Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero Cartagena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
El Viajero Cartagena Hostel Located at Calle 7 Infantes, , Cartagena.
El Viajero Cartagena Hostel
Colombia
Cartagena Cartagena de Indias 2044 Calle 7 Infantes
87% 4538
10.4269769 -75.5467343
El Viajero Cartagena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2016
7.1

Otima localização do hostel e ambiente super animado. O ar condicionado no quarto achamos um pouco fraco pelo calor que faz na cidade.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • telminha07
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

Good breakfast, quiet after midnight, air conditioning in all rooms, lockers with plugs for gadgets and big lockers for the luggage. I would recommend it go my friends.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Wrz 2016
7.7

Leuk en gezellig hostel. Wel redelijk druk dus als je op zoek bent naar een rustig hostel zit je hier verkeerd. Zorg wel dat je een kamer aan het begin hebt en niet in de buurt van de bar! Aardig en behulpzaam personeel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • facuknye
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

Todo espectacular. el personal muy bueno y los chicos de la recepcion son lo mas. Nos ayudaron con las excursiones, donde ir a comer, donde ir a bailar y q lugares visitar. Para mejorar: creo q los horarios del bar tendrian q ser mas flexibles sobre todo los fines de semana. Q se estiren un poco mas.. Y por favor un aire acondicionado en la recepcion.. te derretis ahi adentro. Los chicos de la recepcion te atienden transpirados pobres!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
9.4

Great social hostel in a good location. Met many cool people here. Staff is super nice. Good free dance lessons

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2016
9.1

Ótima localização, bons banheiros e ar condicionado que é essencial em Cartagena... O que eu achava que era um problema que é a água fria, foi a solução, pq o calor é gigante... O hostel Tb é arejado, isso é bom... Faltou só uma piscininha...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • artisticblur
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Wrz 2016
8.0

Overall, not a bad experience. What it lacks for in facilities and cleanliness, it makes up for in the people who land up! Amazing people, and great time!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Wrz 2016
7.7

Our stay at the hostel was fine, it's in a good location with a nice bar, evening activities and lots on offer with regards to day trips etc. Found the staff to be a bit cold compared to other places we have stayed, not super friendly and seemed a bit put out when you asked for something. Would recommend the hostel itself however, especially if you're travelling in a group.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hi, we are glad to hear from you that you recomend us for group traveller, and we are working hard with our staff to do our best for giving you a best expirience next time.

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
12 Wrz 2016
8.9

Good: location, really good free breakfast and friendly staff (especially Laury). Every night the hostel hosts free salsa classes which is a great idea. Bad: lack of plugs near beds in room. Atmosphere lacking compared to other hostels in Colombia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
7.4

Staff helped organize tours and it easy to meet people at the bar area but it wasn't great value for money

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.