Hostelworld.com

Equity Point Lisboa

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Equity Point Lisboa Located at Travessa do Fala-S 9, , Lisbon.
Equity Point Lisboa
Portugal
Lisbon 1250-109 Travessa do Fala-S� 9
91% 1830
38.7159038 -9.1438007
Equity Point Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

Perfecto! Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

In a nutshell: comfortable mattresses, clean, amazing view to S. Jorge Castle, big outside area and friendly staff always there for you. It's the perfect hostel for backpackers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.1

En la mejor zona para alojarse, amplios espacios, desayuno gratis, preciosas terrazas y ambiente agradable. En la habitación de 14, planta baja y entrada distinta al resto de establecimiento, espacio amplio y con taquilla grande bajo la litera, pero demasiada gente para una sola ducha alli abajo, eso sí, puedes hacer el petate y subir a las varias de arriba. Por el resto genial, lo recomiendo bastante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
9.7

super lage, absolut nettes und kompetentes Personal, riesen große Zimmer. Die terasse läd abend auf ein oder zwei Bierchen ein und man lernt schnell leute kennen. pubcrawl/free walking touren lohnen sich auf jedenfall wenn lissabon dann in dieses hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • superbolong
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Kwi 2016
7.7

The hostel is nice, but unfortunately I can't say entirely the same for the separate loft room they assigned me - I didn't mind it too much, but I'm almost certain the sheets were not changed; pillow smelt like hair grease. Administratively, they took a long time to figure out my bed too: beds in the rooms were not labeled. Otherwise, the terrace is a nice place for a smoke, the breakfast is relatively good and the counter staff are really friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Excelente!!!!!!!!1, estuve en otros hostels en Lisbo también y recomiendo a ojos cerrados este, tiene de todo, es super bonito, limpio y seguro, harán de todo para que te sientas de 10 o de 100000000000, recomendadísimo, si piensan en Lisboa, este es la mejor opción!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

it's really nice, staff is really friendly, helpfull and respectful. the building is also beautiful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Mar 2016
6.3

Just an average hostel. Lisbon has better options for the same price

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
9.7

Nice hostel! Very clean and tidy, has a cool lounge to hang out (with cheap beer) and a Balcony. Staff are very friendly and the location is great, you can walk to all important sightseens from there. I would definetely visit the hostel again and recommend it to friends :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.7

Séjournant pour la première fois dans une auberge de jeunesse, j'ai été agréablement surprise par cet établissement. Le personnel est toujours sympa, énergique et à l'écoute. Les salles de bain sont niquels et les matelas très confortables. De plus, l'auberge est idéalement située, en plein centre. Un très bon souvenir !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.