Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2017
9.7

Wifi was very unreliable, which was extremely frustrating during my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2017
8.9

Very cool riad, located conveniently close to the main square in Marrackech. Extremely helpful and friendly staff, a delightful pool and roof deck, and decent beds left me very satisfied with my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
9.4

Ich habe im September 2017 das Equity Hostel besucht. Ich war 7 Tage dort und habe einen guten Eindruck über das Hostel bekommen. Sehr Positiv: Sehr freundliches Personal! Alles sehr sauber! Tolle Dachterasse mit Blick über Marrakesch Gutes und leckeres Essen Gute Kontakte für Ausflüge! Die angebotenen Ausflüge sind zudem sehr Preiswert. Preiswerte SPA Angebote. Zur Qualität kann ich nichts sagen. Da ich es nicht getestet habe. Negativ: Einige Nervige Partytouristengruppen...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Wrz 2017
9.1

Great place to stay as they have a range of prices to meet different needs and it has a pool. With that said it is on the higher price range for a hostel. This is a large building with a restaurant on the roof area with lots of seating - breakfast up there in the morning is just wonderful. The staff was super helpful with all our traveling needs. They also had a luggage storage at with a scale, super handy! They also made special consideration for us when we had late flight out of Marrakech.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2017
7.7

Nice pool, friendly staff! Love the rooftop

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Wrz 2017
10.0

Hands down the best hostel I have ever stayed at! I couldn't believe the value for money & the staff were extremely friendly and helpful! The only thing is it's a bit hard to find because google maps doesn't show the little alleyways in the Medina but once you get there it's well worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Wrz 2017
7.4

Das große Plus dieses Hostels ist der Pool, sowie ein Restaurant auf der Dachterasse! Lage ist super, aber etwas schwierig zu finden beim ersten Mal. Sauberkeit ist definitiv ausbaufähig. Mitarbeiter sind nett aber allerdings ziemlich chaotisch. Beim ersten Mal dort mussten wir mitten in der Nacht das Zimmer wechseln, weil überbucht (7 Leute im 6er Dorm). Beim zweiten Mal (Buchung eines Privatzimmers) wurden wir in einen 4er Dorm gesteckt, bekamen aber nach Beschwerde ein Einzelzimmer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Wrz 2017
8.6

Great chilled place. Atmosphere is turd however

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
9.4

Equity point is such great value for money! The pool is definitely the added bonus which is why I chose this hostel and it didn't disappoint. The staff are so welcoming and helpful! My partner and I are going back to Marrakech and will be booking again with Equity Point.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2017
6.9

El hostal está limpio y tiene una piscina que está bastante bien. La ubicación es buena aunque para llegar hay que pasar por pequeñas callejuelas vacías y oscuras por la noche. El mayor problema es que es necesario pagar por todo: lavadora, detergente aparte, secadora aparte, toallas, fianza para la llave, desayuno más tarde de las 10, imprimir la tarjeta de embarque, etc. Además el día que llegamos el wifi no funcionaba y tardaron bastante en arreglarlo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×