Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point London

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 2993 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 2993 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
6.3

Ok hostell. One thing: we asked for a taxi. We got a car at the right time, but it seemed to be a pirattaxi. He did not take creditcard or give a receipt. He had to drive me to a cash dispenser, and charged 3 pound extra for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Maj 2017
8.0

Good location and the value for the money is really interesting.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

brilliant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
8.6

Our stay was very good. Several electrical outlets in our room did not work making it challenging to charge phones and tablets. This is the only hostel I've stayed at where we could not get the wireless internet in our rooms. There was not enough space in the lobby to sit there and use the wifi. However I loved having an elevator and the breakfast was very good. Staff members were very friendly and helpful. Thank you!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
5.1

The internet is very bad, there is no wifi in the rooms, only in the lobby and horrible. The bathroom of our room smelled bad. Unfortunately when we stayed there were groups of kids and was very noisy!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
8.9

Lindo lugar, agradable atención. Todo muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • WASMJ
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
4.9

The property was not well maintained with mossy ceilings and tiles peeling off in the toilet. The rooms were cramped and aside from the free breakfast (breads, cereals, milk, butter, jams, sugar coffee and teabags) the dining room was deserted and not manned. I chose this place for its proximity to the Paddington train station but will not recommend it to anyone else.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
8.0

La reserva ponia que incluia toallas, una vez llegado alli nos hicieron pagar el alquiler de las toallas, justifican que una habitacion de 6 no es una privada y ese servicio solo se da en las habprivadas(reserva alquiler hab privada). Por lo demas estancia muy buena, desayuno bueno y ubicacion muy buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.6

Virkelig god placering og meget venligt personale. Gode madrasser .Desværre løb vi ind i flere ting som ikke fungerede pga at stedet er nedslidt. Nøglekort til værelset virkede ikke, hvilket bevirkede at vi skulle have personale til at åbne hver gang. Vand fra badeværelset ovenover fossede pludselig ned i vores badeværelse og entre. Toiletbræt faldt af toilettet og blev ikke fixet. Dårligt wifi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
30 Mar 2017
7.4

Eramos 4 personas en la pieza y al día siguiente estábamos todos picados con pulgas...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.