Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero Cartagena Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
9.1

Very nice people! Nice air conditioned rooms and tv room. No complaints really.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jcwieler6620
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Maj 2017
9.1

This was a nice hostel with activities, a bar and breakfast included. Rooms were clean, showers had mud on occasion from people visiting Totumo mud volcano. Showers were hit or miss for water pressure and heat level, but it was so hot during our stay that we wanted cold showers! AC was on at night in rooms- amazing. Although be very careful if you are in the way of the AC fan, one night I slept there and was shivering!! The front desk was very helpful and nice. Wifi and computers worked well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Maj 2017
6.9

Good location, but there are a ton of hostels in this area. I thought this hostel was very overrated. They really need a pool. Rooms were very hot, even with AC. Noisy as well from the street.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

Excelente hostel, muy bien ubicado y con facilidad de movilizarse a los lugares turísticos, además muy cerca de restaurantes y bares. La atención en recepción es muy buena, especialmente Andrés me ayudó con toda la información para que mi estadía sea satisfactoria. Totalmente recomendado, espero regresar y obviamente me hospedare allí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
17 Maj 2017
8.9

Great location, wifi on from 6pm-11am, cold showers, good wifi, nice breakfast, events in bar until 12, chill TV room. You have to put on the sheets on your bed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Maj 2017
8.3

Good location and aircon in every room (much needed!). You also have a small safe (too small for a tablet) and a locker. Breakfast is ok (toast, cereals, fruit, coffee). They have activities every evening, which is nice and they offer many tips for tours etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
8.6

Nice hostel with a great patio and bar, clean and good breakfast. Every night there is something going on. A cool place to stay to relax and enjoy Cartagena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

Ein sehr schönes Hostel mit einem sehr großen Innenhof! Man sollte allerdings auf den Mangobaum aufpassen 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
10.0

Tatiana la chica del bar excelente servicio al igual que todo su personal ✅👏. El lugar nos pareció súper limpio,buena ubicación, seguro y agradable. "Chevere" Las clases de baile en la noche excelente para conocer más gente o divertirte bailando.💃🏼 Recomendaría ampliamente este lugar y sin duda regresaría 👏🤸‍♀️✈️☕️✅✌🏽❤️😎😌🤘🏾!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
9.4

Spent 3 nights in this hostel in a 6 bed dorm. One of the best hostels I've stayed in in terms of atmosphere and staff. Hostel is set up really well with rooms coming onto a courtyard. Wifi everywhere, air con in all rooms, great brekky. Only suggestion is to have locks on the dorm rooms. Would 100% stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.