Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites Located at Av. Francia y Charrua, , Punta del Este.
El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites
Uruguay
Punta del Este Maldonado Av. Francia y Charrua
86% 1145
-34.9526488 -54.9366294
El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.7

Excelente todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

Olá, eu gostei bastante do hostel. Boa localização, perto de tudo: porto, bares, praia. Em rua movimentada, onde passa ônibus e fica perto da rodoviária. O quarto fica afastado da área de lazer do hostel, o que permite mais tranquilidade para dormir. O café da manhã é o melhor de todos que já fui. A reposição é rápida. O único problema encontrado é que encontramos a capa do colchão úmida, impossível de usar. E a porta do quarto emperrava bastante. Porém esses problemas não atrapalharam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
10.0

Muy recomendable tanto para amigos como para ir en pareja. Esta muy bien ubicado y el ambiente es genial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Wrz 2016
9.7

Tudo certo! Hostel muito legal e bem localizado, próximo a vários serviços, ao centro e à praia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
4.0

Never coming back here. We couldn't close the door to the room, but the bathroom door would get jammed so that you couldn't open it from the inside, the shower space is really small and basically floods the entire bathroom every time someone showers. The dorm smells like mould, the lights wouldn't always work. The front desk guy insisted the heating unit was working in our room. It wasn't. It was freezing cold all the time, so bad it would wake you up during the night. Couldn't wait to leave.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.1

Muy cómodo, económico y práctico. Muy buena atención. Algo ruidoso de noche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sie 2016
6.3

A localização é ótima, mas o staff não é muito simpático e nos indicou um dos bares mais caros da região!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

ESTA MUY BIEN UBICADO ES LO MEJOR

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
6.9

el viajero are great hostels.. but a hostel is only as good as its workers! and for me this would be a point not to go back to the one in Punta

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lip 2016
5.7

El viajero hostel de punta del este esta muy bien ubicado, las instalaciones muy bien equipadas y limpias y el desayuno genial. En cambio, la atencion es pesima, no dan ninguna informacion sobre que hacer o que visitar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola gracias por tu comentario. Damos fé que todo nuestro equipo brinda la mejor atención y recomendaciones a nuestros pasajeros. Lamentamos enormemente que no te hayas sentido a gusto. Te esperamos en cuaquier otra oportunidad Saludos

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.