Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point London

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2978 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2978 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
5.1

The internet is very bad, there is no wifi in the rooms, only in the lobby and horrible. The bathroom of our room smelled bad. Unfortunately when we stayed there were groups of kids and was very noisy!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
8.0

La reserva ponia que incluia toallas, una vez llegado alli nos hicieron pagar el alquiler de las toallas, justifican que una habitacion de 6 no es una privada y ese servicio solo se da en las habprivadas(reserva alquiler hab privada). Por lo demas estancia muy buena, desayuno bueno y ubicacion muy buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.6

Virkelig god placering og meget venligt personale. Gode madrasser .Desværre løb vi ind i flere ting som ikke fungerede pga at stedet er nedslidt. Nøglekort til værelset virkede ikke, hvilket bevirkede at vi skulle have personale til at åbne hver gang. Vand fra badeværelset ovenover fossede pludselig ned i vores badeværelse og entre. Toiletbræt faldt af toilettet og blev ikke fixet. Dårligt wifi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
7.4

Eramos 4 personas en la pieza y al día siguiente estábamos todos picados con pulgas...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
6.3

There is no wifi in the rooms and barely any in the lobby. Breakfast is just toast and cereal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
7.1

WiFi doesn't work anywhere and anytime ((((

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
7.1

Wi-fi does not work. They tell you to keep trying ... and it just doesn't. It's clean and the staff is friendly. Easy walk to the tube and train station. Will I stay here again? Probably if I'm on vacation, but not if I'm just passing over while needing to work. Fix the wi-if!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
6.0

The hostel as a whole felt safe and secure and was clean, however the shower room had no ventilation so if you were the second person to use it, it would be humid and fogged up and smelt like damp. Also the curtain in the room only covered 75% of the window, so one of the beds had light through the window at night and in the morning, also upon check in the staff were talking among themselves and on check out i didn't even get a thank you or a good bye just my deposit shoved in my hand.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
7.4

El Hostel esta bien en general. El desayuno consistía en pan para tostar, diferentes cereales, leche... Eche de menos un poco de fruta o algo pero sino estaba muy bien. La habitación en la que estuve que era de 8, estaba en general bastante limpia. El baño un poco pequeño pero bien. El wifi iba muy mal de 4 días pude conectarme uno. La ubicación para mi perfecta, cerca de Kensington gardens. No tiene cocina así que siempre hay que coger comida de fuera. Si fuera otra vez a Londres repetiría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sharif
  • Bangladesz, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
2 Mar 2017
8.3

Location is good, 10 minutes walk from Paddington station. The Room is bit congested, bed is comfortable, toilet is clean but old and without some simple necessities like a hook or hanger. Wifi only available at the lobby. Staffs were good and friendly. With few basic changes and upgrade the place can be great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.