Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Equity Point Marrakech

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2,007 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.2
Equity Point Marrakech Located at 80 Derb El Hammam; Mouassine, , Marrakech.
Equity Point Marrakech
Morocco
Marrakech 40000 80 Derb El Hammam; Mouassine
90% 2007
31.6274040 -7.9890024
Equity Point Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

Great facilities, the pool was a lifesaver in the 45 degree heat. Very friendly and helpful receptionists during the day who gave us great recommendations and detailed directions to wherever we needed to go. Loved our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
9.4

Great place to stay! Pool was fantastic, clean and refreshing... Rooms were great, clean and comfy, had an ensuite too which was handy... No partying but social enough around the pool. Definitely recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yosoyvicente
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lip 2016
10.0

Awesome place!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
8.0

Nice hostel and staff, but didn't get to know them very well. Safety seemed fine. Good location. No complaints but wasn't wowed either.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.6

Good location, felt safe and secure. It was inside the Medina, and easily accessible to the square

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2016
2.0

La verdad que todo horrible, no me fueron a buscar al aeropuerto cuando habían quedado por mail en hacerlo, era media noche y cuando llame por teléfono me respondieron que fuera solo. Claro que me fui a otro hotel gracias a unas chicas que me ayudaron. Al otro día voy a que me devuelvan el dinero y en principio no querían, el trato fue malo se hacían los que no hablaban español y luego si hablaban, todo un desastre. Sin comentarios la ubicación, esta en una zona fea, no recomendable para nada.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Lip 2016
10.0

Muy buen hostal, lo recomiendo mucho. Lo único que hace falta es señalamientos en las calles para poder llegar y un poco de mas variedad en el desayuno. A parte de eso todo esta excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
8.6

Great hostel with a nice swimming pool. Really secure, though finding the way the first time was quite hard ! The room were clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lip 2016
8.9

Very good hostel - located close to the main square, and they provide for a good introduction to the country.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
6.0

Looks better online. You can find a better hostel around the same area, but this one remains popular for its (small) pool.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.