Hostelworld.com

El Sol Hostel de Recoleta

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.9
El Sol Hostel de Recoleta Located at Marcelo T De Alvear 1590, Piso 2 (middle buzz), Buenos Aires.
El Sol Hostel de Recoleta
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1060 Marcelo T De Alvear 1590, Piso 2 (middle buzz)
77% 936
-34.5974566 -58.3895444
El Sol Hostel de Recoleta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.0

adorei o ambiente e atendimento das pessoas, os hospedes se integram com os recepcionistas que nos deixam muito a vontade. Limpeza a desejar nos banheiros. No quarto ( individual/duplo), falta cortina e tapete, um chuveiro seria perfeito, pois no frio tomar banho de ducha, é pessimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Kwi 2016
8.3

Nice stay in this hostel, the staff is super nice. Thanks Grant for all these useful information. The people staying are young and happy to help you, it is really feeling like home there. I recommend to ask a room upstairs, the one at the reception are a but to noisy !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
6.3

hotel sympathique mais exigu.Bien pour les jeunes mais l'ensemble n'est plus aux normes des autres hôtels ayant le meme nom, c'est vraiment basique,la cusine et la pièce pour le petit déjeuner sont vraiment exigus.Le personnel est sympa mais il y a probablement un manque d'investissement dans le bâti. Mais l hôtel est bien placé en centre ville et pratique lorsqu'on est en correspondance le lendemain avec l'aeroport

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Kwi 2016
8.3

El hostel es muy tranquilo, es una edificación antigua la cual le hace falta mantenimiento, sin embargo funciona con el precio de las habitaciones, tiene un estar donde se desayuna, se ve tv y a la vez interactuas con las demás personas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
7.4

Good spot for a good price - lots of noise from the steet - but in a pinch it's a good place, central and easy to get to other parts of beautiful BA

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Mar 2016
10.0

Excelente Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bjorn_hanna9808
  • Finlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Mar 2016
7.1

Nice enough and cheap hostel but you get what you pay for. The kitchen is tiny and equipment poor. The tv room is also tiny - breakfast is served here. Nice outdoor terrace (not sure why they do not serve breakfast there instead). Room ok, no airconditioning but it was ok as it was quite cool at night. Some pillows were very very worn. Very good location in the nice neighbourhood of Recoleta. Staff nothing special, not unfriendly but not really friendly either. Perfect for the budget conscious!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
10.0

Viajé con mi hijo por motivos de salud, debía ir al Hospital de clinicas que queda a 5 cuadras. En el Hostel me ayudaron en todo lo que necesité. Fueron muy amables y bien dispuestos a colaborar. Tambien pude pasear y conocer muchos lugares importantes de Bs As y avdas comerciales. La ubicacion es estratégica. El desayuno compartido con personas de otros paises es enriquecedor, las medialunas riquisimas. Me hospedé por 2 noches.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2016
6.6

The room was stupidly hot (no fan or air con) and WiFi was pretty poor until you was in the reception area. Apart from that Yeah was ok. I would proberly return but not for a lengthy stay it is good for short periods. One thing I did enjoy was a local friend who was playing some music I. The bar area who had the voice of a God!! Honestly amazing and if anyone can find out who he was let me know please

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • CvdB
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
13 Lut 2016
8.0

The staff was really helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.