Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,039 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,039 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 9.1
Equity Point Marrakech Located at 80 Derb El Hammam; Mouassine, , Marrakech.
Equity Point Marrakech
Morocco
Marrakech 40000 80 Derb El Hammam; Mouassine
90% 2039
31.6274040 -7.9890024
Equity Point Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
7.1

Hard to find but good spot and the AC and pool certainly help. Breakfast and staff helpfulness a definite let down

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.1

Equity point is well run and feels very safe. The pool is just what you didn't know you were missing for your time in Marrakech. Perfect for cooling off midday before going back out in the evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
9.7

Amazing place. Top service and good atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

Perfect location, nice pool, good breakfast. Wouldn't stay anywhere else in Marrakech.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

Nos trataron como a unas princesas! El Hotel super acogedor y el personal super atento, un señor del hotel nos seguia a todas partes para que no nos perdamos, hasta nos dieron un telefono para que estemos comunicadas. Excelente atencion! Gracias! Volveria sin duda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Sie 2016
9.1

Really beautiful hostel, with a pool and lounge chairs - perfect for a hot Moroccan day. The location is great, right in the middle of the medina/close to Jemaa el-Fnaa BUT it is very difficult to find. I used a GPS on my phone but it did not work since it did not have a map of the old city walls that you have to navigate by foot. It is a super beautiful area, but I would suggest if you go to this hostel to either book the shuttle offered by the hostel or try to arrive earlier in the day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2016
9.7

Awesome experience. The hostel is total serenity and a definite bonus after spending time in the hectic markets :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wrossmck
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Lip 2016
9.1

Very friendly and helpful staff. Rooftop terrace is great to see the sunset/sunrise! Breakfast is simple buffet-style Moroccan pancakes, orange juice, bread and jam, tea (mint), yogurt and occasionally watermelon. The pool is great to cool off in and is clean (noon - midnight) Hard to find the first time, easy to find after that. This is a great hostel for couples, solo travelers, groups, families. I would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

Great facilities, the pool was a lifesaver in the 45 degree heat. Very friendly and helpful receptionists during the day who gave us great recommendations and detailed directions to wherever we needed to go. Loved our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Lip 2016
6.0

호스텔 위치가 찾기 너무 어려움. 메디나 안이 워낙 길이 많아서 찾기 어렵다는 건 알고 있었지만 혼자 찾으려 한다면 거의 8,90프로 못 찾을꺼임. 위치말고 다른건 다 좋았음. 이 가격에 호스텔에서 에어컨 하루종일 틀어주는 곳 드문데 여긴 하루종일 틀어줬고 수영장도 바로 방문 앞에 있어서 수영하고 싶을때 언제든 할 수 있게 되어있어서 좋았음. 와이파이는 로비에서만 터지고 방안에선 잘 안터짐.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.