Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Gothic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,814 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.4
Equity Point Gothic Located at C/ Vigatans, 5, , Barcelona.
Equity Point Gothic
Spain
Barcelona Barcelona 08003 C/ Vigatans, 5
79% 2814
41.3840520 2.1796220
Equity Point Gothic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
7.4

El hostel ests muy bien ubicado, bien la limpiezs y muy comodas las habitaciones. Solo le falta un poco de ambiente. Pero bien y recomiendo!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Wrz 2016
8.3

Tres bon emplacement, tres proche de tout. Plutot propre. Concernant l'intimité dans le dortoir, parfait. Il s'agissait de sorte de box spacieux. Points négatifs: un parquet qui craque énormément dans la chambre donc réveillé des que quelqu'un rentre plus tard que nous.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2016
9.1

Cant be batter location, good atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
7.7

Nice staff, clean enought, some beds have curtains in the 16 peoples room which is nice, not the best hostel but pretty cheap so it was alright!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
7.4

I stayed here for a couple of days and found this the most unsociable hostel I ever stayed in... If you are travelling alone and are hoping to meet people, maybe look at other hostels. I was quite fortunate to have friends in Barcelona that I could spend time with. Also some of my friends were staying at different hostels, when I visited I made more friends over there than throughout my entire stay at Equity... The floors creek so much!!! Staff are nice but not too friendly. Its ok for the €

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Wrz 2016
4.3

Stayed for one night and was not impressed. Front desk was disinterested and spent time smoking outside while other guests waited for him to return to his job. Rooms are just packed in making them hot humid and smelly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • makigio
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
8.0

Molto bene, gli unici lati negativi riscontrati sono: il letto che ha ceduto ed in generale letti scomodi, il fatto che non ci sia limite d'età, le docce un po' scadenti e un po' sporche (a causa di ospiti maleducati, ma non venivano pulite abbastanza spesso). Ma in generale lo consiglio perchè la posizione compensa tutto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Viladricha
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
7 Wrz 2016
8.3

es muy centrico, desayuno por 2 euros rico. alquiler de toallas 2 euros. buena onda el personal. las habitaciones deberian tener algun lugar para sentarse o colgar algo en las habitaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • josepharies7482
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
3.7

When I checked in the guy at reception was rude, hostile and deliberately obtuse. The rooms were nasty and weren't cleaned once during our stay. There was blood on the curtains, pillows and even the towels they charged you €2 to rent. The rooms stank and were really dreary and poorly lit, and the mattresses on the floor of the top compartments were shockingly uncomfortable. It was also really noisy outside. The atmosphere was miserable and everyone was quite unsocialable. Great location, though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Wrz 2016
8.3

Buen hostal con buen sistema de privacidad donde cada cama está separada de las demás con paredes de madera y una cortina. Lo único malo es que las habitaciones tenían cero ventilación y eran para muchas personas por lo que había un olor muy desagradable a encierro y humedad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.