Hostelworld.com

El Nómada Hostel Asunción

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 230 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
El Nómada Hostel Asunción Located at Calle Iturbe 1156-1158, , Asuncion.
El Nómada Hostel Asunción
Paraguay
Asuncion Calle Iturbe 1156-1158
92% 230
-25.2912088 -57.6374745
El Nómada Hostel Asunción
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Maj 2016
8.9

A proper chilled place which felt homely. There's loads of spaces to hang around both inside and out. Clean kitchen, friendly staff, and a varied breakfast. Our double was huge and included AC for heating. Even if there's not much to see in Asuncion, the hostel made our trip feel worthwhile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

Lovely staff, breakfast was amazing and there was a high standard of cleanliness in the rooms, kitchen and bathroom. Highly recommend this cute place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
10.0

Excellent hostel. Great staff and rooms with AC. Only minor complaint is that the music in the common area is turned on very loud during the day. Bring mosquito repellent because they are everywhere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
6.6

Amazing breakfast, fantastic wifi and staff are lovely, no big lockers for bags but I never felt like any of my stuff was at risk, but it's very small and the atmosphere just felt a bit dead whilst I was there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
9.7

Wow. Grandios! Groß, sauber, tolles Personal, toller Garten, billige und gute Cocktails (nehmt den Caipirinha). Einfach top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2016
10.0

Amazing value for money. Hosts incredibly helpful and a fountain of local knowledge. Lots of areas to sit and relax - pool, bar, tv/film room, garden. Rooms spacious and a nice change to have single beds in the form instead of bunk beds. Fantastic breakfast including homemade cakes and pancakes. It really was a pleasure to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • santigon861082
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Lut 2016
9.4

Muy buen hostel. Estuvimos unos dias y todo genial. El staff muy atento, lindos lugares para estar y muy buena la ubicacion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • psowlles
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
27 Lut 2016
9.7

Helpful, friendly staff. Great desayuno.good location. Good value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2016
10.0

We LOVED this hostel! Shout to Patty and Guillame (spelling questionable?!) we loved the decoration, it was very clean and great music! It was very sociable, close to the markets and main super market! If you fancy a chilled few days this is the place to do it! Pool is great, drinks are reasonably priced and the cats are cute! Oh - and smiley faces pancakes for breakfast!! Definitely recommend! Only ever negative point - wear lots of mosquito repellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

To było niesamowite hostel. Właściciele są również głównymi pracowników, więc można uzyskać najlepszą pomoc i wiedzę. Byłem w jednym z łazienką. Prysznic był dobry, z gorącą wodą. Klimatyzacji, jak również i ręczniki. Dałem 4/5 o lokalizację, jak to było 11 lub tak przecznic od głównej ulicy, gdzie chciałem iść, ale to nie jest w pełni uzasadniona, ponieważ oznaczało, że był cichy i nie było jeszcze użytecznych miejsc w pobliżu. Jeden z najlepszych hosteli, w których byłem. Absolutnie się tu ponownie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.