Hostelworld.com

Encore Express Hotel/Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1005 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1005 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

初めてのホステルでしたが、想像以上に静かできれいでした。二段ベッドは寝返りで揺れますが、そこは想像通りなので私は問題ありませんでした。 シャワーも温かくよく出ました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Bunk + Brew at the Lucas house is literally the best hostel we have ever stayed at. They made our experience as amazing as it was. Give them all of your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

This place was so cool! Such a unique spot. Amazing location & great atmosphere. Love the mission they're about too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.4

I would stay here again with out a car. If you are traveling here by bus or cab, then yes! I wish I would had some type of warning about how sketchy it is to park your car on the streets. My car got broken into twice in 2 days. 3 windows and a headache later, these guys and people that work here are really catering and helpful. Thanks guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.3

Place is clean and accessible. Close to a lot of restaurants. Rooms are ok. No complaints.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Sty 2017
7.4

저렴하고 전반적으로 괜찮았습니다. 도미토리안에 조리시설도 있고 화장실도 있습니다. 이런점은 정말 마음에 들었습니다. 다만 2층침대에서 1층과 2층 간격이 너무 낮아 1층에서 자다가 일어나면 바로 머리를 박습니다. 이런점은 좋지 않았습니다. 그리고 무엇보다 난방시설이 전혀 없습니다. 잘때 추워서 옷을 껴입고 잤을 정도로 춥지만 라디에이터나 히터는 없습니다. 그냥 싸게 이용하기 좋습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
8.0

El precio justo para los servicios que obtienes. Recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
7.4

100屋子太冷 房间过于狭小

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
9.4

Very very comfortable and clean hostel, nice staff! We really enjoyed our stay. However if you're looking for a real hostel atmosphere that isn't a place for you. No common area where you could meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
4.0

The room is not good for the rate of the room.. when i saw the picture and read the comment , i choose here asap. However, i came here , everything opposite with the picture and comment. And key card always useless .i will not come here again and I don't want to recommend here

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.