Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 2,570 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 2,570 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
El Viajero - Hostel & Suites Located at Washington Barbot 164, , Colonia del Sacramento.
El Viajero - Hostel & Suites
Uruguay
Colonia del Sacramento Colonia Colonia Washington Barbot 164
86% 2570
-34.4710957 -57.8483605
El Viajero - Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Gru 2016
9.4

Great hostel, confortable beds, good common area, wifi and breakfast, definitely a recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
6.9

Out stay was nice, but a couple of things to improve: the breakfast was quite basic: toasts, powder juice, milk, jam, and some cereal. It appeared that there was one shared bathroom for our room and another one, but the reality was that it was close to the entrance so everybody was using it and you were lucky that it was free. And above all, the price was too much for the value, but maybe that's an uruguayan thing.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lis 2016
7.4

I really enjoyed my stay at the Viajero Hostel. It was a perfect location from the port and the bus station as well as being very close to the old town and the main road of restaurants. Although it was slightly expensive for a hostel, it was comfortable, the breakfast was decent, the people were nice and the atmosphere was on point.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lis 2016
8.0

El precio muy accesible, lo que no me agradó es que las fotos no son actuales, el Hostel está un poco venido abajo, la hab. que nos tocó tenía una gotera, por ende hubo un balde en la misma todo el fin de semana. Hay 1 baño x habitación, y no hay de uso compartido... por ende si alguien lo estaba usando era un poco incómodo no tener otra opción más que esperar. Más allá, el personal super amable, nos atendieron de 10, y para estar 2 noches va más que bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lis 2016
9.4

Ubicado al lado de LA cervecería artesanal de Colonia, ofrecen un buen y completo desayuno, un ambiente agradable y amistoso. Todo el personal al pie del cañon todo el tiempo. Recomendadisimo!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.6

Nice hostel with friendly staff. I only stayed one night which was enough for Colonia as it's pretty small. Hostel was in a nice area close to everything. Breakfast was ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
8.3

nice hostel in a great central location, no complaints :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lis 2016
6.0

Ficamos no pior quarto, o número 1 que é praticamente do lado de fora, difícil acesso, para ir no banheiro é muito ruim. Não se pode usar os banheiros que não são para aquele quarto, então a espera é muito grande. Banheiro tbm poderia ser melhor cuidado. Apesar de tudo o atendimento da recepção é bom. Café da manhã simples, mas ok para hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lis 2016
7.7

De eerste kamer is niet erg beveiligd en ook vooral heel muf&vochtig. Het ontbijt was top en de staff heeft heel behulpzaam wat telefoontjes voor me gedaan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
9.7

Great hostel. Very clean, although there could be more bathrooms/shower facilities. It's literally a 5minute walk from the ferry terminal as well as local shops and restaurants. It's a small hostel but the breakfast was good, and there is also a bar. Would certainly recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.