Hostelworld.com

Equity Point Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
Equity Point Marrakech Located at 80 Derb El Hammam; Mouassine, , Marrakech.
Equity Point Marrakech
Morocco
Marrakech 40000 80 Derb El Hammam; Mouassine
92% 1951
31.6274040 -7.9890024
Equity Point Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Maj 2016
8.0

big hostel, so harder to meet people when its not full, big common rooms, my matress wasnt comfy, pool :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
9.1

Rather a hotel, if you fancy that. Hard to find though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gastonalvarezt
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
23 Maj 2016
9.7

Excelente ubicación, precio e instalaciones!, lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.7

Great location within the medina, easy walking distance to all the main sights. You get that Riad feel, but with the hostel conveniences and social aspect. It is well maintained and up-kept, with nice common areas, refreshing pool, and large rooftop terrace. Included storage lockers in each room, with included key, are great. It's a little oasis in the middle of the hectic and craziness that is Marrakech! Well worth it, and will return :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Merveilleux personnel gentil et efficace

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Maj 2016
9.1

Das Gebäude ist Wahnsinn und es gibt alles was man braucht. Der Preis ist aber halt auch ziemlich hoch im Vergleich zu anderen Hostels in Marrakesch, was ich nur teilweise gerechtfertigt finde.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
10.0

If you are staying in Marrakech then stay here. I actually tried to split my trip between two hostels in Marrakech so I can try two different places but once I checked into the new place, I immediately cancelled and walked back to Equity point. EP has it all except for a quality free breakfast. It's close to the square and the staff was very friendly. Big lockers to hold your stuff and private bathroom for each room. What more do you need? Oh wait, there's a pool and a spa! Will come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.6

Overall great hostel but my goodness it was tough to find in the dark! Do not arrive at night, we felt very unsafe arriving to the hostel as we thought it would be easier to find, they really need a hostel shuttle from the airport. Once inside the hostel is like Aladdins palace not including the kitchen for everyone's use, kinda basic but otherwise would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Maj 2016
9.7

Best hostel facility I've stayed in. Feels like a resort. Staff is friendly. Booked a 4 bedroom and had it to myself for two nights so felt like a private suite. Pool and rooftop are amazing. Lots of places to chill. Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.