Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Sea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1673 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1673 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
9.4

Amazing location ! The hostel is just in front of the beach and is reachable by bus. The staff is friendly and cooperative.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
8.0

Un simple drap fourni pour dormir c'est un peu juste au printemps. Pour avoir séjourné dans plusieurs auberges, demander un supplément pour fournir une couverture me surprend. En dehors de cela, la prestation correspondant à l'offre annoncée. Bon rapport qualité/prix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2017
8.6

MUY RECOMENDADO!! Es un poco ruidoso,todo se escucha porque las paredes no son de concreto. No está cerca del centro. Pero el personal es amable y estas a dos pasos de la playa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2017
6.9

This place is right on the beach, but the rooms are cramped, and generally not the most comfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Kwi 2017
7.7

Buena ubicación en la playa, instalaciones pobres,el internet no funciona en las habitaciones, pero por el precio que pague estuvo bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
3.1

Un desastre. El hostel está atrás de un restaurant. Se accede por el baño del restaurant. Las habitaciones son como un pasillo y están separadas entre sí por una pared q no llega hasta arriba del todo, se escucha, se ve, un bajón. No tiene ventanas. Lo q te venden como cocina es un microondas.La limpieza es desastrosa. El wifi y las computadoras no andan. El personal no tiene ganas de atender ni de estar ahí. Otro detalle te cobran por todo desayuno, frazada, toallas, todo. NO LO RECOMIENDO

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
5.1

I had a terrible experience at this hostel please don't stay here. The staff was incredibly rude and racist. When we tried to ask questions they kept cutting us off. In addition to that the rooms were too hot, the showers didn't work unless you held down a button the whole time, the rooms have holes in the walls so you can hear everything the people say next door, there is no cell service, the wifi didn't work, they didn't provide blankets and towels, and they couldn't offer printing services.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2017
8.9

Very nice hostel right on the beach. Near everything which was good. Night staff were amazing but day staff were useless not very helpful and rude which let this hostel down.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
8.0

This place is great purely for location. Everything is else is adequate. The staff hardly spoke to us when we arrived, the computers had no internet and our bags were put in a luggage room and locked without a single word spoken to us. Rooms have a lattice between rooms so while you have a 6 bed dorm you also have the noise of a 16 bed dorm. Only one bathroom per room, of this is occupied you have no where else to use. But great location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
7.4

Being right on the beach was amazing. But the staff wasn't as friendly as I would have liked. The didn't give us blankets either.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.