Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Sol Hostel de Recoleta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 987 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.4
El Sol Hostel de Recoleta Located at Marcelo T De Alvear 1590, Piso 2 (middle buzz), Buenos Aires.
El Sol Hostel de Recoleta
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1060 Marcelo T De Alvear 1590, Piso 2 (middle buzz)
78% 987
-34.5974566 -58.3895444
El Sol Hostel de Recoleta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Gru 2016
6.9

Good location, nice to have a living room with a TV. Pretty grim in terms of cleanliness. very poor breakfast, just stale bread rolls!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lis 2016
9.4

Great value for money. Perfect location, friendly staff and the place was better than I was expecting from the description. Would highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Lis 2016
7.1

Nice hostel I can recomend with friendly 24 hours staff, close to shops, train and bus station. The room was a bit noisy and no TV and WIFI did only work outside the room. The breakfast was just tea, coffee, bread and jam. The kitchen was quite small but usefull. One TV for all. It's on 2. floor, so with heavy luggage a challenge.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Lis 2016
8.6

Awesome staff, awesome location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lis 2016
6.6

En general bien. Tiene mucho para mejorar, esta mal aprovechado. Las duchas están mal, debe mejorar la limpieza. Para habitaciones compartidas esta bien, para las privadas son muy caras para la condiciones en las que están. Tienen un gato por si alguien no le gusta. Muy buena ubicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • CintiaSilva
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
9.1

O lugar tem instalações simples, pra quem quer economizar e não liga para luxo é uma boa, está num dos melhores bairros, com tudo perto, o pessoal é super atencioso. Recomendo para que for para Buenos Aires.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Lis 2016
6.3

El lugar está venido a menos, descuidado, el baño es incomodo, se escucha muchisímo ruido de la calle (colectivos, basurero y kiosko de enfrente). El personal fue atento y estaba todo limpio pero el lugar es muy feo. La ubicación es buena en cuanto es cerca de Av Santa Fe y está muy bien conectado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
6.3

Place is beautiful. Multi stories, high ceilings, ornate marble, rooms have balconies. But the kitchen is probably the worst I've ever seen, size of a closet. Pretty much one person in there at a time so have fun waiting in line 3 hours just to boil some water. Also the reception is supposed to be 24hour but I waited outside at 3am for like 15 minutes to get buzzed in. He was for sure sleeping. Also it's extremely loud even with the balcony doors closed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
7.1

Si es para quedarse una noche, no habría problema. Hay cuartos muy desordenados creo que porque hay gente que vive allí. El baño es terrible porque la ducha inunda todo. Es barato pero por eso mismo no es el mejor lugar para quedarse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
31 Paź 2016
6.0

Pretty rough. Pay for what you get.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.