Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Centric

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 5,883 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 5,883 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
Equity Point Centric Located at Passeig de Gracia 33, , Barcelona.
Equity Point Centric
Spain
Barcelona Barcelona 08007 Passeig de Gracia 33
79% 5883
41.3910406 2.1658301
Equity Point Centric
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lis 2016
8.9

Highly recommend staying here. Great place. Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
8.6

I arrived around 1am due to a late flight and just needed a place to sleep. The bed in the dorm was comfortable and clean. Very centrally located and great value. I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

it is so centrally situated that easy access to buses, metro, the renfe trains to and from airport, the train station, and two Gaude buidings within just 3 blocks. wow. the streets and pavements are in excellent condition and the lovely trees and benches lining the road make the whole atmosphere so very very good. the staff were all extremely helpful to me and very pleasant all the time. the breakfast is outrageiously reasonalbe and plentiful. all in all i will recommend this hostel to everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
8.6

Really good hostel! I got the 4 bed dorm and only shared it with one other person. The hostel is good but big which means more space to yourself but less interaction with others. I booked it last minute and had no problems.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lis 2016
9.7

Wow!! I had the most amazing time there, the location is great super, the staff is helpful, the facilities are very good. definitely I will be staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Akagami
  • Maroko, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
10.0

Très bon auberge, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lis 2016
8.6

Foi tudo ótimo, na Espanha,muito bem localizado staffs prontos para ajudar a todo momento, foi incrível . By way estou desapontado com o Hostel one80 :

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
2.0

Très mécontent de tout !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
8.6

The hostal very good and i will come again.. tq they staff very helpful.. 🤓

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
10.0

Increíble experiencia me gustó bastante, el mejor hostal en el que he estado y el precio accesible , la ubicación muyyy buena lo recomiendo. El desayuno esta deliciosooooo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.