Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Erasmus Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 423 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • GloryGzz
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
10.0

Excellent staff and very clean (:

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Cze 2017
7.7

Very average hostel: ok facilities, nice staff but no atmosphere (maybe we just picked a dead week-end). Not bad but too expensive for what it is. The kitchen really smells.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
9.4

Super! Personnel sympathique, auberge propre et bien placée

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Cze 2017
8.6

Excellent location & staff. Breakfast is basic but good. The beds in our private room are some of the worst I've ever slept on in my extensive dorm-filled travels though. Also there's a big blackboard on the wall outline daily specials at the Erasmus cafe/beergarden for guests (2 for 1 etc), but on arrival to the cafe we were told by staff that those specials haven't been honoured for "a very long time" which is very misleading. Otherwise an easy place to stay in a beautiful city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
9.4

Creo que sería bueno incluir toallas de baño para los huéspedes. Lo demás estaba perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
10.0

Enorm vriendelijk personeel die graag een praatje maakt. Het restaurant waar je kan ontbijten is super en bied korting aan op andere producten daar. De kamers waren schoon en de openbare ruimte was super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
9.4

Erasmus Home has a friendly and helpful staff. The room is nice, and it has an in-suite bathroom, which ROCKS! It is a short walk to literally every site in Salamanca, which is great because I only stayed two nights here. There was a beautiful window facing my bed that looked out at the street. The included breakfast at Erasmus cafe is good! Just some bread and coffee, but a nice atmosphere and chance to meet people. Thanks, Erasmus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
7.7

Good value for money, friendly staff, decent facilities and the co-owned cafe down the road has so many great Belgian beers! The downsides are that we had some loud guys in our 6 bed dorm who insisted on fighting at 5am -

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • rominadella9477
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Maj 2017
9.1

El hostel esta ubicado en pleno centro de la ciudad, a quince minutos a pie de la estación de autobuses. Precio calidad esta muy bien, ofrecen el desayuno en el bar que se encuentra a dos minutos de ahí. Lo único que no me resulto muy bueno, fue el colchón, deberían renovarlos. El resto todo genial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Maj 2017
10.0

非常好的一个地方,我喜欢萨拉曼卡,也喜欢这个旅馆

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.