Hostelworld.com

Equity Point Lisboa

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
10.0

Excelente ubicación , muy limpio, muy agradable la decoración y la atmósfera en general, las personas en recepción muy amables todas, súper recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
5 Lut 2017
9.1

Todo muy muy bien, me encanto y repetiría, pero la limpieza en los cuartos es muy poca, una vez se me cayó algo bajo la cama y había una manzana ahí casi podrida quién sabe de cuantos días, mejoraría la limpieza. El ambiente es muy bueno, la ubicación perfecta, todo lo demás está muy muy bien y la conexión del wifi es buenísima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lut 2017
8.9

I really appreciated my stay at this hostel. Location is perfect and the staff very helpful. The hostel was clean even if there was a lot of people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
7.4

Great location and a cheap stay in Lisbon but do not go if you are a large group as I don't think this place understands that they're a hostel so people are going to make noise! The silent time is supposed to be past 11 which is reasonable but the staff will come and tell you to be quiet before that. The hostel is clean and the free breakfast is a plus. Bad communication from them though, if you send and email make sure you get a reply! Also they tried to charge me twice for tourist tax.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
9.1

El personal es muy atento, excelente servicio al cliente, muy buena ubicación, puedes tener el free tour y puedes comprar ahí mismo otros más, que tienen muy buenos guías, lo recomiendo ampliamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Sty 2017
10.0

I had a nice stay in this hostel. The staff is nice, and always ready to help. The place is clean and well situated in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.1

LOvely clean Hostal, Staff all very friendly and helpfull. Kitchen area useage for all residents staying there and kept very clean. Will try out again in another city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
10.0

This is my second stay here and it didn't disappoint. Staff was wonderful. Lisbon was colder this time and rooms could be preheated if they are going to be assigned 2nd day was more comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
7.7

Mt boa, otimo hostel, considerando todas possíveis variantes e em comparação com os demais...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
14 Sty 2017
7.7

El hostel está en muy buena localización. El personal amable. mi estancia fue de sábado a martes, hasta el lunes nadie limpio ni las habitación ni los baños, que estaba todo bastante sucio. La cocina no estaba mejor, dos vitrocerámicas y solo funcionaban dos fuegos, insuficiente para la cantidad de gente que alberga el hostel. Mi habitación quedaba al lado de la cocina y patio, por lo que muy ruidosa, las ventanas no ajustaban bien y se oía todo perfecamente. El desayuno genial, variedad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.