Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Sie 2017
10.0

Me hospedei em Agosto, estava interessado em conhecer novas pessoas, trocar experiências e conhecer novos lugares. Este hostel se mostrou ideal, para estas finalidade. Funcionários atenciosos, muito bem localizado. Bairro seguro.Fiquei em um quarto de 4 pessoas, com banheiro exclusivo(muito bom). Bar com cervejas artesanais, petiscos e o cara mais gente boa do Uruguai, o " Cuba" !! rsrs Vale a pena conhecer este hostel, voltarei!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2017
10.0

Me encantooo ! El lugar es excelente, cerca a todo, las habitaciones súper limpias y muy cómodas, la sala de estar muy espaciosa ... lo único que les puedo recomendar es arreglar el enchufe del cuarto 3 que no hacía contacto ... por lo demás mil puntos!!! Felicitaciones!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
8.3

Very good little hostel. We stayed in the sister hostel in Montevideo so we had to check this place out. It did not disappoint. We had an eventful journey from Montevideo to punta del Este and arrived just gone midnight.. when we arrived the guys running the hostel offered to cook us dinner! The rooms are a bit small and cramped but the beds are comfortable and they have privacy curtains. Would recommend staying here for sure. Make sure you don't miss the sunset in punta - simply incredible!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lip 2017
8.6

it was totally nice to stay here. hot water was awesome, acceptable breakfast too. the thing i really liked was that individual curtain for each bed. it was really good for keep privacy for each one in the room. Unfortunately, there was so few people here because it was winter. but i think it is not a problem of atmosphere of this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2017
10.0

Excelente servicio, todo muy cómodo y limpio. El personal es muy amable y el Hostel es muy lindo. Totalmente recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
8.9

If you do not know what to do in a city and if you do not feel welcome, you do not rate excellent. Everything else was ok, the cleaning lady, breakfast, and the girl who was working at night, but the girl in the morning was rude, hypocrite and non professional. As a tourist I expect a local to give me good advices, but this one did not.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Lip 2017
10.0

100% recomendable y tuve la suerte de comer en el mismo hostel un rico asado uruguayo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2017
9.1

Melhor hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2017
8.0

cara, muito bom o lugar por ser perto da praia, camas confortaveis... galera numa vibe boa... O q eu menos gostei foram dosi funcionarios la q foram meio malas. Acho q falta apenas masi experiencia em hostel pra eles quem sabe? Veronica, vc nao. Vc foi super legal!!! hahaha Aconselho comerem no proprio hostel. Bom custo beneficio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
9.1

Awesome hostel! Great living area if you want to socialize. They offer food and drinks to buy if you don't want to cook or go out and have an amazing free breakfast in the morning. The staff is really, really nice. No real security measures on the front door, but all of the rooms have lockers for your stuff. Also very close to the bus station. Could be a little cleaner, but overall a great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×