Hostelworld.com

Equity Point Sea

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1,447 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1,447 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.1
Equity Point Sea Located at Plaza del Mar, 1-4, , Barcelona.
Equity Point Sea
Spain
Barcelona 08003 Plaza del Mar, 1-4
70% 1447
41.3753996 2.1899378
Equity Point Sea
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
6.0

Location is the good part staying in this hostel. Its literally on the beach. The hostel itself is average with decent facilities. Not the cleanest hostels. Staff is helpful but sometimes not very. Breakfast is good though. Sociallizing with others is bit difficult. Overall would recommend this hostel only because of its location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Kwi 2016
7.7

thank you for the stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2016
5.1

Not clean. Staff were not useful, and I had to ask 3 times before someone would clean the room when I arrived. Any complain was met with denial and hostility. The light above the bed wasn't working properly, and when told about it... the man smacked the light to make it work... to which I had to do to turn it on every time. "It's totally normal" is what I was told. Cables coming out the wall. All the rooms are actually connected, and there is only one window for the whole floor...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • lizzymmyers3109
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
5.4

The hostel is in a great location but it is extremely dirty. The bathroom hadn't been cleaned in weeks and the floor of the room was covered in filth.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Kwi 2016
4.9

Dormire all'ostello della Barcelloneta é stata piu' che altro un'"esperienza"... la struttura é carina ed in una zona molto carina anche se molto turistica. Il personale gentile ma disponibile fino a un certo punto. Le camere pulite ma con lavandino tappato, senza finestra etc... e le gag dei compagni di stanza ubriachi che tornano in camera vomitando a destra e sinistra.. non ha prezzo ! ;)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Mar 2016
3.4

The place was in front of the sea, other than that, it was trash, I was in a bead 4meters over the flow, having to clime over the bathroom placement to get to my bead. Thankfully I only booked 1 night, the place is awfull

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2016
9.7

Great hostel. Like really great Didn't understand the cardboard key thing that didn't make Sense. Over secure about a piece of cardboard when we had the keys. But not the cardboard Cardboard

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
7.7

The directions provided for getting to the hostel from the airport were awful and incorrect. It took me 3 hours to find it. The walls didn't reach the ceiling in my room so I could hear everything coming from the other room at all times. It was pretty annoying. There was one bathroom (one shower/toilet) shared by 7 women which could be difficult at times. Being right next to the beach was nice but I would probably stay somewhere else if I go back to Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

nie może być bliżej plaży. Zapłaci mocy 10 £ za noc w pokoju 9 łóżko, które było właściwie tylko trzy pokoje podzielone, to dostał noisie bitów i gorąco w nocy, ale za cenę i położenie nie mogliśmy prosić o więcej.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Mar 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

W hostelu jest zdecydowanie tylko dla ludzi, którzy nie mają wysokie oczekiwania pod względem czystości i udogodnień. Pracownicy są bardzo mili i mają dobre wskazówki dotyczące działań lub restauracji :) śniadanie jest naprawdę dobre! A lokalizacja jest naprawdę nie do pobicia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.