Hostelworld.com

El Viajero Cartagena Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4,274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4,274 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.5
El Viajero Cartagena Hostel Located at Calle 7 Infantes, , Cartagena.
El Viajero Cartagena Hostel
Colombia
Cartagena Cartagena de Indias 2044 Calle 7 Infantes
88% 4274
10.4269769 -75.5467343
El Viajero Cartagena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • vakuzdg780
  • Kolumbia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Cze 2016
10.0

Si bien el precio es alto , vale la pena el valor por su ubicacion y el ambiente el cual se vive actividades todas las noches y espacios que permiten conocer gente y compartir con ellos sin problemas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leonjuancarlos5122643
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Cze 2016
9.1

Buen lugar para hospedarse, ambiente agradable y bien ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

The location is perfect and the staff is amazing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review, we're very glad, you had a great time here

  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Muy buen hostel, la pasé increíble, super recomendado, muchas gracias a los chicos de recepción por todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por tu comentario, nos complace mucho que la hayas pasado tan bien en el hostel

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

A 10 out of 10, astounding hostel with an awesome cool staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your comment, we are very glad you had an amazing time at the hostel

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

Simply one of the best hostel I have stayed in in my trip through SA, awesome location, decent breakfast, the housekeepers do an excellent job keeping the hostel clean and the receptionists are very attentive

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your comment, we are very glad you had an amazing time at the hostel

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

This was my first time at a hostel and I loved it, very nice easy going vibe, the bar is absolutely amazing and the staff is remarkable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your comment, we are very glad you had an amazing time at the hostel

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

Awesome hostel! I stayed there with some of my girlfriends, and we had the time of our lives! I wanna thank the staff for everything, specially the tall guy in the reception, Alberto I think, u rock!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review! We're very happy you had a wonderful time at the hostel

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

LOVED IT! I had the most amazimg time there, thank U Alvin

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review! We're very happy you had a wonderful time at the hostel

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

Great hostel with an amazingly kind staff, everyone of them made my staying so much better. Tha hostel is lcoated at a prime spot in the city and the bar is really cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review! We're very happy you had a wonderful time at the hostel

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.