Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero Cartagena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 4,658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 4,658 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
El Viajero Cartagena Hostel Located at Calle 7 Infantes, , Cartagena.
El Viajero Cartagena Hostel
Colombia
Cartagena Cartagena de Indias 2044 Calle 7 Infantes
86% 4658
10.4269769 -75.5467343
El Viajero Cartagena Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.7

Das Frühstück hätte mehr anstatt Butter und einer Marmelade vielleicht noch mehr Brotaufstrich beinhalten können. Sonst rundum zufrieden!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lis 2016
9.4

This is a great place to base yourself while in Cartagena. Right in the city walls, close to everything you need. I stayed during the week so was pretty chilled out, but with more people checking in as I left I imagine the weekend would be a lot busier!! Overall great place to stay. Enjoy it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lis 2016
8.0

Big backpacker hostel. Overpriced with mediocre rooms. Only 1 power outlet in a 6 person dorm. Lots of people though, good bar, and lots of tours. I would go somewhere cheaper nearby though. The tourist district is small and the location is not worth the extra money

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2016
8.6

Muy buen lugar, un ambiente agradable, y un muy buen servicio.. volveré

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lis 2016
6.9

The Hostel is good located and the suff is nice. The rooms are dark and a little bit dodgy. The atmosphere was strange, don´t know why. The breakfast was poor. If you loke Party hostrels that´s the place to be.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • aniejesus865
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Lis 2016
9.1

the staff is lovely, rooms are great and it's in the old city, therefore super safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
8.3

Muy buen lugar, y buena onda! recomendable absolutamente...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
10.0

Muy bueno. La pase genial, me ayudaron mucho dandome indicaciones y recomendaciones. Super amables.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
7.7

Pros: -Staff is very nice/responsive -Rooms are clean/include a safe -Private rooms have 24/7 AC -Close to everything -Breakfast included -Music at the bar Cons: -Few staff speak anything other than Spanish. Bar staff does not, but manages well. -Nothing to do at the hostel until bar opens (no games, etc) -Bar often ran out of beer or it was warm -Showers are cold (not always bad!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
10.0

I enjoyed every aspect of my stay at the hostel. Nice people, staff and travellers, beautiful long courtyard for relaxing in. I am thrilled to have stayed at the hostel. A favourite for me now!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for your comment. we are really glad that you had a good time with us. We really hope to have you back soon!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.