Hostelworld.com

Equity Point Centric

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 5,418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 5,418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
Equity Point Centric Located at Passeig de Gracia 33, , Barcelona.
Equity Point Centric
Spain
Barcelona Barcelona 08007 Passeig de Gracia 33
81% 5418
41.3910406 2.1658301
Equity Point Centric
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • andre_max
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Maj 2016
9.4

Localização excelente, quarto confortável e locker com ótimo tamanho para os mochileiros. Pontos negativos, internet não funciona bem no quarto. Recomendo bastante o hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2016
5.4

Infelizmente, da viagem que eu fiz (onde antes passei por Porto e Lisboa, ambas em Portugal), este sem dúvida foi o pior hostel de todos! Os funcionário são horrorosos (teve um deles que só não usou a palavra burra comigo, mas insinuou), o Free Wi-Fi só funciona nas áreas comuns e não pega no quarto, o chuveiro desliga toda hora e a luz do banheiro apaga no momento do banho já que o sensor de movimento não alcança dentro do Box, não tem tomada pra carregar o celular em todas as camas...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2016
7.1

Overall a bit of a disorganised stay. When we checked we were informed that a colleuge had messed up our booking so we would have to change rooms after the first night. When it came to staff, most of them were helpful and kind but this one dude (not naming names) had an awful attitude and treated our questions as a burden on his time. A pretty good hostel otherwise.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.6

Nice hostel, we'll located, clean and with a very nice atmosphere. Staff was (in exception to one barman) friendly and helpful but outnumbered by the customers continuously. They should fix the continuous problems they had with the overbooking (a problem with hostel world according to their words) since many guests (us included) had to change their room during their stay. This means having to check out and later check in on a random day (if you have plans that day, this is very uncomfortable)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
8.6

Il nostro soggiorno è stato gradevole. La sua posizione è strategica e centrale per visitare la maggior parte dei monumenti tranquillamente a piedi. La colazione per soli 2 euro è ben rifornita e il personale è gentilissimo e disponibile. Purtroppo avevamo prenotato una camera per 4 persone con bagno privato, invece il bagno era condiviso con un'altra camerata e quindi abbiamo riscontrato difficoltà importanti nel poterlo utilizzare. Consigliamo comunque a tutti questa struttura.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.0

Soddisfatta. Stesso se in camera condivisa era tranquillo. Una camera con bagno lascia a desiderare però per quanto riguarda la pulizia. La colazione è ottima a solo 2 euro. Mancava l'internet più potente per funzionare anche in camera. Ma ci tornerei . grazie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Maj 2016
5.7

I think it is fxxking cheating hostel. 1.The hostel offer a slowly free wifi. And you can buy a fast wifi.(3€ for 3 days) 2.They assert that anyone have free breakfast in hostelworld.com But you must pay 2€ actually. when I was in another hostel(Equity Point Gothic) The breakfast is free and wifi very fast. I think Hostal Equity Point Centric is fxxking cheating hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2016
4.0

Sales bruyant cher pour une prestation médiocre

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
7.4

市中心位置有点吵 加上晚上睡觉有人打鼾 …两天没睡好 员工态度让人不满 不会去第二次

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Bastante bueno y a buen precio. Bastante céntrico también.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.