Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Etnico Eco Hostel

  • Colo Colo # 36, Holzapfel & Colo Colo, Pucon, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 664 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 664 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
6.3

Wasn't too upset to leave this place. Not nearly enough bathrooms for the amount of people they pack in here, pretty dirty and wifi was spotty. The room in the pictures with the fireplace and all the happy people is actually a 12 people dorm now that has a total of 2 outlets for everyone. Also it's outside so you need to go outside to get to a bathroom, the kitchen etc. Makes me wonder where the people saying it's the best hostel ever have actually been staying. Cash only

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
8.6

Muy buenoooo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
4.9

Awful hostel. I had a 6 night reservation for two people, but after night two they wanted me to check out, because they had assigned the beds to other people. It turns out that they had incorrectly written 2 nights instead of 6 in the hostel board. Instead of talking to the new guests and explaining their error, they decided to offer us "to share a bed" (my friend and I aren't a couple) or, more astoundingly, that "they could lend us a tent and a matress to sleep outside". Choose another place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
8.6

Lugar com ótima localização, organizado e com funcionários sempre a disposição e muito educados. So deixou um pouco a desejar no banheiro que poderia ser mais estruturado levando em consideração o tamanho do hostal e as outras qualidades. Ótimo custo-beneficio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
4.3

Una mala decisión. Contratamos habitación privada y la cama y sabanas horribles, habitación sucia, baños con mucha falta de limpieza y cuidado. Además de solo uno dentro y los demás fuera de la casa. No volvería y no recomendaría a nadie que se quede ahí. Solo está bien ubicado y el personal agradable hasta ahí.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Encantado con el hospedaje, el ambiente excelente, los recepcionistas muy agradables, pieza liucura que fue donde me quedé, limpia, buen baño, muy cómoda. Gracias por todo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
6.0

Piscina, jardin y terraza en mal estado. Baños insuficientes y en mal estado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
8.3

This place was a lot of fun. It could be cleaner but there is just an ungodly amount of people which is awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.1

Muy bien organizado el funcionamiento del hostel, a 4 cuadras de la calle principal, facil para hacer todo caminando Muy buena onda todo y todos, super amables y siempre al servicio Perfecto lugar para hacer muchos amigos De mis mejores experiencias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sty 2017
9.4

Best hostel experience in over 7 months travel. Atmosphere was amazing which comes from the owners being based at the hostel. So friendly &relaxed but still make sure all the guest respect each other &the space. Communal kitchen well equipped &always buzzing with people. The common room is huge &the outdoor area is even bigger with a small pool. 5 min walk to the lake beach & 5 min to supermarket. Recycling effort is great. It's not perfect but I absolutely LOVED IT here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.