Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero Cartagena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5505 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5505 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
10.0

Un gran hostal!! sobretodo la atención del staff! vale resaltar la atención de Carlos en la recepción siempre presto con gran amabilidad , tiene excelente ubicación todo muy cerca dentro del mismo centro histórico de la ciudad, siempre limpio todo y organizado dentro del hostal. sin duda volvería en mi próximo viaje!! gracias por todo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juancaritu3315
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

Me quedé 4 noches y es un hostel que recomendaría a cualquiera en su paso por cartajena los cuartos compartidos tenían lockers para las mochilas y caja de seguridad individual para los objetos de valor lo q hace q puedas ir a explorar sin preocuparte por tus cosas saludos a Carlos de recepción turno noche por su amabilidad y buena atención en todo momento! Nos vemos pronto saludos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2017
8.3

Muy bueno todo, la atencion y buena onda del personal que ayudan en lo que necesites. volveria a hospedadme alli.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2017
10.0

Excelente y recomendado. La Atención buena...los servicios acordes....y dan comodidad al.viajero. Volvería sin dudarlo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
9.7

Bonne auberge, bcp de passage, mais excellent emplacement et staff disponible ! Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ironman95
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Wrz 2017
8.0

Good things: rooms with ac , nice showers, enough space to chill, kitchen, a bar (4000 pesos for one beer), included breakfast was good Bad things: can't bring some friends (although they were willing to buy things at the bar) and very expensive hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
6.6

La atención del personal no es muy buena, sobre todo de una de las chicas que trabaja en recepción, no recuerdo su nombre pero llevaba lentes, parecía que su trabajo no le gustaba, cero amable y con ninguna gana de querer ayudar. Las instalaciones son ok, súper básico, nada excelente. Lo que tampoco me gusto es que no pueden ni levantar ellos mismo las sabanas de tu cama cuando haces check out, tú debes recogerlas y dejarlaselas a ellos. El desayuno es bueno, me gusto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Wrz 2017
7.7

El Viajero Hostel is in a fantastic location if you're looking to walk around Ciudad Vieja, and go to its many restaurants and bars. I stayed in a six-bed room, and it was spacious and well-maintained. I have to say that my favorite part of this hostel was the bar area, where you can hang out and meet other guests. Ena, the bartender, is an angel and she was super charismatic and sweet to me. She played every song I asked for, and even showed me some champeta songs. Overall, I had a great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Wrz 2017
7.7

Had a stay at a private room, this was outside the hostel and the room hasn't any window.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2017
10.0

Great place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×