Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Downtown Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
El Viajero - Downtown Hostel & Suites Located at Direccion Soriano 1073, , Montevideo.
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
Uruguay
Montevideo Direccion Soriano 1073
86% 1627
-34.9078243 -56.1928367
El Viajero - Downtown Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Nice place, good bikes to rent and great atmosphere. Thanks Guille and Fede for your music and recommendations!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.4

fui muy bien atendida

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
8.9

Hostel com instalações são antigas, mas todas funcionais. Eu fiquei em quarto individual, nada a reclamar. Não há serviço de limpeza (pelo menos no quarto particular) e acho bom, assim não fica ninguém estranho entrando nos quartos. A localização é o ponto mais alto do hostel, ele fica perto da Cidade Velha e da Rambla, dá para fazer muita coisa a pé. Uma única observação é que os quartos são perto da recepção, bar e cozinha o que deixa tudo bem barulhento pra dormir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

This is by far the best hostel I had the pleasure to be in,( Montevideo) I was in two other hostels and they don't compare to this one. They have everything you need to visit Montevideo, the environment was nice, they have things you can do everyday and they were helpful with everything. Really nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lucasdemary
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

Nice place. Little noise in the night, but at 1 AM, the noise stop.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.6

Excelente ubicación, buena atención y muy acogedor y limpio. Recomendado

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.0

The staff was nice here, but the facilities were not in good shape. The bathrooms lacked toilet paper and one shower constantly had standing water. The beds were also extremely uncomfortable because the mattresses and pillows were very worn out. The price was right, but the facilities could use an upgrade.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sie 2016
6.0

I booked a single room for two night's. When the stuff opened the door a musty smell came out of the room and the air was terrible. There was no window and therefore no possibility to get some fresh air, I tried it for one night but it was almost unpossible to sleep in there (noice and air). Also think the bedclothes where not fresh and an old towel was lying in the room. The common rooms where really nice also the breakfast was really good for a hostel. So probably just bad luck with my room.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
8.6

Very good place to meet people and get to know Montevideo. Looking forward to stay there again! 👍🏻

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
3.4

Llegamos y la chica de recepcion no supo darnos tips sobre la ciudad, argumentando que es nueva, que en un rato llegaba su compañero y nos informaba...tampoco nos mostro el hostel, diciendo, "recorran ustedes". Su compañero llego a la noche y se paso la mayor parte del tiempo fuera de la recepcion, dejandola sola. Yo necesitaba una toalla, y tuve que ir a pedirselas al patio, donde la gente de recepcion estaba sentada junto con los huespedes, fumando marihuana y socializando.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Realmente me sorprende este comentario, porque generalmente todo el resto coincide en que el staff que tenemos es lo mejor del hostel. Lamento que justo ustedes hayan tenido esta experiencia! Ya hablé con los dos recepcionistas implicados en el tema. Saludos, Lucía

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.