Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Erasmus Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Sty 2017
9.7

Absolutely wonderful location right in the heart of the student center between the Plaza Mayor and the University.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
9.1

Very good central location to the very old very beautiful downtown core. Private parking was available right at the hostel for a small fee. And staff was friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sty 2017
7.4

camere pulite letti comodi , personale apatico , colazione buona , si paga x il lucchetto , lenzuola pulite , no asciugamano

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
9.4

Excelente relación calidad precio y situación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
8.9

I returned here after staying a year ago. It is a very clean place with good quality beds and bed linens. Bathrooms are small but private and modern. The only shortfall is lack of power for recharging at bedside. I would highly recommend visiting Salamanca and staying at Erasmus Home.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Natpv
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Gru 2016
9.7

Great place. Awesome staff. Strong beds. The mattresses could be newer (there was a loose spring in mine) and there was just one bathroom for 3 rooms in the floor, which made it difficult to use it in the morning. Overall I had an amazing stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

Great place to stay. Staff are very friendly. Rooms are clean. The kitchen and lounge were good places to meet people. This wasn't a busy time of year so there weren't lots of people around, but this was quite nice. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
9.1

Excelente trato. Hostel muy nuevo y con buena atmósfera. Muy bien ubicado. Lo único malo es que no hay fogón para cocinar, aunque hay hervidor y microondas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
9.1

Very comfortable hostel with a chilled atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
7.1

Moisissure dans la douche, douche téléphone non accrochée au mur donc devons la tenir dans nos mains. Le petit déjeuner est léger (une tranche de pain grillée et une boisson) et est dans un restaurant près de l'auberge, on se sent mal de ne pas laisser de pourboire car nous reçevons du service. Seulement une prise électrique avec "powerbar" au milieu de la chambre. Lits très inconfortables, on ressent tous les ressorts du matelas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.