Hostelworld.com

Equity Point Gothic

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2,639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2,639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
Equity Point Gothic Located at C/ Vigatans, 5, , Barcelona.
Equity Point Gothic
Spain
Barcelona Barcelona 08003 C/ Vigatans, 5
75% 2639
41.3840520 2.1796220
Equity Point Gothic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Notre séjour s'est très bien passé, l'auberge était propre, assez pratique et très bien située, entre le quartier gothique et el Born. Le petit déjeuner était bon. Dommage qu'on ne puisse pas vraiment cuisiner (pas de plaques électriques, juste un four micro-onde) et qu'il n'y ait pas de couverture pour les lits. Bon rapport qualité-prix donc !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • beto202006
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

I stayed here just for 1 night but since the first moment i felt like home! The location is perfect, the hotel has a nice style, beds confortable, it is clean and the most important the service is awesome , specially the spanish lady at the front desk , olga ! Do not hesitate stay here when you decide to go to Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
4.3

Muy sucio y oscuro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
8.3

Fomos MUITO bem atendidos pelos funcionarios do hostel. Pensando em o que podem melhorar: O piso é de madeira, o que faz muito barulho ao caminhar. O colchao da cama 1 e 2 estão ruins. Acho que podiam criar regras de convivência para os hospedes também. Como nao ascender a luzes do quarto no meio da madrugada! Isso deveria ser bom senso, mas nao é!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
4.9

Looks nicer in pictures and quite deceiving in reality. The breakfast isn't a breakfast but a snack, I feel it is expensive for the bad quality.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.9

Muy buen hostal, con buena ubicación y calidad-precio. La limpieza también está bien y variedad en el desayuno para lo que se paga realmente. Lo único que renovaría un poco la zona de estancia, pero vamos, por lo general un buen sitio para quedarse en Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
8.6

Buena ubicación, limpio y cómodo. El desayuno muy bueno. Cocina muy pequeña y sólo con un microondas, no puedes cocinar enserio. Y a mitad de mi estadía, recibieron un grupo de 80 NIÑOS de 4 a 11 años, de una escuela francesa, con pocos cuidadores, hicieron ruido de noche y temprano por la mañana, dificultaba dormir. Otro punto a tener en cuenta es que el piso de la habitación hacía mucho ruido (era todo de madera en malas condicioney molestabas a tus compañeros de habitación. inevitablemente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Afganistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
5.7

i stayed 2 nights in this hostel. staffs are good and with a good behavior but its not clean as much as we expected even there no oxygen inside the rooms really its like you are in the bathroom every time. they put the price of the hostel per night a little lower but when you go there they dont give you quilt cover so, you must rent it from them and pay for it. th other facilities are good like they have oven you can cook and o ther stuffs...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Kwi 2016
4.0

Beaucoup de bruit. Il faut apporter son cadenas pour les casiers. Des jeunes louent des chambre ici et travaillent dans les chambres la nuit... Noisy place. You have to bring your safety key.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
6.0

Stayed here for 2 nights and the 3rd night we were leaving for the airport at 4 AM, so we had asked at midnight when we had to take the bags out of the room if we could stay in the lobby and the worker originally said yes, but then kept changing his mind and yelling at us to leave. On top of the problems we had with that night, there were limited outlets in the rooms (2 shared between 4 beds), no blankets/locks/towels provided unless you BUY them, not rent or deposit for them...Bad experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.