Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Sol Hostel de Recoleta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 964 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.7
El Sol Hostel de Recoleta Located at Marcelo T De Alvear 1590, Piso 2 (middle buzz), Buenos Aires.
El Sol Hostel de Recoleta
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1060 Marcelo T De Alvear 1590, Piso 2 (middle buzz)
78% 964
-34.5974566 -58.3895444
El Sol Hostel de Recoleta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
7.4

Personnel très sympathique et prêt à aider, emplacement génial, et terrasse super agréable! Mais le tout est quand même un peu vétuste, mal isolé, pas très confortable. Cependant, très bon séjour à l’hôtel car bonne ambiance générale!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Wrz 2016
7.7

Notre chambre double était assez sécurisée mais on ne sait pas ce qu'il en est des dortoirs. Excellent emplacement et staff super. Très propre, le staff nettoie toutes les installations plusieurs fois par jour. L'auberge est vieille et les installations peu pratiques, mal isolée, cuisine très petite, trop peu place dans les communs pour tout le monde à l'heure des repas. Gros avantage: la terrasse extérieure + concerts. Niveau bien-être nous ne recommandons qu'à moitié.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
9.1

Great hostel, the staff was very friendly. The location was great. The only thing that could be improved is the toilets. Some of the toilets had a very difficult time flushing, you have to wait 10-15 minutes while the tank filled back up with water to flush again. But overall just a great hostel and staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

Equipe très sympas. Qui nous on bien aider pour recuperer nos sacs bloqué a dallas. Malgrè la petite cuisine!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sie 2016
7.4

Good location, the staff is helpful and friendly, however rooms are a bit dark, there is no much atmosphere, fine for a few days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2016
8.6

This was a very nice hostel to stay for a few nights. The staff was very sweet and helpful, the rooms were cleaned everyday and the beds were comfortable. The kitchen and bathrooms were a little small and the bunk beds very unstable, but overall I enjoyed staying there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Sie 2016
9.7

딱 좋은 호스텔의 느낌이에요!! 다만 좀 추웠다는 점. 가장 싼 방이라 그건 감수하면 나머지는 완벽했습니다!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
7.1

tem um funcionário muito mal humorado chega ser grosseiro,(um alto, magr as instalações antigas, internet 5, camas limpas, é tolerável para quem já conhece o estilo argentino de tratar as pessoas, tem um gato que sobe na mesa de alimentação, 1 chuveiro que funciona, secador leve de casa, tem um para todos os quartos e não tem controle de entrega, logo fica sem e simplesmente não esta aqui, o café da manhã é um copo de café com leite no copo plastico, e pão com doce de leite, nada além disso,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
6.9

It's in a good location and the staff are very friendly, but the bathrooms are not clean. Also, our door was broken so it was very cold at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lip 2016
8.9

el lugar es pequeño, no es muy lindo físicamente pero esta bien para quedarse, las personas que trabajan ahi te ayudan en lugares que puedes visitar y siempre me dieron muy buena atencion

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.