Hostelworld.com

Erasmus Home

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.5
Erasmus Home Located at C/ Jesús 18, 37002 Salamanca, , Salamanca.
Erasmus Home
Spain
Salamanca 37008 C/ Jesús 18, 37002 Salamanca
86% 288
40.9621413 -5.6647610
Erasmus Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

Ninguna queja, todo muy correcto. Personal muy atento y buena limpieza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.4

Erasmus is a great hostel. The staff is very helpful, the cafe is a great place to hang out, eat and drink, the rooms are comfortable. I would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.1

When there was an incident with another guest, they handled the situation very well. The staff are extremely friendly and willing to help out. The hostel is right next to the university and basically anything you would want to see in Salamanca. I was in a 6 person room but there was only 4 lockers and you have to bring your own lock. The atmosphere was peaceful, though people were allowed to check in around 7 am, and were very loud. The shower curtain didnt reach the floor, water everywhere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • glibra
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
1 Maj 2016
8.0

I had to cancel last minute and was charged a night's stay as per their cancellation policy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.1

alles top ! als alleinreisender bisschen arg ruig aber sonst nettes hostel & die dazugehörige bar eine Straße weiter ist auch sehr schön

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
8.0

It's a nice place with a really good location. The negative aspects are that there are no locks availible for free, that you cannot cook in the kitchen (even f I thought so) and the horrible room fragrance that is sprayed everywhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
9.7

Very central location in Salamanca, just a few minutes walk to almost all major sights!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Mar 2016
9.7

Muy bueno. Los cuartos pequeños pero muy acogedores

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Mar 2016
9.4

Falta una cocina donde poder cocinar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
7.1

Generell war das Hostel schön eingerichtet, in der Etagendusche war allerdings Schimmel an Decke und Boden ... :-/ Ein Herd in der ansonsten schönen Küche wäre auch von Vorteil gewesen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.