Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Equity Point Lisboa Located at Travessa do Fala-S 9, , Lisbon.
Equity Point Lisboa
Portugal
Lisbon 1250-109 Travessa do Fala-S� 9
89% 2004
38.7159038 -9.1438007
Equity Point Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
8.6

This hostel can't be faulted on location, facilities or atmosphere. The staff are friendly and well informed. An all-rounder of a place to stay in Lisbon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
6.6

La habitación de 14 personas es peor que una bodega, no hay quien pare de calor, llegas al hostel y la zona comun está perfecta y luego te encuentras con esa habitación... La ubicación estupenda.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Globetrotteuse81
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Lip 2016
7.1

I expected a bit more from this hostel. It is good value for money and conveniently located in Lisbon. However I thought the place was lacking of character. The bedroom we were given was very basic, the beds looked like hospital beds and the mirror was broken. It could have done with a bit of decoration and soul.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
8.6

This hostel has the potential of being a really great hostel!!! There are a few steps remaining to get all of you there! Above all things else, this hostel has a very sociable atmosphere with very nice and helpful receptionists who will go the extra mile to help you and answer your questions. The common areas are tidy, spacious and have a pleasent kitchen and dining area. For its inexpensive price, it's definately worth a visit if you are looking to have a cheaper alternative. Free breakfasts!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
6.9

Bunkbeds were dangerous. Hostel was too big but clean. Wouldnt recommend to anyone whos trawelling alone. Breakfast wasnt that good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
9.7

Very well located, nice and clean rooms, beautiful showers, good design, good breakfast, helpful and friendly staff. Good price. Will come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

지하철과 가깝고 노란트램 그리고 야경을 볼수있는 전망대가 가까운 숙소!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
8.3

Really nice staff! The room are so / so! The breakfast could be better!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lip 2016
10.0

Amazing staff!! Were so helpful and kind. Great vibe and spacious dorms. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
10.0

Meine Bewertungen gebe ich etwas verspätet ab. Was aber kein Nachteil für andere Urlauber sein sollte. Auf meiner weiteren Reise durch Portugal habe ich auch in anderen Hostels gewohnt, daher denke ich ist es fair die Hostels erst dann zu bewerten wenn man einen direkten vergleich hat. Mein Resümee, ich würde hier wieder einchecken wollen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.