and service of this hotel. More of a hostel format with a kind and helpful service. The owner was present during the mornings checking the rooms were clean. I was upgraded from a 10-bed bedroom to a five-bed no charge. Cleaning staff did the toilet and trash daily. Walking distance to main neighbourhoods and with access to grocery shops and public transportation. No elevator is a bit of a problem if you carry big luggage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
4.0

The worst people I have ever met.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Sie 2017
8.6

My stay was a good one , except for things i would like to highlight , rooms were very small plus this guy who came and shouted in the rooms throughout the morning to wake up ppl who had to checkout in a very loud and bad tone , rest staff was very cooperative

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
4.3

Rude cleaner and the shower was eaither to hot or to cold

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
6.0

Pts positifs : bon emplacement dans la ville car situé entre le centre et le quartier des musées ; douche et WC dans la chambre très appréciables. Pts négatifs : pas fan des dortoirs, surtout quand les voisins se croient tout permis... ; prix très élevé pour ce que c'est (+10% taxes + 5% si paiement par carte bancaire = joie à l'arrivée) ; personnel pas vraiment accueillant. Je conseillerais cette auberge uniquement en cas de dépannage (ce qui était mon cas), j'ai connu bien mieux.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • sabrinaalvarezn4955
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sie 2017
6.9

Lo recomiendo para estadías muy cortas. Las habitaciones pequeñas y las camas incómodas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×