Hostelworld.com

Equity Point Lisboa

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,862 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,862 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Equity Point Lisboa Located at Travessa do Fala-S 9, , Lisbon.
Equity Point Lisboa
Portugal
Lisbon 1250-109 Travessa do Fala-S� 9
90% 1862
38.7159038 -9.1438007
Equity Point Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Maj 2016
8.9

There was a guy on the reception called Nuno who was really nice and helpful!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2016
9.1

O prédio é um pouco antigo, mas nada que comprometa a sua utilização, café da manhã é bom, o esperado para um hostel, os funcionários são gentis e atenciosos com destaque para a Ana, Nuno e Dário sempre dispostos a ajudar. As camas são boas e os lençois são limpos, tudo o que eu precisava, bem localizado também, mas esteja preparado para subir uma ladeira e algumas escadas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.7

Great location, beautiful hostel and comfy, clean beds. The hostel is quite big so there are lots of people, lots of different terraces and a bar inside the hostel. The staff is very friendly and keen to provide advice. It is very calm at night because it is in a side street so easy to sleep! Lots of showers and toilets available. Keep in mind though that breakfast is only until 10am, same thing for checkout. It can be a bit early for party- goers! Overall a great experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mustafabasbaydar78148
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.7

Friendly and helpful staff, spacious and clean hostel, overall great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Location is up hill. Great security buzzer every time and security pass. Wifi always worked. Showers and bathroom were inconsistent. The staff were VERY knowledgeable and helped out any time they could. Great terrace and areas to hang out. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.6

位置非常棒,如果你喜欢老街区的氛围,而且升降机只在几步之遥,可以好好的拍照。离火车站很近,但到达住宿地需要爬很多级阶梯,所以最好不要带大件行李。 员工非常好,住宿设施虽然略显陈旧,但依然发挥应有的功能。卫生间与洗浴都在房间,本以为会不方便,其实这样更好地避免了互相打扰。 装饰很美,房间里就能看见漂亮的街景。 但是晚上总有些夜归吵吵闹闹的人,这一点希望可以加强管理。可以用厨房,这点很棒!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
6.3

Every time I go to Lisbon I stay at this hostel. This time however I didn´t like the room they put me in, the toilets were dirty and there was no privacy to change clothes (it was a mixed room).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.9

Best staff I have met in a hostel so far! Very kind, always friendly and helpful. And the rest was great too!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Maj 2016
8.6

Nice hostel, but I got a room near the kitchen area and could get noisy during the morning or even late at night. Breakfast a little disapoiting, only butter and jelly to put in the bread. To get to the hostel there is a lot of stairs, but really good localization.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.3

Estuvimos un fin de semana y la estancia fue muy buena, personal muy amable y las instalaciones muy bien Lo recomiendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.