Hostelworld.com

Equity Point Gothic

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 2,662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 2,662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.2
Equity Point Gothic Located at C/ Vigatans, 5, , Barcelona.
Equity Point Gothic
Spain
Barcelona Barcelona 08003 C/ Vigatans, 5
77% 2662
41.3840520 2.1796220
Equity Point Gothic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
9.1

Les lits dans le dortoirs sont séparés par de petits mûrs et fermés avec des rideaux opaques. Nous étions 2, nous avons eu une cabine a 2 lits dans le dortoir, c'était parfait. L'auberge de jeunesse est très bien située, à 10 minutes à pieds du port et un peu plus loin pour la plage. Directement à une entrée de métro. Le personnel est serviable, aimable et accommodant. Service 24h/24. Possibilité de ranger ses valises avant le check-in et après le check-out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
8.3

Stayed in 16 bed dorm which was questionable regarding cleanliness, but very private and secure with large lockers. The staff was wonderful if a little no nonsense. The reason to stay here though, is that there isn't a better location anywhere. Right in the mix of the Gothic architecture and across the street from the metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.1

Bonne Auberge tres bien située malgré le nombre de lit dans la chambre un peu trop élevé a mon goût ..Je le recommande fortement pour les petits Budgets :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brookvictoria66
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2016
8.3

This hostel was honestly great, each bed had its own outlet. I just found the staff to be really uptight, and I can understand why after 10pm. But it's a hostel, come on! Except there was no kitchen and that was a big let down.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Notre séjour s'est très bien passé, l'auberge était propre, assez pratique et très bien située, entre le quartier gothique et el Born. Le petit déjeuner était bon. Dommage qu'on ne puisse pas vraiment cuisiner (pas de plaques électriques, juste un four micro-onde) et qu'il n'y ait pas de couverture pour les lits. Bon rapport qualité-prix donc !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • beto202006
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

I stayed here just for 1 night but since the first moment i felt like home! The location is perfect, the hotel has a nice style, beds confortable, it is clean and the most important the service is awesome , specially the spanish lady at the front desk , olga ! Do not hesitate stay here when you decide to go to Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Kwi 2016
4.3

Muy sucio y oscuro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
8.3

Fomos MUITO bem atendidos pelos funcionarios do hostel. Pensando em o que podem melhorar: O piso é de madeira, o que faz muito barulho ao caminhar. O colchao da cama 1 e 2 estão ruins. Acho que podiam criar regras de convivência para os hospedes também. Como nao ascender a luzes do quarto no meio da madrugada! Isso deveria ser bom senso, mas nao é!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
4.9

Looks nicer in pictures and quite deceiving in reality. The breakfast isn't a breakfast but a snack, I feel it is expensive for the bad quality.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.9

Muy buen hostal, con buena ubicación y calidad-precio. La limpieza también está bien y variedad en el desayuno para lo que se paga realmente. Lo único que renovaría un poco la zona de estancia, pero vamos, por lo general un buen sitio para quedarse en Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.