Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lut 2017
6.6

A equipe era ótima, super atenciosa e simpática! Deixava a desejar nas camas que eram bem desconfortáveis, nos quartos que tinham um ventilador só para 16 pessoas e era bem quente. Outro problema também é que só tinha mais ou menos uns 20 lockers, sendo que tinha bem mais que 20 hóspedes. A localização é bem longe da praia e não tem como ir andando.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lut 2017
9.7

Excelentes personas y hermoso lugar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.0

A nice place overall. The owner Fedrico is great, but some of his other staff is less than helpful. There is a great atmosphere, clean bathrooms, and a ping pong table, but the long walk to the beach (20 minutes or so) is a big drawback.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Sty 2017
9.1

Great hostel with a good atmosphere. Useful being near the bus station, we didn't really mind having the walk down to the beach! Great staff, decent WiFi, good kitchen and ping-pong table! The only thing I found was that the beds were a little uncomfortable but I would still stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
8.3

La zona es inmejorable para recorrer y descubrir el candombe, sin embargo si se busca cercanía está a 20 min del centro caminando. El paseo es lindo y el ambiente del hostel bueno. Todas las noches se organiza algo y siempre hay alguien tocando la guitarra. Quizás no el más apropiado si se quiere dormir temprano. La limpieza y la atención muy buena así como el desayuno. Tiene baños privados para las habitaciones y lockers en ellas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.4

Todo limpio y lindo. Gente con muy buena onda. Súper recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sty 2017
9.7

Ótima localização e espaço para convivência!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Sty 2017
6.0

Its not a bad place overall - it has big common area for meeting others and staff is friendly. However the location really sucks - its a long walk in the heat to the town and the beach, the security is bad as there are no bars in the huge windows facing the bush behind and only few small lockers are provided (in the common area). The facilities are also kind of poor.. I know that the purpose of hostel is to get profit, but here it sometimes felt too obvious.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
8.9

Sehr schönes gemütliches kleines hostel. Super zum chillen und Kontakte knüpfen. Solide einfache Betten, kühles Zimmer nachts (januar). Hütten u-förmig angeordnet sind und die bar mit Hängematten und Stühlen der Mittelpunkt des hostels Abzüge gibt's für den langen weg zum strand (dafür kurz zum busbahnhof), die geringe Ausstattung in den Zimmern (keine schränke) und das sehr einfache Frühstück. Mitarbeiter machen dies mit Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft wieder wett. Absolut zu empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
10.0

Excelente lugar. Muy buena ubicación y ofrece muchas comodidades. El ambiente es agradable y tranquilo con excelentes instalaciones. Hay hamacas paraguayas!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.