Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2799 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Cze 2017
8.3

Lovely little hostel with a very cosy, social vibe. Great location for port/bus and historic area, as well as supermarkets and lavaderos. The BBQ was fantastic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
8.6

Fuimos en invierno. Camas cómodas y abrigadas, la habitación es cálida y tiene para prender el aire (en frío o calor). Muy buen desayuno. Cocina chiquita y equipada con lo básico, si hay muchas personas para cocinar se complica. El living hermoso con la chimenea prendida todo el día. Staff muy buena onda. Deberian arreglar las puertas de los cuartos y baños que hacen mucho ruido y molestan mientras uno duerme. Recomendable!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Cze 2017
9.1

El mejor hostel de colonia. Todo perfecto, bien ubicado, gente amable, buen desayuno, la verdad voy a volver sin dudas!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Cze 2017
7.7

Muy buen staff, buena ubicación, la habitación muy incómoda.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Cze 2017
9.4

it's a really cool place ti stay in Colonia, a nice living with a fire place and good ambience, the staff is helpful and the location is great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
10.0

Brilliant spot

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davilson943
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
5.4

O hostel está muito bem localizado. Os funcionários são atenciosos, mas eu não recomendaria este hostel. As camas são velhas, colchões idem, cobertores muiiiito fedidos. E o pior de tudo, tem piolhos nas camas. Passei a noite toda me coçando na cama sem conseguir dormir. Baratas no banheiro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Maj 2017
9.1

Enjoyed my 1-night stay, 1st time in a 6+ person mixed dorm in a hostel. Staff were kind and welcoming. Lockers under the bed were big enough to fit our backpacks. Small locks were provided, but I brought a MasterLock. Several rooms had bathrooms attached, which was convenient. Unfortunately it did mean the pipes could be somewhat loud during the night. Breakfast was quite nice (fresh bread + toaster, dulce de leche, marmalade, yogurt, cereal, tea and coffee). Nice vibes and good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
7.1

Ubicación y servicios ideales. El personal poco educado. El resto OK.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Maj 2017
8.6

I had a great stay! Only there for a night, but the staff were very nice, the facilities were good, location is very short walk to historic district. Best of all the security lockers are much bigger than most hostels, I was able to fit my full duffel bag (admittedly I traveled light).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.