Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2686 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2686 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lut 2017
8.6

Tratando de ser lo mas objetiva posible: -la gente del hostel es espectacular -ofrecen una comida a la noche por un precio bueno (la vez que yo estuve fue asado), que esta buenisima -tiene aire acondicionado, colchon comodo. mi habitacion tenia un comodo baño en suite. -lo unico que mejoraria es arreglar la decoracion de las habitaciones

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lut 2017
9.7

O hostel é super bem localizado e limpinho! Vale a pena :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2017
9.1

Loved this hostel. While expensive, not much more than other places in the area. Staff was very nice and helpful and knew the area well. For the price the location was good. AC in the rooms was a life saver!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2017
9.4

A great place to stay while in Colonia, the location is good and the staff is very helpful. They organized a bbq while I was there, which was a great way to meet people. (perhaps every night?) Only stayed 1 night due to the size of Colonia, but I really enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Close to bus and ferry and historic centre, breakfast included and nice. Air con works, best internet I have had in the whole continent ( kid you not, been a struggle to upload photos on google drive but here was super fast). Staff is good, cheap delicious restaurants nearby, also supermarket nearby. Everything you could ask for really!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
8.9

Bonito y cómodo hostel! Lo recomiendo El desayuno era lo mínimo. Podría mejorar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ThomasMaas89
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
13 Lut 2017
7.4

Nothing special and nothing too bad. Had a cold shower and the toilet wasn't working when I arrived (but got fixed). Luggage room wasn't safe as it was a garage where even the outside wasn't locked.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stefzed2160
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
11 Lut 2017
7.7

Hostel is fine for a couple of days. A bit expensive compared to similar ones in the area. The rooms are cool, and all the facilities are fine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lut 2017
8.6

I just stayed for one night but i liked it. There is everything you need including a kitchen and its centrally located. Breakfast was a buffet and decent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
6 Lut 2017
7.1

An OK hostel, staff were really nice and a good location. Little expensive for a basic hostel and a below average breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.