Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Sol Hostel de Recoleta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1044 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1044 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2017
8.6

Muy cordiales todos. Me sentí cómodo, como en casa. Quizás el desayuno sea mejorable, y alguna otra cosita menor... Igual bien, buena opción para pasar unos dias en BA!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rafaelvsm9256
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Sie 2017
4.9

É um local antigo, mas nem por isso justifica-se o local mal cuidado que encontramos. O banheiro para tomar banhos é ruim, e o meu quarto me pareceu um quarto de hotel barato de rodoviária além de sujo. A cozinha pequena e feia. O café da manhã é sentado no sofá da sala com os itens na mesa do meio. Salva-se apenas a localização que é em uma boa área na Recoleta.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jdiaz2107
  • Nikaragua, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
7.7

Es un buen hostel en muy buena ubicación, la recepcionista fue muy amable, creo que el desayuno podria mejorar. Y no vigilar cuando uno recibe visitas ya que una vez tuve una visita y había un señor en la recepción que no paraba de vernos fue muy incómodo para ambos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Muy agradable el hostel , me encantó el ambiente todo muy tranquilo muy agradable , la recomiendo 100% gracias amigos saludos desde Chile !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kukituyu
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lip 2017
8.9

Gran hubicacion y buen precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
4.6

Ambiente sujo. Contratei um tipo de dormitorio. Me colocaram em outro. Estava sem agua quente. Mudei de local de hospedagem.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Maj 2017
7.1

Definitely a budget option. It's initially quite quaint, but insidiously riddled with problems. The power went out several times. The bathrooms are old and have no separation between the toilet, sink and shower. One of the showers broke down and the other was near impossible to use. There was no warm water only freezing and scalding temps. After 2 nights of not being able to shower, I cut my stay short and booked a hotel. Would not recommend unless you literally just want a roof over your head.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2017
9.1

Un placer !!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.1

Very nice place. Helpful people. Not like hostel more like you share a huge apartment. İ felt like a cousin from abroad :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Kwi 2017
5.1

1. There´s NO WIFI in the rooms 2. There´s only 1 mini freezer for the entire hostel and no kitchen so if you are planning to cook this is not your option 3. Bathrooms are pretty gross.... you kind of need to take a shower on top of the toilet like in India .....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×