Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Equity Point London

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2,869 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2,869 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.5
Equity Point London Located at Westbourne Terrace 100-102, Paddington, London.
Equity Point London
England
London W2 6QE Westbourne Terrace 100-102, Paddington
72% 2869
51.5163542 -0.1810863
Equity Point London
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Lip 2016
8.3

So shocked to see the 12-men room was a caged one, which I thought only happened in my home city. However, generally everything was user-friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
7.4

Wir wohnten im 6. Stock und der Fahrstuhl war kaputt- sehr mühsam mit dem Gepäck. Die elektronischen Zimmerschlüssel funktionierten mäßig, die Tür öffnete sich erst zwischen dem 15. - 20. Vesuch.... Wasserdruck nicht konstant, unangenehm bei der Toilette...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2016
5.7

La atención y el wifi eran malos, ademas los desayunos eran muy apurados, no cumpliendo con los horarios. Durante el tiempo que estuve hubo muchas quejas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lip 2016
4.0

Staff was very rude every time I spoke to them. They didn't give me a key when I arrive so I had to ask to open my door and explain why I didn't have a key to every staff member. It was very annoying. They just don't care about customer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Lip 2016
7.4

I think it is disgraceful that you do not inform your guests in advance that the lift is not operating. I am going to ask for a partial refund for the inconvenience caused by this.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2016
6.9

All ok. We would stay there again although staff badly need to improve their social skills. They could have been much more helpful and friendly. It costs nothing to smile and be polite. Another slight issue is that I emailed with enquiries three times but received no reply. Staff need to learn how to deal with admin. I spent a lot of money having booked for 39 people and was not happy at having my queries ignored. Anyway, the place is fine and I will use it again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Cze 2016
2.9

This place was the most disgusting hostel I've stayed in. Poor staff, rooms smell and bathrooms aren't clean and falling apart. Do not stay here

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Cze 2016
5.7

호텔에서만 자다가 호스텔가서그런지 체크인하자마자 체크아웃한다고 리셉션에가서얘기함 첫째 7층까지 여행가방을들고올라가야함! 둘째 여자들한테 1층침대안주고 대부분2층침대를줌 셋째 얘네들 일처리 거지같이함 나랑같이묵었던 한국인동생이있었는데 그친구가 취소처리됨 어쨌든 잘해결됬지만 얘네들환불해쥬는게 매우 이상함 2일만환불해준다고해서 내가 매니저랑얘기함 난 5일이어야하는데 4일밖에안해줌 시설 그럭저럭 계단 완전 90도라서 7층까지 올라갔다내려갔다 개짜증

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • brombags3980
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
27 Cze 2016
7.1

Pretty good. Interesting area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2016
9.7

Good location, near metro station. In quiet surrounding. It is easy to find location. Staff is very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.