Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Sea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 1,630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 1,630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.9
Equity Point Sea Located at Plaza del Mar, 1-4, , Barcelona.
Equity Point Sea
Spain
Barcelona 08003 Plaza del Mar, 1-4
76% 1630
41.3753996 2.1899378
Equity Point Sea
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
8.6

a little difficult to find, but it's good, u have your privacy in the room. they have the free tour around, but doesn't include breakfast. good anyway

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
8.9

Fue un buen sitio para hospedarse, lo único que vi de desventaja es que los desplazamientos a la zona de las ramplas y plaza de cataluña son bastante retirados, si haz caminado todo el día y quieres llegar a descansar tener en cuenta que aun tienes que caminar algo mas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Gru 2016
7.1

I was supposed to stay at Equity Point Sea, but right after I booked it, they emailed me to say the hostel had actually been closed for a week due to repairs, and they offered me a choice of switching to one of their other Barcelona locations- Gothic or Central. I am annoyed they didn't block me from making a reservation- I picked them for the location on the beach. I wound up at their Gothic location, which was a good area, if you want to be near the historical sights, but not at all my choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lis 2016
10.0

It's a really nice place, I didn't had any problem

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.3

Ubicacion buena porque esta enfrente de la playa, pero para ir al centro tienes que caminar algo o tomar bus, no habia jabon en la ducha, tienes que pagar 2 euros por tu cobija y 2 euros por tu toalla. Pero si vale la pena !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

Amazing! Only 100 feet from the Barcelona beach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
9 Paź 2016
8.0

Die Lage ist top! Direkt am Strand, aber auch ins Zentrum ist es nicht weit. Leider gab es im Zimmer keine Steckdose und die Matratzen waren schon sehr durchgelegen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
8.3

The doors are loud when closed and probably not much can be done. So all the more reason to oil the squeeky doors that definitely added to the noise level.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
6.0

Location is amazing. Floor was super gross and dorm room set-up is terrible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Wrz 2016
8.3

pro's: friendly staff, it's right on the beach, with lots of bars & restaurants around. It's a different but cool area! the con's: it's a little far/complicated to get there from the airport, and not super close to the city streets in the gothic quarter area. This was also kind of weird-- there were rows of circular holes in the walls. I think this is for airflow or something, but it made sound travel really easily, and even light would travel in when the boys next door turned their lights on.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.