Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
Elpaso Milano Located at viale Monza 16, viale Monza 16, Milan.
Elpaso Milano
Italy
Milan 20128 viale Monza 16, viale Monza 16
92% 508
45.4886516 9.2175238
Elpaso Milano
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ntpmichiru3149
  • Szwecja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Kwi 2016
9.7

Perfect accommodation for people who prefer comfort and tranquility. Pretty near to train station for easy connection to airports and other destinations. Clean and spacious room equipped with wardrobe, chair and table. Shared toilets are in great condition. We feel welcomed by our host, Giovanni, who is nice and knowledgeable. Breakfast consists of toast, eggs, beans, juice and milk. Kika, the dog, is so charming and fluffy. We will definitely stay at this place the next time we are in Milan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.7

Lovely clean facilties and a super friendly and helpful host. Close to metro which will take you into the center of milan and airports etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
10.0

It was my first hostel experience and was AMAZING! Giovanni was the best host ever! I spent 1 night but felt like I am in my own home. Location is perfect you can reach one of the most important metro station which is Loreto easily. Also wifi was very good I even had a skype call without an error. Breakfast was also amazing and eventhough I gotta leave very early, Giovanni prepared a breakfast for me and gave me food for eating on my way :) I wish I could go again there! I reccomend definetly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
8.3

Nette Mitarbeiter, gut/schlicht eingerichtet, internationales/sehr gutes Frühstück, perfekte Lage, 2 Minuten zur nächsten Metrostation. Sehr zur empfehlen, der eine Unterkunft nur für die Nacht sucht!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2016
9.7

My stay with Giovanni was everything I could have hoped for and more

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy bardzo miły pobyt w Mediolanie, mieście, gdzie kiedyś żyć kilka lat temu. Giovanni uczyniła go jeszcze bardziej jak powrót do domu, bo jest gospodarzem swoich gości jak przyjaciół. To miejsce jest bardzo czysty, a pokoje są przestronne. Okolica jest bardzo bezpieczne i nie są bardzo dobre połączenia. Nawet śniadanie było piękne. Kciuki w górę!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.1

This is a very nice place to stay. The Hostel (or b&b) is central yet quiet. The rooms are spacious and very clean and our host was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
8.6

La Chambre et la salle de bain sont très propres ! L'hébergement est bien desservie par le metro (ligne 1 et 2), à même pas 10min du centre. En revanche un peu cher pour une simple chambre d'hôte et le gérant est très lunatique.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
8.9

Buona posizione vicino alla fermata Metro Pasteur, camere spaziose, pulizia, personale accogliente e affidabile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Świetne miejsce, właściciel był miły i bardzo pomocny. Łazienka były dzielone, ale miał dwa dostępne, więc nie tak dużo troski dla oczekujących korzystać z toalety. Tylko nit-picking; hostel miał lekki zapach, wierzą z psem. Ale nie apodyktyczna. Bardzo spokojny i zimny pies choć, podobnie jak jego właściciel. Bardzo blisko do dworca kolejowego, jak również.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.