Hostelworld.com

Equity Point Gothic

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2896 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lut 2017
6.0

The staff wasn't friedly even got an argue because my friend walked into my room (1 min) just to take something out of my bag. Then the guy from equity got really aggressive about it not necessary at all. Beds are ok but the toilets and facilities where not great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Sty 2017
7.7

Muy buena ubicación, pero la cocina es muy pequeña y sólo tiene un microndas, no hay cocina ni pava eléctrica para calentar agua. El desayuno que ofrecen por 2 euros es bueno. Lo malo es que el piso de la habitación hace demasiado ruido, ya al estar parado cruje, Las camas no tienen mantas y cobran 2 euros por su alquiler :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
7.4

Injusto ter de pagar por cobertores

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Sty 2017
8.9

Tiene una excelente ubicación ... Y tiene todo lo que necesitas.. Lo malo, es la persona que tiene turno de noche, es mejor no hablar con el. La limpieza es deficiente ya que los 3 días que estuve el baño tuvo las mismas manchas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
2.0

Malgré notre réservation et notre acompte déjà prélevé,l'auberge nous a refusé l'entrée une fois sur place car notre justificatif de perte d'ID ne leur convenait pas hors c'est en ce moment le seul papier officiel d'identité de ma compagne en attendant sa nouvelle carte,cela nous a valu de passer la moitié de notre journée,accompagnés de nos valises,à la recherche d'un toit dans nos moyens. Merci pour cet agréable séjour chez Equity Point Gothic,ce n'était pourtant pas ce qu'on m'en avait dit ..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • anehimuss
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
6.3

Türkiye'den gidecek olan arkadaşlar uygun evet yeri çok iyi evet, pis havlu battaniye vb ek ücret karşılıgında alıyorsunuz.. picasso müzesinin dibinde neredeyse metroya da çok yakın.. ha üşümem ısıtması yok neredeyse bana da koymaz incecik battaniyede de kışın uyurum yada uyku tulumum var benim yiaaa diyorsanız evet idare eder, onun dışında cidden tırt! çok başka alternatiflere de bakabilirsiniz malum kış mevsiminde soguk oluyor :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.9

The hostel was ok. The only thing I didn't like was that I payed for 2 nights and the lady who cleans made a mistake and thought I paid for one night only, even though she could see the dates on my room key and on her list and she went and woke me up and asked me to leave

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
7.1

The room was very smelly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
8.6

Muy buen hostel, buena ubicacion y buen servicio, nada para reprochar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
7.1

The room I had smelled and there was empty vodka bottles and things all over the floor. The staff was really comprehensive and let me change room There was a lot of noise during the night (squeaky floor doesn't help). The showers are really small and have no shelves to put your towel and to change. You basically have to walk naked in front of everyone that's in the shower area to get your towel and change. Location makes this hostel great if you don't care about noise during the night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.