Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,750 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,750 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
El Viajero - Downtown Hostel & Suites Located at Direccion Soriano 1073, , Montevideo.
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
Uruguay
Montevideo Direccion Soriano 1073
85% 1750
-34.9078243 -56.1928367
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
8.3

Fue correcta nuestra estadía en el hostel. Está muy cerca del casco histórico que es donde tenes más cosas para visitar, cerca de la plaza Independencia, donde salen los freetours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
6.6

In a pretty good location and there's a lot of fun energy at the hostel. However, you needed to wear a wristband at all times (which I thought was annoying, especially when going outside). Staff was okay; they forgot to record that I had paid on arrival, but it was timely resolved when I left. One of the bathrooms was dirty, and the wifi was very spotty. Overall, not a bad hostel, but I would probably choose to stay elsewhere if I am back in Montevideo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
3 Sty 2017
7.1

watch out, they have life live music after 11pm until after 12 and the dorms are situated around the community area where they play. and if there's a party there's no sleep before that one ends.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
9.1

Amazing place! I will recomend to friends for sure!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
9.7

Hostel show, hostel com clima de hostel mesmo, ambiente de interação show. Teve banda ao vivo e tudo quando estava lá. A unica coisa ruim é a localização do banheiro feminino que fica muito longe da área dos quartos. Adorei, recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
7.7

A nice and well managed hostel with very helpful and professional staff. Avoid dorm no. 11 or private room nr 2 - it's a bit loud there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.1

Buenísimo onda y excelente atención,se puede cocinar y las instalaciones están muy bien.. recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Gru 2016
10.0

Increíble, otro hostel del viajero que nos dejo contentísimas! Muy limpio, buena onda en las noches, el personal muy simpático y atento, y gran ubicación!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Gru 2016
10.0

Great hostel just like the rest of their hostels. Loved Montevideo, be sure to go to Colonial especially if you are heading to BA, you could probably do it cheaper than the hostel offers but either way it's worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Gru 2016
8.3

Nice hostel, rooms with enough space and clean bathrooms. At night there is nearly always an event, live music, bar or anything else. That's nice but sometimes also a bit loud... Staff is very good and friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.