Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 519 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
El Viajero - B&B Located at Florida 269, , Colonia del Sacramento.
El Viajero - B&B
Uruguay
Colonia del Sacramento 70000 Florida 269
92% 519
-34.4728647 -57.8490042
El Viajero - B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

Wonderful place! Staff really welcoming and helpful, rooms and common areas always neat and clean, decent hot shower and heating, good breakfast, and really close to the main points fo interest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.1

A good hostel/hotel, good breakfast and good location close to the old town. A little bit expensive for travellers but good value in comparison to others in Colonia. It's an expensive town. Would stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Lip 2016
8.6

Really cheap and good hotel, I had some problems with the hot water in the bathroom and the wifi. Everything else was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2016
8.3

Close to puerto (10min) and Centro Historico. Beautiful calm area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

We stayed three nights at "el Viajero" snd we fully enjoyed the welcoming and jelpful Service as well as the cozy room. Thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Obieżyświat
  • 71 Recenzje
2 Maj 2016
8.9

Spotlessly clean. Close to everything we needed. All staff need to be able to speak English. Nowhere to hang laundry. Great breakfast. Security -safe box in room, Rooms serviced daily. Quiet location close to old city and bus station/ferry.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Mar 2016
10.0

Everything about this hostel was excellent. Best one we have stayed at so far through our South America travels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.1

The staff were so warm and helpful. The room was very clean and comfortable and the piso is close to the bus station and port. I recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
10.0

Excelente elección. Altamente recomendable. Buen trato Indicaciones precisas. Ambiente acogedor. Buena relación precio - servicio Para volver. Felicitaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
8.6

ROOM SMALL BUT ADEQUATE, GOOD SHOWER. THE 3 WOMEN WE DEALT WITH AT THE FRONT DESK WERE ALL EXCELLENT AND PATIENT.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.