Hostelworld.com

Embassie Liverpool Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 656 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 656 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
Embassie Liverpool Backpackers Located at 1 Falkner Square, Toxteth, Liverpool.
Embassie Liverpool Backpackers
England
Liverpool Merseyside L8 7nu 1 Falkner Square, Toxteth
82% 656
53.3986711 -2.9637122
Embassie Liverpool Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
9.1

Welcoming place. Pleasant stay. Nice area. Lovely people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
8.3

Die erste Nacht verbrachte ich im Everton Hostel. Wegen Überbuchung ging ich dann ins Embassie. Die Mitarbeiter interessierten sich sehr für Ihre Gäste und informierten schon vor der Ankunft über alle Angelegenheiten. Der Empfang war sehr freundlich und das Einchecken lief sehr familiär ab. Die Zimmer sind ordentlich und frisch bezogen. Die Betten ein wenig unstabil, aber habe gut schlafen können. Alles in einem war es ein super Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
9.7

I had a very nice stay at the Embassy. The staff was really friendly, helpful and welcoming, I was impressed. Clean and well located hostel, just 20 minutes walking from the city center. Highly reccomended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
7.7

The staff truly makes this place, everyone is so nice and helpful. The location is ok as Liverpool is a relatively small city so virtually anything is within a 20 min walk or less. The place itself is nothing special but it was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Mar 2016
8.6

Very cool atmosphere, all the owners are extremely helpful. Very relaxed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Mar 2016
8.3

really nice hostel and the staff were great and knew a lot about Liverpool and the Beatles! The beds were super comfortable (more comfy than my bed back in my dorm). The biggest issue I had with the hostel is that on the second night, two more beds were added to the 12 people room. It made it a bit cramped and it was a bit annoying considering we paid for a 12-bed room.As well, it is a bit far from main attractions but easily walked. Other than that, it was a great hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
10.0

Had a lovely stay will be back again a friendly atmosphere and great staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bardzo przyjazny OSOBY ¡¡¡¡

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
9.7

Thoroughly enjoyed my brief stay at the Embassie, had a family, community feel to it, great welcome to the city. I went on the Beatles tour which was fun and free!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2016
8.9

Packed wth history, and wonderful staff, Embassie is the reason I prefer to stay at small, privately owned hostels. The owner, Kevin, is passionate about this great city and it's history, and has many facts and tales to share. When I do come back to Liverpool, I'll be staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.