Hostelworld.com

Emerald Palace

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,433 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.4
Emerald Palace Located at Via del Ariento 2, , Florence.
Emerald Palace
Italy
Florence 50129 Via del Ariento 2
87% 1433
43.7763618 11.2527787
Emerald Palace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
8.3

Rooms are very spacious and the breakfast is lovely. Not a hostel you go to to meet people but a good place to stay in Florence

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2016
8.6

Pontos positivos: atendimento de todos excelente, localização muito boa, bem próximo à estação Sta. M. Novella. Pontos não tão positivos: escadaria muito grande (não possui elevador) e o quarto que fiquei, apesar da vista maravilhosa para a catedral de San Lorenzo, ficava de frente para uma rua muito movimentada, e não possuía isolamento acústico. Era muito barulhento, foi um pouco difícil dormir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
6.6

위치는 더할나위없이 좋은데 계단이...후ㅎㅎ.. 캐리어 던져버리고 싶었어요 4인실에 있었는데 공용화장실은 없나요? 화장실 하나를 넷이 나눠쓰려니 아침에 기다리는 느낌이 좀 있었습니다. 그외에는 아침조식도 있고 (메뉴는 별로 없으나 공짜인걸 생각하면 적당한 수준이었음) 3박 하니까 타월은 공짜라고 하시더라구요.근데 타월 오래된거라 그런지 먼지같은게 떨어져요^^;; 그래도 만족스러운 숙소였습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • joelhuayamares
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Maj 2016
9.4

Excelentes y amables peronas que atienden, desayuno incluido. Lo mejor es la excelente ubicacion, un paso de todo! Recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Maj 2016
9.7

The Staff is so nice, which includes a truly italian donna and a half italian/south american-revolutionary-driven young guy. They put me and my gf in a very cozy room and gaves very good clues about Firenze. The hostel is very well placed: ten minutes walking from the bus station, 3 from Duomo square. Aside some noises at night, it can't get better. All cleaned, we'd got room service everyday. Would stay again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.4

Muy cómodo y una de has habitaciones tiene una vista preciosa! El ambiente está tranquilo y los empotrados son muy amables, sin duda me gustaría volver!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
8.9

Really helpful and lovely staff, a shout out to Lumi, who was an absolute delight! The location is incredible, with views to the duomo from some rooms, and about a 5 minute walk to it. The rooms are clean, comfortable and have a lot of character. Good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

Great location by leather market and cute 4 bed room!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

Muy bueno el Hostel. Bien ubicado. Los chicos Mati sobre todo unos genios. Un rico desayuno y buena onda! Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.4

Staff is so nice, they really care for you like friends and family. One of my friends got sick, and they took care of her for the whole day, so grateful for all the things you've done. The location is great, just minutes walk from train station and most of the sights. Shower is good. They help cleaning the bed every day, that's sweet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.