Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Gothic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
Equity Point Gothic Located at C/ Vigatans, 5, , Barcelona.
Equity Point Gothic
Spain
Barcelona Barcelona 08003 C/ Vigatans, 5
79% 2787
41.3840520 2.1796220
Equity Point Gothic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2016
6.9

Küche hat keinen Herd sonst aber super Lage und selbst im 18er Schlafsaal haben wir uns wohlgefühlt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Sie 2016
8.0

Location and atmosphere is great. Beds are bad but there are curtains which is nice if you gonna stay in a 14 person room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.7

The location of hostel was amazing and the idea of curtains that surround the beds to create privacy in the room was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
7.7

The floors are squeaky and noisy but nonetheless its a good hostel and safe

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
7.7

El hostel está bien. Aunque no te dan muchas cosas, tienes que pagar por un candado para tu Locker, pero por lo menos tiene, te dan sabanas, debe apagar por las toallas (2€), pero está bien ubicado y tiene buen ambiente. El desayuno cuesta 2€ extra y pues no esta mal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Esta al lado de un metro cerca del centro, es super ordenado y limpio. La gente te atiende super bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.6

Good atmosphere. Beds were nice since you were able to have a little bit of privacy even in a 14 bed dorm. Great location. Nothing to complain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Sie 2016
9.4

Great hostel. Great location. Aircon and wifi in rooms. Beds are comfy. Have stayed a few times and not had a problem

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
6.6

I wqs specting a full kitchen, but after i bought bacon eggs rice and other cooking stuff, i realised that there was only a microwave and a pizza hitter. Besides that, the location is great and the rooms are ok. :)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sie 2016
8.3

Friendly staff. Always ready to guide. The dorm was clean. Bathroom and toilets cleaned regularly. You can keep your food stuff in the refrigerator. Location is ideal. 101-15mins walk from La ramla (Cantunya bus/metro stop) and Beach. Even after check out, u can still keep your luggage in the store, use the hostel kitchen and toilets. I will definitely stay here if i visit Barcelona again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.