Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Esperanto Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.7

It was a great stay. The staff were all nice and accommodating. They would even take the time to show you around Montañita, which is taking the extra mile. I would definitely recommend the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2017
8.6

Very nice and relaxed hostel near the city center and parties but enough distance to be able to sleep. Recommend highly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.7

La pasamos delicioso! Gran grupo de personas nos encontramos de todo el mundo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.1

Muy buena onda disfrute todo, son súper simpáticos y cálidos siempre me ayudaron en todo, prometí volver con más tiempo ☺

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2017
10.0

Thanks to Esperanto for a wonderful stay! Esperanto is the perfect place to enjoy the party life of Montañita, while having a nice and quiet place to spend the night and relax during the day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
9.1

Muchas gracias Cristian por la hospitalidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2017
9.7

Nicht direkt im Getümmel von Montañita und direkt am Strand. Super Personal mit guter Auskunft. Kleine Küche, komischer Geruch im WC

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
8.0

Amazing rooftop with hammocks and a great view! Nice owner and clean hostel. At night it got superhot in the room, the fan wasn't helping at all. We met a few people, but if you're looking for a place for socializing I'd recomend the Chi Chi Babylon or Hidden House Hostel. This place was really quite and relaxed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.7

great hostel with superfriendly and helpful staff, feels like a little family :) I would definitely recommend staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • snoreood12
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

The hostel is one of my favorites in Ecuador. Close to the beach, great rooftop terrace, and amazing staff. Chris was especially helpful and friendly. He showed us around town and made sure we were comfortable. I've traveled a lot and would highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.