Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,593 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
El Viajero - Downtown Hostel & Suites Located at Direccion Soriano 1073, , Montevideo.
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
Uruguay
Montevideo Direccion Soriano 1073
86% 1593
-34.9078243 -56.1928367
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Lip 2016
9.4

Buen hostal, tranquilo, con buenas comodidades.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
10.0

O melhor hostel que já fiquei! Ambiente muito agradável e seguro, com ótimos staffs que ajudaram muito, inclusive em questões fora do hostel. Pessoas muito boas e prestativas! Agradecimento em especial ao staff Jerónimo que me ajudou muito!!! Com certeza recomendo e voltarei!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.7

Otima localizacao, clima do hostel muito bom, funcionarios super simpaticos, atenciosos e solícitos. Quartos com boas instalacoes, roupas de cama limpas e edredons. Adorei esse hostel e super indicaria a todos! Pretendo voltar!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2016
6.9

We booked for 2 nights and had to change rooms after 1 night. The staff were friendly enough, although seemed put out when you needed assistance with something. The location is good, walking distance to the main streets. Limited seating inside when we wanted to chill out. All rooms face onto communal areas so they were really loud in the early morning and late at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
10.0

Melhores pessoas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
10.0

O pessoal é muito simpático, super recomendo. Com relação ao El Viajero de Montevideo, o quarto tem pouca ventilação mas não atrapalhou em nada minha estadia. O de Punta é MARAVILHOSO!!! muito limpo arejado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Muy buena atención, buena onda, y muy buena energía. Super amables todos, siempre con un plan hermoso para compartir por las noches y predispuestos a ayudarte en lo que necesites en tu viaje. Super recomendable.. Ideal para quienes busquen una estadía de paz y desconexión.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rafael_maverick
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Lip 2016
8.9

Very nice staff. Breakfast average but good. It was a little noisy because people were celebrating in front of our dorms. The bedrooms have heating, very important in winter time and the shower is really hot and nice. We stayed two night and will be back in 4 days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.1

Tienen muy buena onda todos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
9.7

What an awesome place to stay in Montevideo. I was there for 3 days and I had lots of fun, met some really nice people and lastly, I would like to give a shout out to the staff... They are so F****** COOL!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.