Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.7

Fue una experiencia muy grata, todo estuvo perfecto y las personas que trabajan all´´i hacen de ese lugar algo perfecto para un viajero. Me gusto mucho el ambiente que le dan al lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Maje, Alex and lucho are the best!! They made me feel so welcome and made me feel like I had a group of friends in Montevideo!! Also all are very knowledgeable about the city

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
9.4

really nice stuff! They make you feel like you're at home & they are very helpful too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2017
4.6

Qualidades: simpatia do staff, localização perto de atrações turísticas (mas há bairros mais agradáveis) e a área de convivência. Pior defeito: limpeza do o banheiro coletivo do quarto feminino: muito sujo e com mal cheiro. Já fiquei em muitos albergues e a limpeza desse banheiro foi, de longe, a pior. No quarto: iluminação péssima, não há tomadas suficientes, lockers com cheiro de mofo, cobertor velho. Staff de boa vontade, mas estrutura precisa melhorar muito. Não recomendo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Lip 2017
8.0

Tanto los trabajadores, muy atentos, como la atmósfera, muy juvenil, hicieron nuestra estancia muy agradable. El patio interior donde realizan los conciertos tenía un encanto particular. Por desgracia, nuestra habitación, que estaba en la planta baja, no tenía nunca la puerta cerrada y tampoco ventilación. La limpieza era eficiente pero más por las mañanas que por las noches. Claro que el mantenimiento también depende de los usuarios... ¡Muy bien!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

A estadia foi ótima, staff foi super atenciosa é a comida oferecida, bah, excelente!! A única coisa que poderia melhorar é a Wi-Fi, pq caí muito e quando tem um pouco mais de gente usando a, não funciona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
8.6

Well located in the center! Old house, but the rooms and bedrooms are good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Lip 2017
7.4

it was not bad, but was not really good. atmosphere, breakfast, services of hostel were quite good. but it was little bit uncomfortable to use only 1 bathroom (with 2 shower booths). but the staffs were really nice and i loved that bike service (but it was little bit expensive for that old bike tho). i think they need to lower the price little bit.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
9.7

Hay que mejorar el wifi... Pero es de los mejores Hostel del mundo !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
5.7

Desordenado, personal poco serio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.