Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Elton Bank Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
8.0

nettes kleines hotel in einem aufgestockten viktorianischen haus. halbe strecke zwischen flughafen und city centre, beides gut und günstig mit den bussen zu erreichen. nahe der belebten curry mile, dennoch ruhig. warmes wasser kommt nur schwer ins 2. obergeschoss.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Mar 2017
6.3

Every floorboard in the place creaks when you walk, could feel the mattress springs coming through!!! Forget about the wifi, almost never worked. Bathrooms were fine however. Close to the bus stop so easy trip to and from town.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
8.3

Elton Bank Hotel is very well located, right next to the curry mile and you can get a 1 pound bus ride in to the centre of town. The lady who runs the place is extremely friendly and helpful. It is good value for money, everything works and they give you tea and coffee for the room each day. The only thing is that it isn´t the most´attractive of places. Everything is mismatched and old, so aesthetically it lacks a bit of care and attention, but it´s cheap so I suppose you can´t have everything

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

Nice and friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2016
6.0

My stay was on 25/12/2016. The tap water was running dry half way during my shower. The heater was not running well and it's cold. The location is away from the commercial centre but close to mosque and 10 minutes walking to halal restaurant. The staff, Jay was accommodating

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
6.0

As hostels go it wasn't all that bad, it was good value for what we paid but the room hadn't been cleaned to how I'd have expected after the last person that stayed there, there was also questionable underwear in one of the draws

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
9.4

Great stay. Friendly staff . Very Clean and easy to travel into Manchester city. I would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
8.3

Very calm place with excellent transportation to Manchester city centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Lis 2016
9.4

위치가 시내에서 멀긴하나 버스한번이면 이동가능하고, 화장실이 공용이긴 하나 정말 넓어서 쓰기가 좋음. 저렴한 가격에 1인실이고 커피포트도 방안에 있어서 간단히 뭐 먹기도 아주 편하고 좋음~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
7.1

Nice hotel. small and cosy but also a little shabby. but still clean and okay...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.