Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Emile Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 286 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 286 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
4.0

Le personnel était assez ordinaire, l'homme qui nous a accueilli nous a donné ce dont nous avions besoin, mais sans plus. Sans très grande gentillesse. Lorsque je suis entrée dans l'établissement je ne me suis pas sentie en sécurité, l'ambiance était étrange. Notre porte ne se vérouillait pas et il n'y avait aucun casier dans notre chambre pour mettre notre sac. Je ne comprends pas pourquoi cet hostel est le meilleur à Gibraltar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
4.0

Man kann das eigene Zimmer nicht abschliessen. Das Personal ist unfreundlich. Wir fühlten uns weder Willkommen noch wohl. Wir wollten einfach nur die Nacht überstehen...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lip 2017
3.4

Dirty bathrooms, dirty showers, dirty sheets.. The location is right in the center of. Gibraltar, and the guy working there is very nice, but it was the most uncomfortable stay we had. To add on top of that there was a very strange guy staying there who made us feel a bit unsafe as he was staying in our room. Wouldn't recommend you sleep here, the streets are just as good.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lip 2017
6.3

If all you need is a place to sleep and a shower, this is your hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Forzapanino
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lip 2017
5.4

La posizione è ottimale in quanto all'inizio di Gibilterra e al principio della Main road per cui comoda per arrivare e per raggiungere il centro. Il rapporto qualità prezzo è deludente perché offre letti scomodi e rumorosi, non c'è cucina e i bagni sono piccoli e con lavabo microscopico. I ragazzi giovani della reception sono disponibili e simpatici

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Cze 2017
6.0

No lockers, very basic hostel, staff not very friendly. If you just need a bed and a shower it works.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2017
6.6

I think this place is the only hostel in Gibraltar, but i could be wrong. Obviously there isnt a huge backpacker scene in Gibraltar, so this is just a cheap place to stay. Overall its fine, its a bed and roof for a night, clean, friendly staff. Dont expect anything like you may have seen in SE Asia, or central america or the rest of europe. Not many facilities, ok common area, but not much else going on. Importantly it ticks all the boxes for somewhere to sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Cze 2017
3.4

Only hostel in town...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
8.0

Great place, clean, nice breakfast and great friendly staff . We decided to stay another 2 nights. Ignore bad reviews

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
5.7

This hostel is the only hostel in Gilbraltar but the conditions were not favourable. There is a cafe attached to the hostel so non-guests can enter the hostel... which is quite scary considering the rooms do not lock. There are also no lockers so I would keep your valuables on you at all time. There is no kitchen facility so we were forced to use the bathroom taps for drinking water. The staff were friendly though which was probably the only decent thing about the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.