Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 162 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
EnvyItaly Located at Via di Porta Fabbrica 49, , Rome.
EnvyItaly
Italy
Rome 00165 Via di Porta Fabbrica 49
85% 162
41.8990113 12.4528380
EnvyItaly
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sie 2016
10.0

The location alone is wonderful. It's clean, secure, and has nice facilities. The guy who runs the place sat down and showed us on a map all the monuments, reatutants, clubs, pubs, and parks. The Vatican is literally three blocks away. The bus stop is two blocks away. And the Metro is a fifteen/twenty minute walk. It's in a safe neighborhood as well. We walked home at 2am numerous times and never felt unsafe. I plan on staying here again and highly recommend it to others!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
5.1

Es un simple departamento no dice en ningún lado su nombre, un vecino tuvo que decirnos donde era, para nada recomendable si vas a llegar de noche, no te dejan usar la cocina. En hostel wolrd te dice un precio y cuando llegas el tipo sale en boxers a recibirte y te cobra mucho mas de lo esperado que la verdad no los vale el lugar, lo único bueno es que te da un mapa y te explica donde comer barato, se porta amable me ayudo a imprimir unas cosas pero no por eso ya va cambiar tu experiencia

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.4

Awesome location and very clean! Angelo was a great host who was very helpful. The city tax and cleaning fee was a bit of a surprise and I think it should've been stated on the original quote online, but other than that it was a vey pleasant stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Lip 2016
10.0

Lugar muy tranquilo, seguro, buena ubicacion. Muy comodas las instalaciones, bien precio/calidad. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
7.1

This is a very average hostel. You're paying primarily for location, which is outstanding. 3 blocks to the Vatican, and another 5 to outstanding bars. The wifi is strong. Negatives- no air conditioning, which is almost unbearable in the summer. The only air flow comes from a weak ceiling fan and a single window that opens into the interior of a very loud apartment complex. The shower was barely adequate. I won't be coming back.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
9.4

So it's a little hard to find if you don't have data, it's tucked more in a back alley( that is super safe) it has great location with he bus station and the metro is about a 15 min walk. It is more like an air bnb because you basically get an entire apartment, he has coffee and tea in the cupboard next to the stove. I LOVED it! Be aware that the price hostelworld says you owe does not include the city tax or the cleaning fee. the ladies that clean it are super nice and do their job VERY well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • isabelabpm
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

The hostel is a very good place to stay. Just be aware of the email the owners will send you after the booking with the exact location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.4

Ottima posizione, grande disponibilità del personale! :) Ci tornerei sicuramente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.