Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Gothic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2,865 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2,865 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
Equity Point Gothic Located at C/ Vigatans, 5, , Barcelona.
Equity Point Gothic
Spain
Barcelona Barcelona 08003 C/ Vigatans, 5
78% 2865
41.3840520 2.1796220
Equity Point Gothic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

Está excelentemente ubicado y abierto 24 horas sin problemas. Las habitaciones de muchas plazas (16 personas) son lo que se puede esperar, tienen bastante intimidad, pero al haber tanta gente y tener poca ventilación el olor y el ruido a veces es un poco desagradable. Las mantas se pagan aparte (4 euros por persona por toda la estancia). El servicio de desayuno es sencillo pero en calidad/precio está muy bien. La limpieza con tanta gente no siempre es de lo mejor, pero no está mal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lis 2016
6.6

No blankets in the beds!!! You have to hire them????!!!!! Barcelona can be could at night during the winter and you need a nice thick blancket or duvet and heating on. At the moment, I'm ill because of the cold that I suffered staying at this hostel. Great location but bad management. I won't come back.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Lis 2016
10.0

위치좋음 분위기 괜찮음 가격도 좋았고 만족 단지 와이파이는 로비에서만 됨 방에서 하려면 돈내고 써야됨

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
5.7

Staff was ok, Room was super cold at night with people talking loudly in 4am. I can't really sleep mainly because of the cold. I really wonder how people survive living there in winter. I have lost my earphone while my staying there. It's my fault that I didn't put it into the locker they have provided. (Although you have to have your personal lock to lock your stuff. Naive as I am I ever thought that people would steal earphones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Paź 2016
9.7

I had a good time there, the location is great, the staff is cool and the breakfast is good for €2 :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
6.0

Good Location and nice staff. Worse facilities than I expected.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
2.0

horrible séjour au gothic pointe, endroit mal propre. on a dormis toute habillée et sommes partie à la première heure ce trouver une autre auberge. je ne conseil a personne cette endroit !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Paź 2016
8.0

This was a great stop over hostel. I wasn't here for long but the staff was very helpful and the kitchen was nice. The bunk beds were large and private.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Paź 2016
8.0

共有エリアが広いのて、長くPC作業をする時でも、窮屈な思いをせず過ごせた点はよかったです。 キッチンは小さく、同時に使えるのは2人が限度という感じです。部屋、シャワーともに、必要最低限の設備という感じで、あまり快適さは期待できませんが、値段を考えるとまぁ許容範囲かなという感じです。ベット横と廊下にある大きめのロッカーを、錠持参で使えます。 洗濯機3ユーロ、乾燥機2ユーロで使えます。屋上も広く、洗濯物を干すスペースは充分ですが、固定のロープがうまっていたため、持参した洗濯紐を張って干しました。 観光スポットが徒歩圏内で便利な場所でした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
8.6

Je suis globalement satisfait. Le style de cet auberge me plaît beaucoup. J'ai signalé 2 problèmes qui ont été réparés le lendemain (lampe de chevet et fixation d'une protection dans les WC commun).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.