Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,712 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,712 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
El Viajero - Downtown Hostel & Suites Located at Direccion Soriano 1073, , Montevideo.
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
Uruguay
Montevideo Direccion Soriano 1073
87% 1712
-34.9078243 -56.1928367
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Lis 2016
9.1

Llegando al lugar nos encontramos con que la reserva no figuraba hecha. Por suerte tenía el comprobante y el staff de acuerdo a lo que necesitábamos nos ofreció algo similar. El lugar es muy lindo y ordenado, las habitaciones eran bastante amplias.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
9.7

My friend and I only stayed in Montevideo for one night. El Viajero was in a great location. It was a really laid back night seeing as it was a Sunday. The staff (Sophia) was really helpful and super accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lis 2016
9.7

Au top ! Super ambiance, très bon staff, belles rencontres, ultra propre et confortable. Génial !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.3

El personal es muy gentil y ayuda mucho por planificar la visita a la ciudad. El desayuno esta bien y la posición es buena. Los cuartos son bastante pequeños y dan en el patio donde la noche hay música y ruido. Aconsejo el hostal por el ambiente muy agradable pero si se necesita de descansar puede no ser la mejor opción

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Viktominic
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
9.4

Excelente lugar. El staff es muy amable y muy buena onda; y la atmósfera, muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • claudia_nikole8966
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Lis 2016
6.9

This hostel misses the mark on everything they claim to deliver. Simple additions, like a toaster at 'breakfast' or immediate check in, rather than a half hour wait with three staff members, in the evening with no one else in line. Don't bother

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • carotoro041198
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
4.9

Mi experiencia en ese Hostel no fue la mejor, quien me recibió no fue muy amable además ni respesraron el valor de mi reserva, salí de paseo y cuando llegue asignaron mi cama a otra persona entonces la confusión, deje todo con candado menos mal porque lo único que deje en la cama fue mi pijama y desapareció, el aseo de las habitaciones no fue el mejor solo tiene dos baños y tres duchas para todas las habitaciones compartidas y son muchísimos cuartos compartidos, por supuesto el aseo muy regular.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Lis 2016
8.9

Freundliche Mitarbeiter, die darum bemüht sind das man sich wohlfühlt. :) Top Lage - alles zu Fuß erreichbar bzw. kann auch ein Rad gemietet werden

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lis 2016
8.6

Hostel muito legal! Área para socializar muito legal.Só que como os quartos estão ao lado da área comum, à 01h00 o staff para de vender bebida e apaga as luzes, o que não foi muito legal, já que na cidade durante a semana não tem muitas opções de lugares para ir a noite.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
8.0

El hostel, esta cerca de la 18 de julio, avenida importante del centro de Montevideo y también a solo 6 cuadras de la Rambla. El personal fue bastante atento en todo momento. Fuimos con mi esposa y solicitamos una habitación privada, que era pequeña pero con todas la comodidades. Me asignaron una de las habitaciones hacia la calle que era muy ruidosa, constantemente se escuchaba la gente que salía del Hostel a hablar. Y desde temprano ya se escuchaban los autos circulando. :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.