Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Lisboa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2,107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2,107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Equity Point Lisboa Located at Travessa do Fala-S 9, , Lisbon.
Equity Point Lisboa
Portugal
Lisbon 1250-109 Travessa do Fala-S� 9
88% 2107
38.7159038 -9.1438007
Equity Point Lisboa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
8.6

Es ist ein großes Hostel mit entsprechend viel Betrieb. Die Mitarbeiter sind bemüht alles sauber zu halten was bei der Größe schwierig ist. Für meinen Geschmack gibt es zu wenig Toiletten. Die Duschen sind gut. Der Küchen -und Essbereich ist großzügig und sauber. Das Publikum jung. Im nachhinein war das Bett etwas teurer. Es gibt frisches Obst für jeden und das Personal ist kompetent und Hilfsbereit. Ein gutes Hostel aber nichts für Leute die es gemütlich und überschaubar mögen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Wrz 2016
8.6

Auberge sympa, emplacement correct au Bairro Alto et au calme. Assez propre. Le personnel est vraiment sympa et accueillant mais les lieux communs ne sont pas trés propices aux rencontres. Dans tous les cas jai pu dormir et rencontrer du monde, cetait globalement très bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
9.1

We stayed a few nights in a private room and one night in a dorm. The private room was on the top floor and very nice, although it was a twin there was two bunk beds. The receptionist was very nice and helped us with our bags. The dorm was pretty good although you can hear people walking on the floor above and it was close to the outdoor area so it was loud until 11pm. They close common rooms and you have to be quiet after 11pm so it is great if you want to get some sleep in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Wrz 2016
10.0

Great hostel. I stayed in a 10 person dorm, plenty of space and under bed lockers that you need to provide your own lock for. Bathrooms, dorms and kitchens were always clean. The staff were super helpful and friendly. Would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Wrz 2016
5.1

2박함 언덕길이 심각함 캐리어끌고 혼자 못 올라가서(그렇게 약한체력아님) 도움받고 올라감 호시우역에서 굉장히 가깝게 위치하긴 하지만 언덕길이 돌길이라 심각함 그리고 굉장히 지저분하다 청결을 중시하면 화장실가서 맙소사 할거에여 방에 벌레도있었음(배드버그x)다음에 리스본가게된다면 저는 이용안함

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.3

A very nice hostel with a great atmosphere, the staff is very helpful and the location is great (in the city center and a 3 min walk to a beautiful lookout). It is not a party hostel but it is the perfect place to meet new people and have a perfect stay in Lisbon. I even extended my stay for 2 more nights and I would always recommend this hostel to other travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2016
8.9

Le seul reproche que je ferai c'est la lenteur de la wifi par rapport aux autres hostels du coin. La terrasse est vraiement un plus et le staff est tres arrangeant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Wrz 2016
9.7

Great place, great atmosphere. Cheap beers. Everything was perfect except they need a few more staff on reception. Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Wrz 2016
6.3

Very unorganised hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • amygaunt
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
7.4

Really nice new hostel in an awesome location! Atmosphere wasn't very exciting and the bar was hardly tended so made it hard to get drinks. Beds are good, with your own curtain, plug and light which is really good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.