Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
El Viajero - B&B Located at Florida 269, , Colonia del Sacramento.
El Viajero - B&B
Uruguay
Colonia del Sacramento 70000 Florida 269
94% 512
-34.4728647 -57.8490042
El Viajero - B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Mar 2016
10.0

Everything about this hostel was excellent. Best one we have stayed at so far through our South America travels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.1

The staff were so warm and helpful. The room was very clean and comfortable and the piso is close to the bus station and port. I recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
10.0

Excelente elección. Altamente recomendable. Buen trato Indicaciones precisas. Ambiente acogedor. Buena relación precio - servicio Para volver. Felicitaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
8.6

ROOM SMALL BUT ADEQUATE, GOOD SHOWER. THE 3 WOMEN WE DEALT WITH AT THE FRONT DESK WERE ALL EXCELLENT AND PATIENT.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • FedeA
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
9.7

El hospedaje esta muy bien ubicado cerca del casco antiguo. El personal es muy bueno siempre atentos a las necesidades de uno. Fueron muy amables en permitirnos dejar nuestras valijas en recepción habiendo llegado antes del check-in. El desayuno variado. Las habitaciones muy lindas y el hotel en su totalidad muy lindo. Todo fue muy bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
10.0

Excelente, muy buen atención. Muy agradecido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2015
9.1

Ich war positiv überrascht von dem ruhigen Hostel. Mein Zimmer (DZ zur Alleinbenutzung) war nicht groß, aber hübsch. Handtücher wurden gestellt, im Schrank fand sich ein Minisafe, Zimmer und Bad waren sauber und in gutem Zustand. Das Personal war ausgesprochen nett und hilfsbereit, wenn auch mit geringen Englischkenntnissen. Das Frühstück war für argentinische Verhältnisse sehr gut, es gab sogar frisch gepressten Orangensaft. Die kurze Gehentfernumg zu Fähre und Altstadt sind ein weiteres Plus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2015
9.4

Muy buena opción y relación precio - calidad. La posada se encuentra a pasos del barrio histórico de Colonia y frente a la costa del Rio de la Plata, por lo que resulta muy cómodo para caminar desde el mismo hacia todos los puntos de interés de la ciudad. También se encuentra muy cerca el centro, para encontrar ofertas gastronómicas diversas y dos supermercados para abastecerse durante la estadía. El edificio de la posada es muy cálido y limpio, con sus habitaciones enfrentando al río o mirando

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2015
9.7

Muy comoda la habitacion y linda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2015
10.0

Es un lugar muy cálido, cómodo y bien atendido. Nos sentimos muy bien !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.