Hostelworld.com

Esperanto Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lut 2017
10.0

We got in late and were able to check in no problem. It is nice and quite. The room was warm, but being on the coast and in Ecuador, its to be expected. We had a pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luchogulminelli
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Lut 2017
10.0

Todo perfecto. Limpio, cómodo, seguro, organizado, sobre la playa y todos muy buena onda. Lo recomiendo absolutamente 👌🏻👌🏻👌🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Sty 2017
9.4

Great little hostel - will definitely stay again. Rooms could get a little warm in the morning but nothing unbearable. Highly recommend, the staff were great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
10.0

Nos quedamos con mi novio por unos días y lo recomendamos totalmente. Antes que nada el personal nos ayudó muchísimo con todo lo que preguntábamos, sobre lugares para recorrer o como llegar a diferentes puntos, de hecho me olvide algo en el hostel y tuvieron la amabilidad de ayudarme a recuperarlo! La Cocina es súper completa, incluyendo licuadora. Los cuartos son muy limpios y en el nuestro había un balcón muy lindo. Tiene una terraza hermosa donde podes ver los mejores atardeceres!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
7.1

Super friendly and welcoming place. Great location close to beach. Unfortunately kind of grubby. Really dirty kitchen and bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hi Marcus, we remenber as we do not use to have guest over their middle 50´sd , we sorry about your experience, you stayed in a shared dorm . fyi if you are in a hostel normally sharing kithen and batroom there are people before you that use it , we try to keep cleaning as muchas possible , besides is the guest responsabily to keep it clean for respect to the other ones, but sometimes the meaning of "clean " for people in their 20´s is differente than mine meaning cleaing in my 40´sd or you =( , sorry about it . About seurity , we wonder whay is about 6, we have 24 hours guard, we have lockers per person , you birng your padlock and inside the ocker there is a security box, which we can provide the key , so what made the hostel deserve 6 ?? in montanita other hostel similar, barely have the locker no 24 hours security guard or security box, so they would deserve then 1 ? , =) je je , anyway, we were glad you are traveling in your retiremtnent , that is must be =) the best wishes =) and vibes

  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sty 2017
9.4

Lindo lugar, bien ubicado para poder disfrutar de la noche pero también de la tranquilidad si uno asi lo quiere. Super disponibles y facilitadores para resolver y ayudar. Cristian genio! te bancamos a morir ;) Sentirse como en casa, eso esta bueno! Hasta la proxima!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
10.0

Mi experiencia en Esperanto ha sido adorable, tanto la ubicaci{on, como la limpieza y el ambiente excelentes...super recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.4

La estadía en el hostel fue excelente! Siempre nos venían a limpiar las habitaciones y el.personal siempre estuvo atento a nuestras necesidades. Esta cerca de la.playa y de los lugares de salida a la noche. 100% recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
8.9

I was staying 5 days in Esperanto hostel and had a amazing time. Located in a calmer area but close to all nice opportunitys Montanita has to offer. Biggest plus is for sure the terrace with seaview but also the nice staff, the garden and the 2 little cats ;-) Another highlight was the bbq party we organized spontaneously at NYE. I would definitely book this place again!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.4

It was the second time I stayed at Esperanto and I will definitely come back. Great location, staff and atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.