Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2017
9.1

Very nice hostel!! Very clean, spacious, nice atmosphere. Staff are very friendly & able to give good suggestions for what to do in the Lisbon area, and reception is 24/7 which really rocks! The free breakfast is about as good as any other hostel's and gets the job done. Very nice hostel, would 100% recommend & would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • georg-hilmer6887
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
9.7

Sehr schönes Hostel in super Lage. Die Mitarbeiter waren sehr nett und hilfsbereit. Es war alles sehr sauber und gepflegt. Der einzige Nachteil ist, dass man durch die alten Türen und Wände alles von jedem sehr gut hört.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Kwi 2017
8.0

Pretty nice hostel but it could use a little spruce up and the beds aren't particularly great. Breakfast was alright, but again, not amazing. Staff were friendly and somewhat helpful. The location though is amazing!! Still, I think this hostel is way overpriced. Would I stay here again? Maybe.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
8.6

Good place by some awesome art! Learn to love stairs though, this place is by no means disabled friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

Loved it Thanks Frenchies

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
8.9

Buena ubicacion. los dormitorios amplios y comodos. te permite conocer gente de otros lados.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.1

Equity Point offers great accommodations in a peaceful environment. I got there in the middle of the night in one of the two 14 ppl rooms and was surprised about the size of the room, very large and had plenty of space between beds. Had a pleasant stay and would definitely come back. The location is perfect, in the middle of Lisbon and very close to the night life.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
10.0

Loved staying here Staff were lovely and the hostel had a chilled feel but still had the option and space to drink

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
8.0

We quite liked this hostel, everything was good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

Muy buen lugar, excelente ubicación, personal amable y orientador, camas comodas y todo limpio. Volvería otra vez cuando vuelva a Lisboa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.