Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
El Viajero - Hostel & Suites Located at Washington Barbot 164, , Colonia del Sacramento.
El Viajero - Hostel & Suites
Uruguay
Colonia del Sacramento Colonia Colonia Washington Barbot 164
86% 2504
-34.4710957 -57.8483605
El Viajero - Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dhoyosm
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.9

Great and friendly staff. It can get a bit noisy by some guests and friends of the staff, but that is part of the hosteling world, you have to learn how to deal with it. Some fruit options for breakfast would be nice .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Sie 2016
8.6

Charming hostel right next to the historical district of colonia. Breakfast was standard, good wifi and large storage lockers. They couldn't exchange money like it says on the website but they except Argentina pesos. Staff was friendly and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

Very good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
8.0

The place is good. The room is comfortable and clean. The mattress I sleept was the best I've ever found in hostels. I stayed only for one night. The only point I have to make is the breakfast. The kitchen is very small for the amount of people which were using it. everything was in the end and it was very disorganized. The staff didn't provide food enough for everyone and we got there before 10am, which is the end of the breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.4

Todo perfecto. Organizan asado todas las noches, lo que nos permitio conocer nueva gente. El personal, Geronimo y el chico del turno noche nos dieron no solo tips de la ciudad sino una leccion de palabras y expresiones Uruguayas. Se sabian nuestros nombres y nos hicieron sentir en casa. Muy positiva experiencia comparado con la muy mal experiencia que vivimos en El Viajero Montevideo. Creo que el personal hace a la diferencia. Hermoso establecimiento tambien. Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
8.6

Me alojé en la posada. Todo muy bien, ambiente super tranquilo. El personal muy buena predisposición y atención. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.4

Buen lugar para descansar tranquilo. Reservė una habitación en suite para 1. Me tocó habitación afuera (las de adentro creo que solo eran dobles). Rico desayuno y muy amable la atención. El baño era cómodo y la habitación contaba con calefacción o aire acondicionado. Para cocinar había q usar la cocina del hostel que está a unas 2 cuadras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lip 2016
7.1

Cobraram indevidamente 5% por pagar no cartão. Isso é um absurdo. Ou aceita ou não aceita. Não pode impor uma taxa extra no momento do pagamento. Naquela hora já não tinha mais o que fazer. Ótima localizacao. Staff otimo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ryanpedersen87
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
30 Lip 2016
8.3

Hostel is right in the center of town. Less than 10 min walk to the historical old center. Hot water is spotty for showers. Especially in the morning. Breakfast is the simple bread and spread, coffee or tea and cereal. Staff are helpful and speak english. Kitchen is very small, barely enough room for one person to cook. Overall a decent hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

DEFINITELY RECOMMEND! Great hostel, unbeatable location! The common area with the wood stove is just the perfect place to relax and meet other travellers. The staff was really helpful AND fun! THANKS JAZZ AND SERGIO, WE WILL BE BACK! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.