Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Centric

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 5,788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 5,788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Equity Point Centric Located at Passeig de Gracia 33, , Barcelona.
Equity Point Centric
Spain
Barcelona Barcelona 08007 Passeig de Gracia 33
80% 5788
41.3910406 2.1658301
Equity Point Centric
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Wrz 2016
9.1

Everything was perfect except the free wifi is only in specific areas.. you have to buy wifi premium to have internet access in rooms. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
9.4

Nice, basic room, AMAZING view of Passeig de Gracia, fab location (right next to metro) but most places are walkable, cute common room downstairs with kitchen and computers (only 0.50€ for half an hour) and lovely roof terrace with even better views and common room and bar upstairs Absolutely loved this hostel and would defo stay there again and recommend to friends

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.6

Excelente ubicación y buen servicio, la limpieza es regular .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.9

Lo único que debo remarcar es la falta de wi fi en las habitaciones, el pequeño e incómodo ascensor si estás en un piso alto y el horario de cierre del bar en azotea, siendo tan lindo lugar debería poder aprovecharse más. Saludos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
8.9

Excelente ubicación y hermoso edificio. Todo fue muy bien, excepto el Check In que demoró 2 horas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Wrz 2016
5.7

The rooms are huge but the toliets are very dirty. I had never seen such a dirty toilets! I reckon Barcelona deserves better hostels than this one. I also met a mexican guy whose passport had been stolen in that hostel...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Wrz 2016
8.3

La ubicación es perfecta y tiene una terraza muy linda. No sé si porque se renovaba siempre alguien en la habitación o que pero todos los días limpiaban lo cual está muy bien. Es un hostel grande por lo tanto impersonal. La gente que de la recepción, al menos conmigo se mostraron poco dispuestos a ayudarme con mis preguntas. La chica de la terraza Súper amable. Te cobran para todo. No hay wi fi en las habitaciones y sin pagas con tarjeta de crédito te cobran 1 euro por noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
12 Wrz 2016
10.0

muy buen hostel grande buenos baños y una excelente ubicacion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
8.3

Great spot for an hostel but the wifi isn't really working well. You also have to be at the 2nd or the 7th floor to have acces to the wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
9.7

Hostel was Good. But Wifi is not available in the Dorms, they want us to pay if we want to use in Dorms. Wifi (free) was availble only in common areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.