Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2326 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Cze 2017
9.4

Notre séjour s'est très bien passé, tout est propre, le déjeuner gratuit est bien mais ne chercher pas les fruits gratuits qu'on vous promet disponible en tout temps, en 5 nuits à l'hostel, il n'y en a jamais eu. Les espaces communs sont grands et confortable, il y a une grande terrasse et un grand salon à l'intérieur.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Cze 2017
7.4

Ich hatte das Hostel aufgrund der guten Bewertungen gebucht. Die Mitarbeiter sind sehr nett und hilfsbereit dort. Zum Hostel geht es eine lange Treppe hoch, was nicht optimal ist wenn man einen schweren Koffer dabei hat. Auch im Hostel selbst gibt es keinen Aufzug. Das Zimmer war in Ordnung, die Matratze schon sehr durchgelegen und es war sehr heiß, ein Ventilator wäre super gewesen. Ansonsten hatten wir einen guten Aufenthalt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mariafreeyourmind
  • Bułgaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Cze 2017
10.0

Volvería una y otra vez a este hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
12 Cze 2017
7.4

This hostel is good, it struggles in a few areas. Beds are cheap and the linen wasn't the cleanest. However then staff were friendly and other travellers too. I would recommend staying in a private room. Please note that this hostel does accept mass bookings. There was a large group of school children just turned 18 and it was a bit much with them blasting out gangsta rap, irritating. Not a bad place to stay at all, but they should not do the mass bookings, get better/stronger bed frames.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
8.0

Bathrooms in the ground floor you couldnt use. hat a bad smell unfortuately. It is a pretty big hostel so hard to head up with cleaning. Although I had a great time and the staff is great. Thx Lisbon

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • emanuelqueiroz3337
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Parabéns pela atenção da equipe de atendimento ao hóspede. Na pr´oxima viagem pretendo voltar ao Equity

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mołdawia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Super cool place!!! perfect location, nice nice stuff and so huge and fancy! would love to come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.7

Very nice Hostel. Very big and staff very very nice. They let us stay ALL day after checkout because our Blabla car was at night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
10.0

Equity point est un magnifique hostel avec une super ambiance, il y a toujours plein de gens et le personnel est bien sympathique. J'y retournerais n'importe quand!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2017
9.1

Super nice hostel, everyone in the staff were really nice and helpful, great atmosphere in general. The location is really central and in a pretty cool little neighbourhood, however the hills up to the hostel might be a little bit tough for some people, not very handicap friendly. I had a room on the outside of the hostel, which was really big and spacy. Only problem was that the wifi didn't work down there, but in the common areas it was surprisingly good. Would DEFINITELY stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.