Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point London

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2,890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2,890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.3
Equity Point London Located at Westbourne Terrace 100-102, Paddington, London.
Equity Point London
England
London W2 6QE Westbourne Terrace 100-102, Paddington
72% 2890
51.5163542 -0.1810863
Equity Point London
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Sie 2016
3.1

There was age restrictions and had to change private room. I paid double amount that I expected. Location is not good. Very tiny room. Watet is dripping from the bathroom ceiling.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • juananmat
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 53 Recenzje
20 Sie 2016
9.4

Buen albuergue bien situado. Limpieza correcta y personal amable y dispuesto a ayudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
5.1

Es war super dreckig, laut, der Fahrstuhl funktionierte nicht, es wurde nicht geputzt, unsere Tür ging nicht zu, die Snaks im Hostel sind total überteuert und in der Küche darf man nichts selbst benutzen. Es werden einem keine Schüsseln zur Verfügung gestellt und das Personal was eigentlich ganz nett ist, ist einfach zu unfähig eine Mikrowelle zu benutzen. Das Zimmer war so dreckig, dass man Angst hatte sich sonst welche Krankheiten im Zimmer zu holen. Das Frühstück und die Lage waren aber...ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
8 Sie 2016
6.9

Está un poco lejos, pero se puede caminar por el Hyde park y se llega a todas partes. EL ASCENSOR ESTÁ MALO. El desayuno no estaba nada de mal, buena relación precio calidad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
6 Sie 2016
6.9

It is well located and the breakfast they provide is great. It is a meal that will see you through to dinner and it's free. However that's the only thing that's free there. If you need a towel it's £4 (£2 pond deposit and £2 non-refundable), Soap costs £3. All there their lockers have fat knobs where you put your locks in so unless you have a longer than average lock you will have to purchase it for £3. Also, although wifi is free downstairs you have to pay £3 to use it is your room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Lip 2016
8.0

Excellent breakfast! Breakfast starts at 7.30, but they allowed us to have it at 7.00 so we can catch our flight. But lift was not working. Stairs are too narrow. Also not enough space to move in the rooms (8 bed mixed dorm). No WiFi in the rooms. Also free wifi is available for first hour after which you have to pay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
10.0

The hostel is just a few minutes away from the Paddington Station and Hyde Park, the staff was really friendly, the breakfast was also very good and I would stay there again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
7.1

Très bon rapport qualité/prix. Il est plutôt bien situé, dans un quartier avec de très beaux appartements privés. 5 min de Hyde Parc/station de métro,15 min a pied de Oxford Street. L'ambiance est très sympas. Le coin wifi/ordi très agréable. L'auberge a du charme. Les escaliers (très raides) sont très bruyant, les gens avec leurs valises le matin nous réveillaient. Chambre de 8: lits propres, assez modernes. Chambre pas très grande mais convenable. Salle de bain viellotte et petite.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Lip 2016
4.3

Staff weren't particularly helpful or polite. the rooms were so warm, it was difficult to sleep even though the windows were open. Extra charges for using cards was obscene.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Lip 2016
8.3

So shocked to see the 12-men room was a caged one, which I thought only happened in my home city. However, generally everything was user-friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.