Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2758 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2758 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Kwi 2017
5.4

The bathroom for the 4 bed dorm is supposed to be shared with one other dorm room, but in reality, it is used as a common bathroom across the entire hostel due to its location next to reception, kitchen and dining area. This makes getting into the bathroom very difficult if you happen to be in this dorm, as you are usually waiting for it to be free. The first room of four dorm beds is also not very secure. However, there are lockers. Cleaniness was not great, flies in the room lampshade.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • aeciorocha
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Kwi 2017
10.0

O Hostel é excelente, super bem localizado e podemos fazer tudo caminhando a qualquer hora do dia. O ambiente é super legal, quartos limpos, área social bem ampla e o staff é muito amável. Se retorno a Colonia sem dúvida fico outra vez no El Viajero.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • abaldessari
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Kwi 2017
8.6

Hostel muy bueno ubicado a 1 cuadra de la parte más céntrica de Colonia, con un bar al lado que ofrece gran cantidad de cervezas artesanales y a la vuelta de la gran pizzeria estilo Italiano, Don Joaquin. Habitaciones estandar, en mi caso con baño dentro, aunque un poco viejo y no demasiado limpio. Cocina un poco pequeña, gran sala de estar, patio y terraza. La gente del staff excelente!! Lo recomiendo ampliamente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Kwi 2017
8.3

Helpful and friendly staff. Handy location, everything to see and do within walking distance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
9.1

Hermoso lugar y mejor atención!! Mas que satisfecha. :-) :-) :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • av8orariel
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Kwi 2017
8.3

Cons: The 4 bed rm is outside of the lobby & kept unlocked, so there is no security beyond the locker. The other dorms are also unlocked, but past the lobby so slightly better. The 6 bed room has only one outlet for all the people. The lobby music is kept very loud and lights on until past mightnight, the dorm rooms are close enough to see and hear it all. Pros: Location is perfect. Staff was helpful as I delt with airline troubles and let me use the phone a lot. Eh: Brkfast only bread& cereal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Kwi 2017
8.6

Alles in allem ein solides Hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2017
10.0

Great hostel, very clean and nice, great location closed to the centre and 10 minutes by walking from bus and ferry terminal. Staff is very friendly, the atmosphere is nice and you can meet a lot of people during the night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
8.9

El Viajero was an easy 10-15 min walk from the ferry terminal. Staff were pleasant and eager to assist with any questions! They helped me go horseback riding through a separate hostel down the street. Only negative is the wifi only worked in the main reception area. Overall great facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
6.9

Le dortoir de quatre était vraiment petit et sentait un peu le renfermé. Nous ne sommes restés qu'une nuit mais rien ne nous a donné envie de nous attarder. Bon petit déjeuner. Idéalement situé entre le terminal de bus et bateaux (pour Buenos Aires) et le centre historique de Colonia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.