Hostelworld.com

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
El Viajero - Downtown Hostel & Suites Located at Direccion Soriano 1073, , Montevideo.
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
Uruguay
Montevideo Direccion Soriano 1073
82% 1544
-34.9078243 -56.1928367
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

We spent two nights here and had a great stay. The highlight was the staff who introduced us to their friends and took us out to see the local area. They made us feel really welcome and at home and we wouldn't have enjoyed Montevideo half as much without them.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Kwi 2016
8.3

Fui 1 noche para luego tomar un avión la habitación muy cómoda y limpia por la noche hubo mucho ruido hasta la hora permitida luego muy tranquilo, por la mañana el desayuno muy bueno, pero cuando volví a la habitación para buscar mis cosas e irme, entró a la habitación un muchacho un tanto pasado de alcohol u otra cosa que no dijo palabra y se acostó en la cama como si fuera suya, en recepción me dieron sinceras disculpas pero no fue cómodo. Fui 2 veces la 1° fue genial y la 2° paso esto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
8.9

The staff at this hostel were extremely friendly and I had an absolutely fantastic time staying here. Some friends of the staff come to the hostel to social, which provides a great atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
9.1

Eu havia reservado até 7/5 e fiquei até 1/5 por que decidi ir noutras cidades do Uruguai e não consegui negociar os 10% que segundo eles era para cada diária e não no valor total.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

Super sur tout les points juste difficile de dormir meme avec des boules kies jusqu a une heure du matin car l heure de l arret du bruit est jusque 1h am. Un peu dur quand on voyage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
6.3

The atmosphere at the hostel was very different from what I'd expected from the pictures. Other than Saturday night, the hostel is pretty dead. The entire place has a funny smell and you'll be expected to make your own bed. The breakfast isn't bad though and most of the staff is nice. However, they used one of the few outlets in a room that already had 6 people staying in it and then talked loudly outside of the room late at night. Great location but wouldn't recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
6.0

The location was great and some of the staff was really awesome! However... The woman at the front desk barely gave us a tour of where things are and had us make our own beds. Storage under the beds smelled strongly of urine and the rest of the hostel had an unpleasant odor as well. We were woken up each morning at around 6:30 by staff sitting outside our room talking loudly and with cell phone notifications at full volume. Staff was also using two of the three outlets available in our room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

Excelente. Buena atención y buen ambiente. Las duchas con agua caliente y los baños limpios. Desayuno lo que podés esperar de un hostel Lo único que tal vez agregaría sería que facilitaran mapas de la ciudad de Montevideo. Saludos!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
8.3

Fun hostel, stays loud till late at night (sometimes there's live music!). Most of the rooms are adjacent to the courtyard so it's not ideal if you're looking for peace and quiet for sleeping. But the staff is super nice, especially the girl with the glasses! You can rent old bicycles. The kitchen is pretty nice. The bathrooms are a little dingy and the girls bathroom was always out of soap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Kwi 2016
7.1

Good. Not really the time to go to Uruguay though, a bit quiet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.