Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 2,518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 2,518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
El Viajero - Hostel & Suites Located at Washington Barbot 164, , Colonia del Sacramento.
El Viajero - Hostel & Suites
Uruguay
Colonia del Sacramento Colonia Colonia Washington Barbot 164
87% 2518
-34.4710957 -57.8483605
El Viajero - Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
10.0

Everything was grat .. Breakfast is good :) It was best hostel in our last 3 weeks :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
9.7

Localização perfeita do lado da balsa, staff super amigáveis e prestativos, quarto e todas as instalações limpas e confortáveis, esse é o hostel para se ficar em Colônia!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.3

Sehr cooles Hostel mit tollem Frühstück und Gemeinschaftsraum zum wohlfühlen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2016
9.7

Um dos melhores albergues que já fiquei! Além do atendimento excelente, as instalações são ótimas e o ambiente é rustico e aconchegante! Recomendo muito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2016
6.9

Just a really average hostel, breakfast wasn't great, staff were OK although recommended restaurants that were shut. Room was clean but the shared bathroom was a long way from the room and the shower curtains had lots of rust stains on. It was also freezing everywhere apart from our room. Fine for one night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • dhoyosm
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.9

Great and friendly staff. It can get a bit noisy by some guests and friends of the staff, but that is part of the hosteling world, you have to learn how to deal with it. Some fruit options for breakfast would be nice .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
8.3

Está muy bien ubicado, tiene espacios agradables y limpios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Sie 2016
8.6

Charming hostel right next to the historical district of colonia. Breakfast was standard, good wifi and large storage lockers. They couldn't exchange money like it says on the website but they except Argentina pesos. Staff was friendly and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Sie 2016
10.0

Very good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
8.0

The place is good. The room is comfortable and clean. The mattress I sleept was the best I've ever found in hostels. I stayed only for one night. The only point I have to make is the breakfast. The kitchen is very small for the amount of people which were using it. everything was in the end and it was very disorganized. The staff didn't provide food enough for everyone and we got there before 10am, which is the end of the breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.