Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Erasmus Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
Erasmus Home Located at C/ Jesús 18, 37002 Salamanca, , Salamanca.
Erasmus Home
Spain
Salamanca 37008 C/ Jesús 18, 37002 Salamanca
87% 373
40.9621413 -5.6647610
Erasmus Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
9.4

Excelente relación calidad precio y situación

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sty 2017
8.9

I returned here after staying a year ago. It is a very clean place with good quality beds and bed linens. Bathrooms are small but private and modern. The only shortfall is lack of power for recharging at bedside. I would highly recommend visiting Salamanca and staying at Erasmus Home.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Natpv
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Gru 2016
9.7

Great place. Awesome staff. Strong beds. The mattresses could be newer (there was a loose spring in mine) and there was just one bathroom for 3 rooms in the floor, which made it difficult to use it in the morning. Overall I had an amazing stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

Great place to stay. Staff are very friendly. Rooms are clean. The kitchen and lounge were good places to meet people. This wasn't a busy time of year so there weren't lots of people around, but this was quite nice. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
9.1

Excelente trato. Hostel muy nuevo y con buena atmósfera. Muy bien ubicado. Lo único malo es que no hay fogón para cocinar, aunque hay hervidor y microondas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
9.1

Very comfortable hostel with a chilled atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
8.6

Pretty awesome hostel! Located right in the centre, basically 5 mins walk from everything (although the bus station is 15-20 mins walk so leave in plenty of time if you have heavy stuff to walk with). And the staff were so helpful, whenever i had questions they helped, looking up bus times ect... the hostel itself is nice, beds were comfy but the rooms were incredibly hot, they must've had the heating on full blast which was a bit annoying till you got used to it. Nice enough breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gustavo07
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Paź 2016
5.1

La verdad que los baños no estan limpios ya que hay muchos cuartos en el mismo piso q usan el mismo, lo que hace imposible que este en buen estado,,,ademas de ser muy chico. No vi animos de integrar o algun plan fuera del hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • vmalanche4866
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 95 Recenzje
21 Paź 2016
8.9

Wifi does not work in the third level. Otherwise the place is good, well located, confortable and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Paź 2016
7.7

The place is perfect very close to everything Everything was clean except once I saw ants in the kitchen. Moreover the kitchen is quite useless, you can't cook, it is just a microwave One shower didn't work Otherwise you have a good living room with access to a computer and a nice patio. Breakfast could be better but it was ok for me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.