Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Erasmus Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 406 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Kwi 2017
6.3

Average. This word succinctly sums up this hostel. 1) Nobody was there for 30 mins to let me in despite arriving at 1pm (the time i said i would arrive) 2) average and unhelpful staff -ask for recommendation and they tell you nothing and point you to the tourist info building 3) make your own bed. 4) wifi doesnt reach some rooms 5) one tiny bathroom per floor = 18 people 6) terrible bed with loose springs. 7) breakfast is served elsewhere and is two pieces of toast. 8) no atmosphere. Average.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2017
7.1

It was decent, facilities were okay but the bathroom kept flooding. The beds were really comfortable. When I first entered, I got there early and the guy working wasn't very friendly. Also, there isn't much atmosphere and the kitchen is bare but the location is excellent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2017
9.1

Auberge très bien située et personnel accueillant. Seulement une salle de bain pour l'étage et une prise électrique pour la chambre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Kwi 2017
8.3

Localização e conforto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.6

Quiet hostel. Not much going on when I was there. Breakfast included at the erasmus cafe but the toast was unfortunately stale. Nice facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
22 Mar 2017
8.6

The location was perfect, easy to get around by foot wherever you wanted. Lockers big enough for a large suitcase were perfect but make sure you bring your own lock. Even though there is one bathroom for each floor, it took me until the last day to realise that there was a whole block of showers near the kitchen. Atmosphere was s bit lacking but I managed to make friends there. Would definitely stay again however if back in Salamanca

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Delphine6647
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Mar 2017
7.1

Auberge en plein centre, le personnel est sympa. Mais salle de bains pas très propre avec moisissures au plafond et les matelas du lit avec ressort pas très agréable. Pour 1 ou 2 nuits ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • canomorenojj5485
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Mar 2017
9.4

El hostel está en el centro. Todas las facultades y edificios históricos están, como máximo a 10 minutos. Las camas son cómodas y las sábanas son limpias aunque las almohadas un poco pequeñas. Hay un baño por piso (un poco pequeño) y otro más grande en el subsuelo, que es para ambos sexos y eso podría generar incomodidad (no es mi caso). La cocina y la zona del comedor están muy bien aunque no hay fuego para cocinar. El personal es excelente, sobre todo Paola que te ayuda mucho en todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Mar 2017
8.6

Es war oke. Schön eingerichtet. Sauberkeit sehr gut. Leider konnte der eine Receptionist kein Wort Englisch. Ansonsten top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.3

It was OK for a weekend, great location and staff but a the bathrooms needed some cleaning, and were a very little. Also, I got an upper bed and they didn't have plugs for charging the cell at night. Despite this points, in general it was a nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.