Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2849 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2849 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
10.0

C'est parfait! Le prix est bon, les personnels sont gentils et l'emplacement se trouve à 2 blocs du vieux village

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Sie 2017
8.9

Petit séjour tranquille à l'hostel El Viajero, les lits sont confortable, la cuisine pas trop mal équipée, la wifi fonctionne bien et le petit-déjeuner est assez copieux. Le plus : la terrasse au soleil sur le toit. Je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sie 2017
9.4

Loved this hostel.. comfy beds, friendly staff, big log fire (it was winter when I went but the dorms had AC for summer too), kitchen, perfect location close to supermarkets, bars, restaurants.. good breakfast included. Definitely recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Sie 2017
9.4

We enjoyed to stay there a lot. Near to the main street and a 5 minute walk from the bus station. Only negative point is that they don't allow you to bring beers and wine from outside of the hostel, so you are obliged to buy their own - but, at the night we were there, the staff who works at the day time just brought her own beer from outside and drunk in front of us. A little bit unfair and imoral.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

Excelente lugar, hice muy buenos amigos con solo un día de estar ahi. Muy buena ubicación y staff muy agradable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
10.0

Todo Excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • amandanegri
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Lip 2017
9.1

Fiquei apenas uma noite é foi bem agradável. O café da manhã é bom!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.1

Well located, super nice staff, cool atmosphere, good breakfast. Some lockers are in bad conditions and aren't safe at all. We loved chatting with other guests by the fireplace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • KarlTravel2016
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
19 Lip 2017
4.9

Staff, facilities etc were good but IF YOU GET PUT IN ROOM NUMBER 1 (4 MAN) ASK TO BE MOVED. The floor boards are so weak that your bed violently shakes when someone walks in. The bunkbeds are so wobbly that a change in a persons heart rate can be felt. The walls have no soundproofing so can hear EVERYTHING from downstairs and the bar next door and the bottle bins are below you so you'll be woken up every morning. Worst room I've stayed in so far.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lip 2017
10.0

Un excelente lugar. Tranquilo, cómodo, accesible. Ideal para desconectarte y descansar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.