Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Sea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1636 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Mar 2017
5.4

Habitaciones muy raras... a la antigua... instalaciones antiguas... no hay espacio común... no hay ordenadores... es un poco ratito el sitio... ubicación muy buena... pero hay mucho que mejorar...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
6.6

I was not happy because I stayed at the other equity point hostal-central and I didn't need to buy a blanket but at this location I did and I thought it was not okay to have such differing standards.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Felipeorbegozo
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
8.3

I guess is innecessary asking for 2 Euros for one towel but ok is managable. Breakfast is really nice with some good options and food stuff, the facilities of the hotel are more than enough and perfect to be more than a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
8.3

Muy buena ubicación, en primera línea de playa. El desayuno merece la pena por dos euros porque hay mucha variedad de cosas para elegir. Nos ha gustado mucho, para repetir!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
8.6

a little difficult to find, but it's good, u have your privacy in the room. they have the free tour around, but doesn't include breakfast. good anyway

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
8.9

Fue un buen sitio para hospedarse, lo único que vi de desventaja es que los desplazamientos a la zona de las ramplas y plaza de cataluña son bastante retirados, si haz caminado todo el día y quieres llegar a descansar tener en cuenta que aun tienes que caminar algo mas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2016
7.1

I was supposed to stay at Equity Point Sea, but right after I booked it, they emailed me to say the hostel had actually been closed for a week due to repairs, and they offered me a choice of switching to one of their other Barcelona locations- Gothic or Central. I am annoyed they didn't block me from making a reservation- I picked them for the location on the beach. I wound up at their Gothic location, which was a good area, if you want to be near the historical sights, but not at all my choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lis 2016
10.0

It's a really nice place, I didn't had any problem

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.3

Ubicacion buena porque esta enfrente de la playa, pero para ir al centro tienes que caminar algo o tomar bus, no habia jabon en la ducha, tienes que pagar 2 euros por tu cobija y 2 euros por tu toalla. Pero si vale la pena !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Lis 2016
8.6

I have stayed at Equity hostels more than 7-8 times. This hostel's facilities are my least favorite, as compared to their Gothic and Passig de Gracia hostels. It's an older location and the facilites do look old. However, the location, during summer time, it's "the perfetest". Even thou the facilities are not as good, The staff was very friendly and i could walk from there to everywhere. It's about a 12-15 minute walk to the nearest train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.