Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.5
Ella Hostel Barcelona Located at Calle Girona 39, , Barcelona.
Ella Hostel Barcelona
Spain
Barcelona 08010 Calle Girona 39
93% 139
41.3927791 2.1738123
Ella Hostel Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

10 punktów.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
10.0

Great location, unique space, and very helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Paź 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy późny sprawdzić w tak rzeczy, które wciąż czekają na nas, aby dostać się na bardzo ciepłe powitanie. Rzeczy, które zawsze pomocny i przyjazny. Nasze 3 pokojowe był wygodny i czysty, nasz ulubiony był Hiszpański uszczelnienie, okna i niesamowite dachu. Na koniec odwiedzimy Barcelona znów Gdy pobyt w Ella !!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2015
8.6

Café da Manhã bem simples[

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Dziękuję za ciepłe pobytu. W każdej chwili ponownie. Wszystko to jest bardzo uprzejmy i pomocny. To nie czuł się tam bardzo swobodnie. Wszystko Topp.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Pokochałem to. Każdy był bardzo miły - słodki i miły. To była moja pierwsza noc w Barcelonie i byłem nieco zdezorientowany z 2 walizek (to długa historia) i pomogli z tym - trzymając je przez cały dzień, kiedy udał się na następny dzień. piękne na zewnątrz przestrzeni, pokój z balkonem na cichej ulicy, trochę spacerem od centrum miasta. Fantastyczne.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2015
9.7

Reservamos el dormitorio privado. La ubicación está genial. Se puede aparcar en la calle, es una zona tranquila, la habitación es excepcional, muy bonita y muy bien decorada, con una terracita para desayunar genial. El trato fue correcto y amable. 100% Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Personel był bardzo przyjazny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pokoju był świetny i rozumie przestrzeń umywalka. Podobało nam się najmniej łóżka i materace twarde jak skała. Hostel jest bardzo dobrze położony.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.