Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Erasmus Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Erasmus Home Located at C/ Jesús 18, 37002 Salamanca, , Salamanca.
Erasmus Home
Spain
Salamanca 37008 C/ Jesús 18, 37002 Salamanca
86% 364
40.9621413 -5.6647610
Erasmus Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • katyensch9060
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Lis 2016
8.6

Pretty awesome hostel! Located right in the centre, basically 5 mins walk from everything (although the bus station is 15-20 mins walk so leave in plenty of time if you have heavy stuff to walk with). And the staff were so helpful, whenever i had questions they helped, looking up bus times ect... the hostel itself is nice, beds were comfy but the rooms were incredibly hot, they must've had the heating on full blast which was a bit annoying till you got used to it. Nice enough breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gustavo07
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Paź 2016
5.1

La verdad que los baños no estan limpios ya que hay muchos cuartos en el mismo piso q usan el mismo, lo que hace imposible que este en buen estado,,,ademas de ser muy chico. No vi animos de integrar o algun plan fuera del hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • vmalanche4866
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 95 Recenzje
21 Paź 2016
8.9

Wifi does not work in the third level. Otherwise the place is good, well located, confortable and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Paź 2016
7.7

The place is perfect very close to everything Everything was clean except once I saw ants in the kitchen. Moreover the kitchen is quite useless, you can't cook, it is just a microwave One shower didn't work Otherwise you have a good living room with access to a computer and a nice patio. Breakfast could be better but it was ok for me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • irenebrilliant
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Paź 2016
10.0

가격 저렴하고, 손님이 없어서 방 혼자 썼네요! 일단 위치가 너무 좋고, Late check in 가능해서 좋았어요. 와이파이도 잘됨 ! 하지만 성수기때는 샤워실이랑 화장실이 붙어있는데 하나밖에 없어서 이용이 불편할것 같아요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Wrz 2016
9.4

Great hostel, excellent location. Staff were friendly and helpful. Room was clean, bed was comfortable. Seems like a great place for young people, very relaxed atmosphere. I'd stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Tres bon rapport qualité prix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
9.1

Would be all great, but due to Spanish regulations "kitchen" is without the hob so no cooking possible in this hostel. That could be a bit of an surprise to travellers so be warn. Rest so MAJORITY of any marks are spot on ! It was pleasure to stay there, very nice and friendly Staff...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Wrz 2016
9.1

A very nice hostel located in the center of town close to the attractions. Good clean facilities, the kitchen doesn't have a stove but has a microwave. Staff were friendly and helpful. My only complaint was that my bedroom window was located directly above the hostel courtyard where some guests sit talking and smoking so i could keep the window open because at times it was very noisy and the smoke was horrible. Other than that great place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
9.7

Muito bom o hostel! Indico a todos que precisarem de um lugar para ficar em Salamanca! O único inconveniente é que o Wi-Fi não funciona no último andar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.