Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites Located at Av. Francia y Charrua, , Punta del Este.
El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites
Uruguay
Punta del Este Maldonado Av. Francia y Charrua
86% 1137
-34.9526488 -54.9366294
El Viajero - Brava Beach Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Sie 2016
6.3

A localização é ótima, mas o staff não é muito simpático e nos indicou um dos bares mais caros da região!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Sie 2016
6.9

el viajero are great hostels.. but a hostel is only as good as its workers! and for me this would be a point not to go back to the one in Punta

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lip 2016
5.7

El viajero hostel de punta del este esta muy bien ubicado, las instalaciones muy bien equipadas y limpias y el desayuno genial. En cambio, la atencion es pesima, no dan ninguna informacion sobre que hacer o que visitar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola gracias por tu comentario. Damos fé que todo nuestro equipo brinda la mejor atención y recomendaciones a nuestros pasajeros. Lamentamos enormemente que no te hayas sentido a gusto. Te esperamos en cuaquier otra oportunidad Saludos

21 Lip 2016
9.4

I loved, would come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.4

Me cobraron 9.60 USD en lugar de 8.40USD como estaba previsto en la reserva. Eso me pareció mal pero el hotel muy lindo y el desayuno super bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
9.7

Acomodações confortáveis, equipe super disposta a te ajudar sempre e ainda tem um gatinho super fofo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2016
6.3

the room was quite damp and smelly (blank mould in the bathroom) and a whole group of workers lived there during my stay (taking the hostel over - no hostel atmosphere at all). Good breakfast and ok beds. Could be cleaner. As I was there in winter with no heating it was ice cold in the common area and not nice to hang out there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Maj 2016
9.7

Lovely spacious hostel. Very nice staff, comfortable beds, clean bathrooms (with a hair dryer!) and a cozy log fire for those colder winter months.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
9.7

Fiquei em quarto privativo com uma amiga e foi perfeito! Cama, banheiro limpo com chuveiro quente, ar quente no quarto, guarda roupas, tv, espelhos.. Fora o hostel em si que achei a estrutura ótima tb! Super indico!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2016
10.0

Very nice hostel in a good location. The staff was very friendly and helpful. It was quite cold when I was there but they had a fire place where you could warm up a little. Good atmosphere, close to everything and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.