Hostelworld.com

Equity Point Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,979 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,979 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.3
Equity Point Marrakech Located at 80 Derb El Hammam; Mouassine, , Marrakech.
Equity Point Marrakech
Morocco
Marrakech 40000 80 Derb El Hammam; Mouassine
91% 1979
31.6274040 -7.9890024
Equity Point Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Cze 2016
6.6

Difficult to found it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Cze 2016
10.0

Espectacular!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pelletiermartin7805
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
18 Cze 2016
7.7

Unfortunately they have bug bed :( being bite all over in room 110 !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
7.4

Equity Point is a nice, quiet and clean hostel. A nice place to relax and close to the main Marrakech attractions. Though staff seem a bit lazy, we had no top sheets and instead of staff getting them they made us get them ourselves. Also wifi pretty much doesn't work at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2016
9.1

Pool is great to escape the warmth of Marrakech - very good price for facilities present. Good atmosphere in the hostel, which bears more resemblance to a hotel. Safe and secure in a great location. All in all, a very nice hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Cze 2016
9.4

Todo muy bien, el único problema es que el WiFi falla mucho. Quitando eso, lo demás casi excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
6.6

A beautiful riad in the center of Marrakech. However, if you go by yourself be warned that the men in the square nearby will insist on "helping" you to the hostel, which is a bit difficult to find with the turns and what not. Only, they aren't helping you, they will ask for money and then potentially threaten your life if you don't pay them. Oh and the staff is not helpful in this situation because it seemed as though they were friends or possibly working together with these men.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
10.0

Fantastic hostel, very friendly staff and great facilities. Extremely good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Maj 2016
9.4

I still cant believe this is a hostel. The place actually looks like a hotel but has the vibe most hostels will have. I didn't stay for too long but wish I did! The pool is helpful on really hot days and has a great terrace. I noticed there was still a backpacker vibe and everyone was social. If you have a few days in Marrakech this is a must!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
9.7

Super!!!! A 3 minutes de la place jemaa el fna. Personnel jeune et très sympathique, Sarah et Simo au top! Très très bon rapport qualité prix. A bientôt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.