Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Emerald Palace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,655 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
Emerald Palace Located at Via del Ariento 2, , Florence.
Emerald Palace
Italy
Florence 50129 Via del Ariento 2
85% 1655
43.7763618 11.2527787
Emerald Palace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • H-Train
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lis 2016
10.0

This was an absolutely exceptional Hostel. The staff were extremely accommodating and the location was perfect. Facilities were clean and the shower was very hot and powerful. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
6.6

Habia pulgas!!!!!!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

pulgas stanno a casa tua....imbecile

5 Lis 2016
7.1

This place is quiet and clean. They serve you a simple breakfast in the morning, which is nice, but not spectacular. There isn't really a space to store your things, but it felt quite safe so I wasn't too concerned. There isn't a bar or anything to meet people in, so not a very social place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Paź 2016
8.0

Location is very good. But the lockout period is bit weird. Also it will cost you extra if you planning to drop your luggage after check out beyond 1 pm. Security is very good, but plight of stairs. Rooms at top have very good review but it will be noisy at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.0

Stunningly gorgeous view, private bathrooms, very clean spaces, spacious, high-ceiling rooms, comfy beds--all good! My complaints are that you're locked out of your room every day from 11-2 for "cleaning," which is just them re-folding your sheets, the stove doesn't work, so they give you an electric kettle because...? Other than that, really nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
8.3

Bueno el lugar, hay que subir 3 pisos pero Antonio me ayudó con mi maleta, así que no hubo problema. La zona está muy bien, además de las indicaciones no hay problema y queda cerca del tren. No tuve ningún problema!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
9.4

Hermoso lugar y buna onda !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
4.6

The room was dirty and did not smell good. The hostel has absolutely nothing to offer and charges an unexpectedly high price for a dorm bed.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

dirty is your house.... and 27 euro is expensive for you...but you from brasile.....

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Paź 2016
9.1

Great hostel, the staff are so amazing and the rooms are great. Not a very social hostel but great to relax and unwind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
9.7

Gran atmósfera, muy bien ubicado y las personas que trabajan ahí muy atentas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.