Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
El Viajero - B&B Located at Florida 269, , Colonia del Sacramento.
El Viajero - B&B
Uruguay
Colonia del Sacramento 70000 Florida 269
95% 525
-34.4728647 -57.8490042
El Viajero - B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lis 2016
9.4

Only spent one night in Colonia and this was a great place to spend it. It has a nice charm and character very close to the old town in Colonia. The room was spacious, clean and comfortable. Only things I have against the place were the wifi wasn't great in my room on the 3rd floor, and the staff I interacted with spoke very little english (not a problem for me, but I imagine some might prefer a place with more English spoken).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

A pousada é bem localizada, limpa, segura, conta com funcionárias prestativas e simpáticas, além de oferecer um bom café da manhã (o qual é simples, porém suficiente). A acomodação tem ar condicionado, ventilador, televisão, guarda-roupas, cofre e um amplo banheiro com kit para banho. Ótimo custo/benefício com a comodidade de estar em um quarto com banheiro privativo em uma excelente área em Colonia Del Sacramento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
9.1

Nice hotel for a good price. Good breakfast, clean rooms, nice and quiet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
10.0

Muy bueno todo. Excelente atención. Muy recomendable. Volveremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
10.0

Nice place and superfriendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

Todos muy amables. Un ambiente perfecto para pasarla lindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

Wonderful place! Staff really welcoming and helpful, rooms and common areas always neat and clean, decent hot shower and heating, good breakfast, and really close to the main points fo interest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
9.1

A good hostel/hotel, good breakfast and good location close to the old town. A little bit expensive for travellers but good value in comparison to others in Colonia. It's an expensive town. Would stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lip 2016
8.6

Really cheap and good hotel, I had some problems with the hot water in the bathroom and the wifi. Everything else was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Cze 2016
8.3

Close to puerto (10min) and Centro Historico. Beautiful calm area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.