Hostelworld.com

Equity Point Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,932 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,932 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.3
Equity Point Marrakech Located at 80 Derb El Hammam; Mouassine, , Marrakech.
Equity Point Marrakech
Morocco
Marrakech 40000 80 Derb El Hammam; Mouassine
91% 1932
31.6274040 -7.9890024
Equity Point Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • federicoebarros8028
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
28 Kwi 2016
7.4

Breakfast is nice, WiFi isn't working anywhere but at the reception and most of the time really slowly, if at all. The rooms are nice and clean. Staff is polite and friendly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
8.6

Though my time was cut short and I was only available to spend 2 nights there, I have to say that it was a one of the best hostels that i've been to. All staff members were helpful and could answer any questions that you have. The atmosphere has a really chill vibe. If you don't know where to eat or don't feel like leaving the hostel, the cook there is GREAT. For my complaint, I only don't like that the shower head could not hold itself up and if it's on its stand it would soak the floor

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Kwi 2016
8.6

Bon auberge, toutefois un peu difficile à trouver dans le labyrinthe de la vielle médina. Les chambres sont très propres et le lieu agréable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Kwi 2016
10.0

surely this place cannot be real.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Kwi 2016
9.4

Great hostel.no WiFi in rooms ,very good situation and the people very kind

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

First timers in Marrakech may have a little trouble finding the hostel on their own but they have a shuttle from the airport that is more than helpful. Took advantage of the pool for a nice cool down after very hot days in the sun! Very clean, well organized, kind, welcoming and helpful staff. For me it was a 10/10 experience and would highly recommend Equity Point! Can't want to check out their other hostels in Spain!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Excelente opción para conocer La Medina, buen precio, sólo es un tanto difícil llegar al hostel pero una vez que lo encuentras, recordarás el camino muy bien. Gracias Marrakech.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
8.6

Really lovely stay in a central location in Marrakech in the heart of the Soukes and not far from the main square. Staff were great, really friendly and helpful but wouldn't recommend for a solo traveller who is looking to make friends. Breakfast was average but fine but there wasn't much opportunity to meet other people despite having a bar and quite a lot of communal areas, in our opinion. Everything was clean and the hostel still had quite a Riad-like vibe. Wifi was NOT good at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

Good breakfast which contains more than just moroccan pancakes and bread. Yoghurt and fresh orange juice is also served. Unfortunately just little contact with other guests, however, I just stayed one night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Ha sido una suerte haber encontrado este rincón en Marrakech. El personal como el director un 10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.