Hostelworld.com

Esperanto Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Esperanto Hostel Located at Beachfront, , Montanita.
Esperanto Hostel
Ecuador
Montanita Santa Elena NA Beachfront
93% 187
-1.8248432 -80.7538701
Esperanto Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Exelente Sitio, Personal y Ubicacion, Espero Regresar...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
8.3

We only booked for 2 nights, but we stayed one week! The hostel has a relaxing vibe! You have a very nice view from the rooftopterrace.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
10.0

I stayed at Esperanto for 5 nights in April. It´s a great spot near the beach, well priced with a nice kitchen and terrace with hammocks. I´d recommend it to anyone looking for a nice place to stay in Montanita!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Emplacement a 5 min a pied du centre a 1 min de la plage au calme pour récupérer des nuits de fiesta. Ambiance très agreable, terrasse sur le toit depuis laquelle on assiste au couché de soleil...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

The location of the hostel is perfect! Close to the Beach as well as to the center of Montanita. The balcony on the top floor is already worth it to stay there! The rooms include everything which is needed (with balcony) and are very clean. The staff is very professional and extremely friendly! They even organized a spontaneous BBQ which was delicious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • felixedlund
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Kwi 2016
9.4

Supermysigt hostel med otroligt fina rum och sköna sängar! Personalen var oerhört trevliga och ägaren var framförallt väldigt hjälpsam och trevlig! Han pratade även väldigt bra svenska! Det enda som jag skulle kunna tycka att de kan göra bättre är att erbjuda någon sorts lätt frukost, men annars är de helt klart ett utav de bästa och hostelsen jag bott på under min hittills 8 månader långa resa!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Excelente hostal! Parrilla con asadito y buena onda, gente de diez, un hostal limpio, seguro y reconfortante!!! Si vuelvo a montañita, no duden que ahi sera!!!! Jorge (El dueño) un terrible craaaa!!! siempre que puede, se suma y la noche es una genialidad! sigan siendo asi que van a llegar muy lejos!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2016
10.0

This is the best hostel I've stayed at on my 6 months trip. The terrace is the highlight of the hostel, its super cool to chill on the terrace with the best view of montanita, watch the waves and look at people. The owner is really cool, he hung out with us every night, helped us out with whatever we wanted. The staff is super chill, kitchen is very nice, hostel is super clean, and they would help you with anything you asked for. I met some really cool people too. I miss this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Fantastic hostel right by the beach and close to all the nightlife. Hostel staff and owner Jorge are lovely people and nothing is too much trouble for them! Highly recommended and I can't wait to go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Kwi 2016
9.1

Stayed 6 nights in a dorm room. Beds were comfy, toilets were quite clean. Located just a short 5 min walk to the main street in town. Convenient but just far enough that noise from the parties aren't a problem. The upper terrace offers great views and a good breeze.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.