Hostelworld.com

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Lut 2017
6.0

Booked a private room for 3,got 2 beds plus a matress on the floor(crew was nice,gave us a discount).Room was very dark,wall was damp on some parts what influenced the smell in the room. Bathroom was okay.also breakfast and welcome drink!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
8 Lut 2017
10.0

I arrived to a friendly welcome by Sofia who was really helpful during my stay as well as the other staff. The hostel is in a great location to visit the city centre. It has a great atmosphere and many things to do. It was easy to meet people. A fantastic breakfast and it had all the facilities you want in a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • magrissis8053
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Lut 2017
9.1

Me quedé 3 dias y la verdad es que pasé rebien, hay un patio donde se puede beber y conversar. Me quedé en la habitación privada con baño, la cama estaba confortable, tenía televisión y aire acondicionado. El desayuno es simple, ok para hostel. El atendimiento fue maravilloso por parte de las chicas y el chico de la recepción, Dani, una otra que me olvidé el nombre y especialmente Magela, que buena onda tiene, genial!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

The best place to stay in Montevideo. Close to the main city spots, u can rent a bike and head to the beach. It has the best staff I've ever come to Meet at any hostel,great gang.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sty 2017
9.4

Super auberge Je la recommande vivement Bonne ambiance

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sty 2017
5.4

Most staff were nice and helpful there was one girl in the reception who was very unprofessional, full of herself and she had no clue what is customer service. She calculated our price for the stay wrong and got angry when I tried to solve the situation. She was very nice to all the guys and was looking for a lot of attention. During our stay one of the owners came and she changed her attitude completely. She was in general very unprofessional and not nice after we complained for a reason.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Sty 2017
8.3

Super friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.1

Super Nice hostel, helpfull staff and good location near the shore. The breakfast was ok, and the kitchen had everything u need to cook a simple dinner. It was a bit warm in the room because there was no proper fan or air conditioner. Otherwise I'm very happy with my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
9.7

Ambiente limpo, ótimo e agradável, atendentes super atenciosos e simpáticos, nos sentimos em casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2017
9.1

Très bon hostel, très active et extraordinaire petit déjeuner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.