Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1225 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Lip 2017
10.0

100% recomendable y tuve la suerte de comer en el mismo hostel un rico asado uruguayo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
9.1

Awesome hostel! Great living area if you want to socialize. They offer food and drinks to buy if you don't want to cook or go out and have an amazing free breakfast in the morning. The staff is really, really nice. No real security measures on the front door, but all of the rooms have lockers for your stuff. Also very close to the bus station. Could be a little cleaner, but overall a great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2017
9.4

If you're traveling to Punta Del Este, you need to stay here! It's such a great hostel and the best you can find with price/value relation. Totally worth it. The only "negative" thing is that there is a lot of humidity in the bedrooms, they need to fix that, apart from that, everything else was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2017
9.7

The hostel is amazing! Vzry nice staff, very good segurity and an wonderfull atmosphere! The dinner made by the Cuban Guy was ver very good ! The only point i think it can be better is reducing the beer price, that is a little bit expensive. I would stay there again , thank you very much !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Cze 2017
10.0

¡Netamente el mejor de todo Uruguay! Muy buena onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marjoriebrilhante
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
14 Maj 2017
9.1

Muito bom, localização perfeita pra quem chega de ônibus na cidade, perto da praia e de lugares para comer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Maj 2017
6.9

Os quartos deveriam ter iluminação individual nas camas e as portas dos quartos deviam ter fechadura/cadeado! A menina magrinha do horário da manhã é muito mal humorada...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Es el mejor hostal en el que he estado. Todo muy bien, si volviera a punta del este sin duda volvería a este hostal. Mis felicitaciones. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
9.7

The location of the hostel is great! The staff was friendly and ready to help. I really like the style of the hostel. The paintings and decorations are nice and there is a bar where you can buy food and drinks. As I stayed there during off-season I can't really tell much about the hostel feeling as there were only a few guests. And even with a few guests we had to wait to cook in the kitchen as it's a bit small. But I really would recommend the hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Kwi 2017
9.4

Really enjoyed my time here! Nice place to relax for a few days. Front desk was helpful and I met some very cool people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for you coment Always welcomed Cheers El Viajero Staff

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.