Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Centric

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 5,943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 5,943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
Equity Point Centric Located at Passeig de Gracia 33, , Barcelona.
Equity Point Centric
Spain
Barcelona Barcelona 08007 Passeig de Gracia 33
81% 5943
41.3910406 2.1658301
Equity Point Centric
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sty 2017
4.9

Super cheap hostel. And downtown. Only good things about it. Although the staff was friendly, I didn't have a good stay. Felt like I was put in the long termers room, the hostel had lotsa high school students or what felt like locals who couldn't afford rent. My room was dirty and always smelly. Bathrooms were the same. Pay 2 euros for crappy breakfast. Old rickety bunk beds, with thin old mattress. And thin old pillows. Lesson learned. You get what you pay for. Wouldn't recommend.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

Fabulous hostel! We required twin beds & hoped for a balcony room on level 6. Staff kindly re-organised the room, moved the double bed around & added a comfy single bed. Staff were welcoming & ensured that our stay was enjoyable. Location is perfect for Gaudi lovers. One of my fav hostels in the world!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

Really hard to imagine better place with better location than this one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sty 2017
9.4

전철역에서 가깝고, 바로옆블럭에 가우디건축물이있어서 왔다갔다하면서 계속 보임. 카탈루냐광장까지 걸어서 10분정도면 갈수있고, 일자로만 쭉걸어가면됨. 샤워기 고정인데 물 콸콸 잘나옴. 12인실에 있었는데 절반도 안차서 화장실이나 샤워실 안기다리고 잘씀. 방안에 화장실겸 샤워실이 있어서 밤에 화장실갈때 편했는데 아침일찍 씻을땐 좀 눈치가 보이긴했음. 방안에 락커가 엄청커서 24인치 캐리어랑 백팩까지 들어갔음. 체크아웃 후 짐보관가능(지하방에 락커) 여기서불편했던건 와이파이가 무료존인층이 있어서 방에선 무료가 아니라는거 하나였음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.4

El mejor hostel, en la mejor ubicación, con la mejor atención

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.7

Muy buena ubicación. Cerca a la casa Mila, sagrada familia, se puede ir a pie a todo lo turístico. Cerca hay supermercados a buen precio. Personal muy atento. Cobran el servicio de computador. La cocina tiene varias estufas y una amplia nevera.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
10.0

Great hostel! Perfect location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • muib92
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Sty 2017
9.1

가격에 비해 위치 정말 좋고. 시설도 나쁘지않습니다. 하지만 인원에 비해서 샤워시설이 적고 방에 딸려있는 화장실이 많이 작아요. 하지만 그 외에 나머지는 엄청 만족합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
9.1

A great hostel for a cheap night's sleep. Cool bar, nice sleep, amazing location. I thought the showers were a little bit dirty and inside the room the plugs arent by the bed. Only little things but if i'd stayed longer this might have bothered me a bit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
6.9

It s very centric and close to the metro.but I was looking for a party hostel and it s not.this hostel is very quiet.i had to leave before and they didn t give me the money back because I had payed already.2€ for the towels.the bathroom were clean but small

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.