Hostelworld.com

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,539 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,539 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.7
El Viajero - Downtown Hostel & Suites Located at Direccion Soriano 1073, , Montevideo.
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
Uruguay
Montevideo Direccion Soriano 1073
82% 1539
-34.9078243 -56.1928367
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
8.9

The staff at this hostel were extremely friendly and I had an absolutely fantastic time staying here. Some friends of the staff come to the hostel to social, which provides a great atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

Super sur tout les points juste difficile de dormir meme avec des boules kies jusqu a une heure du matin car l heure de l arret du bruit est jusque 1h am. Un peu dur quand on voyage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
6.0

The location was great and some of the staff was really awesome! However... The woman at the front desk barely gave us a tour of where things are and had us make our own beds. Storage under the beds smelled strongly of urine and the rest of the hostel had an unpleasant odor as well. We were woken up each morning at around 6:30 by staff sitting outside our room talking loudly and with cell phone notifications at full volume. Staff was also using two of the three outlets available in our room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.7

Excelente. Buena atención y buen ambiente. Las duchas con agua caliente y los baños limpios. Desayuno lo que podés esperar de un hostel Lo único que tal vez agregaría sería que facilitaran mapas de la ciudad de Montevideo. Saludos!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
8.3

Fun hostel, stays loud till late at night (sometimes there's live music!). Most of the rooms are adjacent to the courtyard so it's not ideal if you're looking for peace and quiet for sleeping. But the staff is super nice, especially the girl with the glasses! You can rent old bicycles. The kitchen is pretty nice. The bathrooms are a little dingy and the girls bathroom was always out of soap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Kwi 2016
7.1

Good. Not really the time to go to Uruguay though, a bit quiet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Kwi 2016
8.0

Muito boa localização, da pra visitar os principais pontos turisticos a pé. Staff sempre atencioso. As instalaçoes sao meio velhas, mas funcionais e limpas. Eles nao possuem muitas atividades para entreter os hospedes, e poucos tours/pubs crawl.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
7.4

Insgesamt ein angenehmes Hostel. Paula und ihr Arbeitskollege (curly hair) haben mir sehr geholfen - colles staff👍🏼

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
8.6

Staff was really good, facilities weren't as great as I expected. Only one outlet in a room for 6.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.4

El Viajero provides an incredible experience to it's guests. The atmosphere is cool and relaxed, the breakfast is good and the bar area is great for meeting people and making new friends.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.