Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 296 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 296 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2017
8.6

Me quede una noche en cuarto privado y todo muy limpio, el baño impecable. El hostel es bueno solo recomendaría que tuvieran algún mapa de la ciudad con lugares que visitar. El chico de la recepción era nuevo y no se ubicaba mucho...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2017
8.9

Lovely Place - at first the room seemed basic and soulless (lack of lock) but the bar area is welcoming, poolside, the garden is beautiful. A Flor de Dura tree has a regular visit from a stunning Hummingbird (Guenter). Staff are knowledgable and friendly. BANK - search google for the Bank Familiar's location (three blocks away, best bet to get cash out with foreign cards) SUPERMARKET - a short three block walk away CENTRE - a little further... busses from the block's corner though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
10.0

Einfach nur grossartig! Thanks for three great days!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Mar 2017
10.0

Wonderful hostel. Everything is impeccable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Mar 2017
10.0

Super nice hostel in a great location walking distance from most things in town. Great staff, very clean, nice toilets and showers and a really nice outdoor garden with a pool. Good vibes and a great atmosphere among the guests. Great breakfast as well. One of my favorite hostels ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • guidobettinelli
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.4

Awsome Hostel! what you get is, just over price. You can notice that one of the owners is European (France). I spent just a weekeend cause of bussiness and was able to sleep properly with AC, also very nice and fresh breakfast! :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
28 Lut 2017
10.0

Amazing hostel! Honestly can't think of a bad word to say, would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Lut 2017
10.0

We were travelling since two months through south America and it was the best hostel we had!! Really amazing, guillaume and Patricia are really helpful (we were able to do a football match with guillaume's friends!!) and the atmosphere around the summing pool is so chill you dont want to leave it to visit the town!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • buuuuyul
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Lut 2017
9.4

남미여행중 최고의 호스텔이었습니다 말이 필요없는 청결 상태와 직원의 친절함 마지막 택시까지 불러주고 금액과 목적지까지 체크해주셧습니다 심지어 조식 과일도 있었어욤 다시 아순시온 간다면 여기로 할 것입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
9.4

Great atmosphere, delicious breakfast, very helpful owners. The rooms and pool were very nice. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.