Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Equity Point Lisboa Located at Travessa do Fala-S 9, , Lisbon.
Equity Point Lisboa
Portugal
Lisbon 1250-109 Travessa do Fala-S� 9
88% 2170
38.7159038 -9.1438007
Equity Point Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
9.7

Very homely place, cordial and helpful staff. Enjoyed my stay at Equity Point

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lis 2016
10.0

Clean, friendly staff, great location, hot showers and free breakfast Perfect place to stay in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.6

Muy buena experiencia. Esta muy bien ubicado, puedes ir caminando a muchos lugares de interés. El staff muy buena onda en general.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Lis 2016
9.1

Excelente hostel! Muy buena ubicación, muy limpio. Todo el personal es muy buena onda. El desayuno muy completo. el colchon de la habitación es muy comodo, ideal para descansar bien después de recorrer la ciudad. 100% recomendable!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Lis 2016
8.9

Una mezcla interesante entre ambiente moxilero y chill out. ESPACIOSO con un monton de espacios comunes. Ubicacion excelente. Por el tamaño qda un poco despersonalizado pero por lo demas todo estupendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lis 2016
8.0

Very good hostel for the price, I slept in dorm and it was a nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
10.0

One night stay in the hostel.- Staff were very helpful and friendly. Toilets/showers were clean. Great location to venture around the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lis 2016
9.1

位置超级好!出了地铁站爬个坡就到,离哪儿都近,火车站、地铁站、观景台、购物街。。里斯本本来就是适合步行的城市。环境满意,是个落脚的好地方。 Perfect location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Lis 2016
8.9

The place itself is beautiful. The facities and bathroom Too. The kitchen coulb be better. And the stuff coulb be more friendly. Specially that blonde american girl (the one Who never smiles) close to Barrio Alto. Good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
7.7

locaion near the center area and near night life zone . the guys who work there were nice and hrlpful most of the time. but unfortinately, only one receptionist to a hostel with 108 beds. every time I tried to ask someting, I had to wait more than 30 minutes! check out at 10 oclock - also a bit problematic. upper bed dangerous to climb on or get down- some people fell of bed while trying to go down. anyway, I paid 10 euro at low season so I guesse this is what you get for cheap price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.