Hostelworld.com

Emerald Fields

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2,744 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2,744 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Emerald Fields Located at Via Guelfa, 59, , Florence.
Emerald Fields
Italy
Florence Tuscany 50 129 Via Guelfa, 59
84% 2744
43.7785308 11.2521672
Emerald Fields
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Maj 2016
6.9

This was about as 'meh' of a hostel as you can come by. Just okay in all regards. Close to SMN train station, though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
9.4

Learn Italian and stay at Emerald fields hostel while in Florence. Great location to the main train station and most big Florence tourists sites - ie uffizi, accademia, Duomo, etc. Staff was great and helpful my entire three days there. Free breakfast and pretty solid Wi-Fi. I would recommend this hostel to anyone staying in Florence that gets stuff done site seeing wise. Happy travels!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Great hostel, with friendly and accommodating staff. Good location, and very clean and functioning facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
3.4

Reservamos habitación privada, cuando llegamos el hostal estaba lleno y no tenían habitaciones, por lo que nos llevaron a otro hotel para compartir habitación con dos personas mas, ofreciéndonos un descuento de 5 euros y desayuno incluido, pero nuestro autobús salia 5 am, el desayuno no lo tomaríamos. Llegamos al otro hostal e igualmente estaba sobre vendido, finalmente nos llevaron como a una casa de huéspedes, por lo que tuvimos que caminar mucho para finalmente obtener habitación.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2016
9.1

Muito bom! limpo, organizado e atendimento fantástico. Porém, havia muitos mosquitos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.7

Our hosts were absolutely amazing. So friendly and sweet. Let us check in early and anything we needed they were happy to help out. Couldn't have been more pleased with how we were treated. I would go back in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
6.0

Location is good and this hostel is like a train compartment. Stayed 4 nights in dorm bed which was comfortable and clean but heater was not working. One dollar breakfast consisting of just 2 slices of bread (they give you) with butter and jam and cup of coffee is OK but served always late. Reception lady was talking like a Lord as if we are like beggars waiting for breakfast and trying to use their paid luggage service for 6 hours which was unreliable. It's all mediocrity!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
8.9

The facility is not bad but the price is too expensive.. Anyway a good place to live

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Kwi 2016
8.9

Gracias por la atención de su personal, son unos genios totales! Muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

I loved staying here, especially the lovely lady who made us breakfast every morning, an wasn't gonna let me do my own dishes. She pointed at me, saying 'no!' and she determined to do it herself. She was so cuddly, I wish I could bring her during my trip haha. The location is awesome, just 15min walk from the duomo and al the facilities nearby. A really good and cheap restaurant, a winebar, shops, everything. Would recommend it to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.