Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1855 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Kwi 2017
8.9

Hostel de fiesta, muy buen ambiente, música en vivo todas las noches. Ideal si buscás conocer gente y divertirte. Tal vez no sea lo mejor para descansar, aunque vale rescatar que respetan religiosamente el silencio a partir de la 1 am. Un muy buen hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
8.3

Creo que con un poco de mejor limpieza, estaría excelente. Lo demás, bárbaro todo!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
6.9

Location and the staff are great, so is the breakfast! but our room was really noisy and the blanket and wardrobe were kind of dirty and the shower of the private room didn't work well. Its a great place to stay if you're paying half the price we did

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
8.0

O ambiente é agradável, porém eles realizam eventos na área de lazer que terminam sempre muito tarde (cerca de 2 da manhã). Fiquei no quarto ao lado da cozinha e da área de lazer, a noite muito barulho do evento (churrasco, balada, etc) e durante o dia, as mulheres da limpeza faziam muito barulho na cozinha devido a conversas e limpeza da cozinha.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Kwi 2017
9.4

Excelente ambiente! El personal muy buena onda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andmariogargon8171
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Kwi 2017
7.4

Personal muy amable. El desayuno podría ser mejorable. La limpieza de las habitaciones no va muy allá, los baños un poco cutres y sucios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
9.1

Excelente staff, gente muy amable y con buena vibra. Me sentí muy acogida, muchas gracias!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lilianemfernandes859
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Mar 2017
7.1

OK hostel. I got one of the private rooms and I had to complain about the sheets - they were clearly not clean. The room was ok but need some renovation and heavy cleaning. The location is great at Downtown (Centro), close to bus stops, Ciudad Vieja and Terminal Rio Branco. Breakfast was good with bread, cereal, coffee, juice, jelly and dulce de leche. Staff was helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Mar 2017
8.3

We stayed here on a Saturday on the way to punta del este. Seems like great place for a party with asado and live music starting at 10pm Saturday ! (When we booked we were looking forward to a party but ended up needing a quiet night. Luckily we stayed in a dorm on the top by the 2 sets of stairs by the terrace and we had ear plugs.) Definitely pick this place if you want a party! Also helps if you know spanish to join the party :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.7

O hostel tem uma ótima localização, atendentes incríveis, espaço ótimo. Está perto de uma grande avenida, do centro antigo, de lojas, restaurantes, bares... Faz festas muito legais, proporciona ótimos momentos e tem funcionários que ajudam, conversam e são super prestativos. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.