Hostelworld.com

El Viajero Asuncion Hostel & Suites

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.8
El Viajero Asuncion Hostel & Suites Located at Calle Alberdi 734, , Asuncion.
El Viajero Asuncion Hostel & Suites
Paraguay
Asuncion Asuncion Calle Alberdi 734
78% 190
-25.2845929 -57.6381826
El Viajero Asuncion Hostel & Suites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

Ótimo hostel: a localização é muito boa (perto do centro e de vários bares, restaurantes e praças), funcionários muito simpáticos e atenciosos. Recomendo a todos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Mar 2016
8.6

The facilities of this hostel is to die for, it's a hostel with a courtyard and a pool. They were renovating when we were there a week ago but it's worth it because their newly fixed parts are so good. Defiantly worth staying here! The breakfast could be served as a self catering instead of portions. The only negative. The staff are SO NICE.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2016
5.7

+: le personnel, pas cher, toujours de la place -: c'est franchement sale, piscine sale également, dortoir dans la cave, chantier dans la cour

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • galochilla
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
24 Sty 2016
8.3

Solo puedo decir cosas buenas de el viajero, sobre todo de la gente que allí trabaja y su trato con los clientes. Nosotros llegamos un día tarde por problemas con el transporte y en el viajero nos guardaron la reserva y no perdimos la fianza que ya habíamos pagado. Gracias El Viajero!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sty 2016
7.4

Auberge située en plein centre-ville proche des commerces et des lieux à visiter ( éloignée du terminal de bus...). Personnel au top, ambiance sympa avec piscine, billard, Tv et double terrasse. L'auberge étant en rénovation on a eu les chambres situées à la cave... C'est un havre de paix. Je le recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sty 2016
8.0

piscina suja , falta banheiros, e o principal , fiquei num quarto com 12 camas , mas tinha armarios apenas para 10 camas... me senti muito inseguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Sty 2016
8.0

Super séjours , dommage que la piscine ne soit pas trop propre !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2016
8.3

Buenisimo Hostel, buena atmosfera con ancho espacios para conocer a otra gente. Habitaciones con aire a tope y en verano no es mal. Posiciòn nuy cercana al centro y a los autobuses por la estaciòn. Bien lo staff; mejor si fuera posible tomar info su tour o mini tour por Paraguay o la cercanìa de Asunciòn

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
12 Gru 2015
6.0

decided to ignore the reviews...don t make the same mistake!! The hostel has good potential (big and fair location) but is really bad managed!! I have been travelling for 10 months now and I have never been such a dirty hostel (So long travelling you can imagine I am not picky at all!)!! But the worst was sleeping in a basement with no windows and where they checked in 3 drunk guys at 7am that were carrying no bags, just random guys that needed a place to sleep!! I changed to other hostel!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.