Hostelworld.com

El Warung Cave Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
7.7

nothing for people with allergy because of the cat... nice view, nice staff, no towels! breakfast incl

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

This is an awesome hostel - its not huge, but the location cannot be beat. Incredible views, just wow!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kathryn1588678
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Lut 2017
9.1

Loved this hostel. Quirky, fun and friendly hostel in a stunning location. It was really nice to stay in a small socialabe hostel again reminded me of when i first started backpacking. Town's easy to get to by bus we took the 216 from las palmas to teror (available frequently) and then 220 from teror to artenara (2 times a day) both buses took just over an hour with a short wait in between Overall we were first attracted to the island by this hostel and town and I'm really glad we decided to go

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
9.7

Very interestingplace. A little primitive, bit the facilities (sleeping, Washington/toilet and cooking Werge OK

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
9.7

Très bonne expérience dans cette auberge de jeunesse où reigne une ambiance familiale. La vue depuis la terrasse est superbe. Sanitaires propres et cuisine bien équipée. Dortoir avec un petit rideau pr l'intimité, très bien, je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
9.7

If you are a proper traveler, please, do come to this heaven up in mountains and share your meal and story with other interesting souls. If you are after comfort, stay away. There are only 8 beds here in two caves, simple kitchen, very simple bathroom and inside and outside common areas. The view is spectacular, sunsets are from a different world, walking trails lead you to interesting caves. Artenara village offers all you need: 2 shops, creperia, bank, bus, petrol station even a helipad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
9.1

El Warung is a real pearl in the middle of Gran Canaria mountains. fantastic atmosphere and people. waking up with an incredible view of Roque Nublo and surrounding cliffs is a truly amazing experience. Highly recommended as your base for day hiking trips all around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
9.7

Incredible views. Ideal location, lovely staff and the fellow guests were all interesting. A great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
10.0

Amazing place to be!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
9.7

Der Ausblick ist unglaublich schön! Sollte im Hostel kein Platz mehr sein, solltet ihr einfach im Hostel fragen ob ihr noch eine nacht bleiben könnt - es wird euch bestimmt was angeboten ;) die Wanderung von Artenara nach Guiz de Tejeda ist sehr schön und zu empfehlen! Die Mitarbeiter sind sehr sehr nett gewesen - lg

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.