Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
El Nómada Hostel Asunción Located at Calle Iturbe 1156-1158, , Asuncion.
El Nómada Hostel Asunción
Paraguay
Asuncion Calle Iturbe 1156-1158
91% 251
-25.2912088 -57.6374745
El Nómada Hostel Asunción
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lis 2016
9.7

The atmosphere is just so chill there! The garden is so cool if you want to relax a bit and have a few beers. It's like a little green paradise in the city. Finally, they make pancakes for the breakfast, what else do you need to be convinced? I strongly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Lis 2016
9.4

Great hostel, very helpful staff, good variety at breakfast. Has a fairly well stocked kitchen and is close to a supermarket. Good wifi most of the time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
10.0

Super nette Leute, alles sauber, beste Unterstützung bei allem, zu Fuß in 15 Minuten im Zentrum. Immer wieder gerne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Paź 2016
10.0

Great place! With a real breakfast, enough options! Chill garden butt youll need something against the mosquitos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • matiaz_rexis311
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Paź 2016
10.0

Todo excelente. La gente, el clima. El personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
9.1

Felicitaciones, muy buena atención de los dueños, siempre preocupados de orientarnos en el quehacer diario y confortables habitaciones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias! Nos alegra saber que tuviste una buen estadía en el Nomada! Esperamos verte pronto de vuelta por Asuncion.

  • Anonimowy
  • Falklandy (Malwiny), Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Sie 2016
9.7

Loved El Nomada! Great staff, great atmosphere. Would absolutely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! We hope to see you soon again in Asunción!

8 Sie 2016
9.7

This hostel was absolutely gorgeous, one of the most beautiful I have seen in south America. Staff spoke splendid English, French and Spanish and we're super friendly and helpfull. The dorms were good, comfortable beds and a beautiful garden with swimmingpool. Breakfast was amazing as well! Again one of the best I had in south America. Highly recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks! We also had a really good time with you. Next time you come to Asunción you have to teach us salsa!

2 Sie 2016
10.0

Love this hostel! Have stayed here several times now and each time it is as wonderful as the last. The staff are wonderful and they speak English as well as Spanish which is extremely helpful for those whose Spanish is lacking (such as myself). They are so friendly and helpful with everything and always available. The hostel itself has a wonderful atmosphere, and the rooms are lovely, spacious and very clean for a great price. Would highly recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear, that's always a pleasure to have you in the hostel! We are glad to know that you appreciated your stay at el Nómada! We hope to see you soon again in Asuncion!

28 Lip 2016
9.1

El Nomada hostel is a pleasant walking distance to places of interest. The ambiance at the hostel is great, the breakfast ok. The staff are amazing and the wifi worked well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It was really nice meeting you Kunbi! Thanks for the good vibes :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.