Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Emerald Palace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1681 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lut 2017
10.0

Very friendly staff, nice rooms, breakfast, great location and value. Totally recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • felixturpin13
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lut 2017
9.4

Great staff there! The guy from the desk showed me everything and where to go in the city. The location is perfect, and the breakfast is served by an adorable Italian mama! It's great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
9.4

貴重品ロッカーがないので少し不安。ただし立地はとてつもなく良い。フィレンツェSMN駅から近く、サン・ロレンツォ聖堂の目の前で、中央市場も徒歩数秒。毎朝、おばあさんがパンを焼いてくれ、受付の方も良い方でした。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Lut 2017
8.0

역에서 올때 돌길이 약간 있었다. 10분정도 걸린것 같다. 친절하신 아주머니는 영어를 잘 하시지 못하셨다. 6인 혼성예약하고 갔으나 3인실로 바꿔주시는등 서비스는 좋았다. 조식도 쿠키와 빵이 맛났으며 우유도 항상 데워주셨다. 공간도 넓고 화장실도 방에 다 딸려있어 편하지만 올라갈때 있는 계단은 몹시 힘들었다. 거의3층 높이는 되는 것 같다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • johnstonanthony
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
28 Sty 2017
8.0

Location is awesome. Room was super cool and spacious. Not a party hostel at all. Not cheap but location was pretty much perfect so that's OK. Upon arrival the door was locked. I rang the door bell multiple times and know one answered. I called the number that on hostel world with no answer. I was about to leave and finally the staff showed up. That pissed me off quite a bit. Didn't see any mention of their 3 hour closing time daily where the hostel shuts down from 11am to 2pm.... Wtf!?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Sty 2017
6.9

피렌체 산타 마리아 노벨라역과 비교적 가깝습니다. 피렌체 중앙시장 근처이지만 시장이 열려서 천막때문에 찾기가 힘드실 수 있습니다. 모나리자 사진 왼쪽에 위치하고 있고, 'GELATERIA' 간판 근처에 위치하고 있습니다. 숙소가 3층인데 엘레베이터가 없어서 짐을 들고 올라가려면 많이 힘듭니다. 3인실을 사용했고, 객실내에 화장실은 청결했습니다. 숙소 내 와이파이는 있지만 거의 안된다고 보시면 됩니다. 밤 11~12시 사이에 외부 소음이 너무 크게 들려서 잠을 자기가 쉽지 않습니다. 조식은 간단하게 제공됩니다. 빨래는 10유로에 이용할 수 있습니다. 허나 숙소비 결제를 하고 난 후, 체크인 전날 낮에 빨래를 요청했지만 거절당했습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
10.0

This hostel was great in many ways, the man we checked in with was super nice, friendly and easy to talk to (he spoke English and Spanish with us!) The room was incredible too cozy and super clean! the hostel its self overall is adorable and calm. Unfortunately we weren't able to have the breakfast because we had a train that left in early the morning but the lady was nice as well. There isn't an elevator but I like stairs so it was cool with me and its worth the workout for such a lovely place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sty 2017
8.9

Great location and great amenities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sty 2017
8.9

I just didn't like that they didn't have a place to hang the shower and the window was broken. Everything was quite allright :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Sty 2017
8.6

위치 좋음. 조용조용함. 주인할머니 겁나 친절함. 시설 전반적으로 괜찮았음. 엘베없음 오직 계단으로 올라가야함. 하루 혼자썼음.개이득 단점. 정문 잘 안열려서 밤늦게 못들어갈뻔함.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.