Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2017
10.0

Felt like home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Kwi 2017
8.6

Lovely hostel full of interesting people. People working there didn't give it a great vibe though. But would recommend for a stay in Paraguay. Beautiful garden and eating area. Breakfast was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Kwi 2017
9.4

Didn't enjoy it much, only stayed one night and left early but it was worth it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.7

It was a calm stay. The staff were very polite and concern about our well. I recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.7

Great safe place to stay. Owners are friendly and helpful. Laundry service is cheap and good. Common area atmosphere was good and easy to meet people. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.4

Good location - a fair bit from the bus station bus easy enough to get a local bus. Excellent breakfast, plentiful and varied. Decent kitchen. Big rooms with lockers, some dorms have single beds which were great. Good shower. Enjoyed my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2017
10.0

Great hostel with a nice staff, available. Thank you Paul for made us laugh. The environment is cool, with a beautiful garden, a bar (with a good wine), games... The breakfast is amazing. The bedroom is quiet, clean and with air conditionning, very gold to sleep. We really enjoyed our week end hère, I advice !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2017
10.0

Auberge fantastique! Personnel accueillant et sympatique! Petits déjeuners délicieux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Mar 2017
9.7

A fantastic place! Not much to do in Asunción (or Paraguay if I understand correctly) but this hostel was great! Great outdoor area with pool, great place to sit around and chat to fellow guests and staff, great breakfast, all good really!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Mar 2017
8.6

Me quede una noche en cuarto privado y todo muy limpio, el baño impecable. El hostel es bueno solo recomendaría que tuvieran algún mapa de la ciudad con lugares que visitar. El chico de la recepción era nuevo y no se ubicaba mucho...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.