Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Gothic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2934 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2934 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
5.1

This hostel has the best location but it is very dirty, the floors are super creaky and loud, comforters and towels are not included, and the wifi is horrible.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2017
6.3

분위기 안좋아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2017
10.0

Nice beds with curtains. Perfect location. Friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
4.9

Very disappointed with this hostel. Beds, linen and blankets were unclean, the entire building was extremely noisy, it was really impossible to get any sleep here. We booked this over other cheaper hostels because the description and photos looked appealing but we regret it; definitely would not recommend staying here. The only bonus was the central location, but there are plenty of other similarly priced options in the area that we will opt for next time.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
8.3

Die Lage dieses Hostels ist perfekt. Man erreicht alles einfach und zu Fuß. Einkaufsmöglichkeiten und Sehenswürdigkeiten sind in der Nähe. Das Hostel ist okay. Die Böden sehr laut, die Waschräume könnten modernisiert werden, sind aber in Ordnung, kein Schimmel oder ähnliches. Durch die Zimmer könnte gründlicher geputzt werden. Die Leute dort sind super nett und hilfsbereit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Mar 2017
8.3

Es un ambiente ameno! Buena ubicación lo único que encuentro es que el WiFi se corta cada 30 mi y eso no resulta para nada comodo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2017
6.3

The wifi doesn't work upstairs, we had to be down in the communal area to connect. It does have a great location right next to the Jaume I metro stop, but I wouldn't want to walk any farther down the street it is on at night. It is very close to the beach and there are nice shops and restaurants on the way through the gothic area. The atm on the corner was really handy and the employees were helpful when we asked for directions. The beds feel very secluded even in the bigger room we stayed in.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Mar 2017
6.0

Not the best. I'm not picky & I travel a lot but there are much better places. The beds are quite private which is nice. You must pay for a blanket though. There isn't a "kitchen", just a microwave & rice cooker. WiFi is AWFUL. If you intend to just sleep there, and spend all time outside then it's great. But if you like to cook and research the city Online, that is not the place!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
2.9

Achei o local nada acolhedor. Os funcionários não interagem com os hóspedes. Eles ficam mais preocupados de ficar fumando que atende-los. Além disso, me mudaram de quarto sem qualquer consulta prévia e tinha pago por um quarto com banheiro. Mechea nas minhas coisas sem a minha autorização. A alegação foi que eles tiveram que realizar mudanças. Entretanto, se eles tiveram problemas administrativos, não deveria prejudicar o hóspede. Fiquei com muita raiava. é um local que não recomendo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Lut 2017
4.0

Wifi only in common area... cheap breakfast which wasn't that great... 36people room is a joke. Don't do it!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.