Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
10.0

Excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Mar 2017
8.0

Dorm bed was really comfy and the pillow was the best I've had through Brazil, Paraguay & Uruguay! Really chilled place, great spot to base yourself from to explore the surprisingly interesting city. Sofia was nice at check in and staff answered questions throughout. Not really enough toilets for the number of beds and the breakfast is very simple. The combined map for the 4x Uruguay locations isn't really fit for purpose.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Mar 2017
6.0

In total it is an acceptable hostal, but staff is not really friendly and they don't really help you if you have questions. Toilets are always dirty and there is missing some thing where you can leave your stuff while showering. Beds where awesome and the breakfast compared to other hostels is also really good. Kinda annoying is the music they play every evening at the bar... its not even chilled music. When you arrive at the hostal you get a free "drink" which is a shot and can't switch it...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.3

La ubicación es muy buena y el hostel también. La habitación privada (al menos la que es para 3/4) está muy buena, es muy amplia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Mar 2017
10.0

Excelente Hostal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2017
10.0

Lovely place with lovely people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Todo perfecto! Muy buena atencion, excelente ambiente y lindo lugar. Volveria feliz!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
8.0

Wonderful hostel,great live music at night. Located in the heart of Montevideo and easy to get around the city. Big minus was when I uncovered my sheets and found a cockroach underneath it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Mar 2017
6.0

el olor del baño y la cocina era muy desagradable. ademas de que en general estos lugares no estaban limpios. habia atmosfera de buena onda, pero las habitaciones daban a los espacios comunes y eso podia impedir el descanso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Mar 2017
6.9

Buena ubicación. Desayuno bueno. Faltaban opciones. Cocina bastante sucia. A la habitación no le sobraba limpieza. Del personal, Alex y Dani nos atendieron muy bien. El resto indiferente.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.