Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
El Nómada Hostel Asunción Located at Calle Iturbe 1156-1158, , Asuncion.
El Nómada Hostel Asunción
Paraguay
Asuncion Calle Iturbe 1156-1158
94% 265
-25.2912088 -57.6374745
El Nómada Hostel Asunción
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sty 2017
9.4

Booked one night, stayed five. Lovely, helpful owners/stuff. Good breakfast. WiFi everywhere. Very clean dorms and bathrooms. Every room has air conditioning. Close to city center. Well equipped kitchen. Totally recommend this Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
10.0

O hostel é excelente, está sendo constantemente limpo. Mas o ponto forte são os funcionários, que são muito amáveis, prestativos, sempre prontos a ajudar. O calor de Assunção no verão é amenizado pela piscina. Tem muitas rotas de ônibus a 50m na avenida. E tem ônibus vindo direto do aeroporto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • candidoph8211
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

An easy 10! Staff is lovely; location is great; as clean as it can get. The breakfast put many hotels I've stayed at to shame. The swimming pool is clean and nice. Great atmosphere helps other travellers to interact. I did not expect a hostel with such quality in Asunción!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kaddieckel9053
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Best Hostel ever! I immediately felt at home, the staff/owners of the place are the friendliest and most helpful people, any questions were answered. The rooms were clean and the atmosphere in the bar and the little garden are just a dream. Plus they have a pool! To get to the "center" or main roads it's a 20 minutes walk that's still acceptable. Totally recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.7

Excelente!! Muy linda las habitacion y el parque con la piscina! Los dueños unos genios!! Volveremos? :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
10.0

Ótimo Hostel, bem tranquilo, instalações aconchegantes e staff muito atenciosos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Gru 2016
10.0

Great place to stay. The owners are realy friendly and speak very well English. The swimming pool is clean and relaxed to cool down. The breakfast is the best we had in four months traveling in South America. The bed in our private room was just like a hotel bed. Only negative thing are the amount of musquitos. But that's something of the nature. Thanks for a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Gru 2016
10.0

lovely atmosphere, nice and helpful staff worlds best hostel breakfast buffet, outdoes some hotels which charge five times as much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Lis 2016
9.7

The atmosphere is just so chill there! The garden is so cool if you want to relax a bit and have a few beers. It's like a little green paradise in the city. Finally, they make pancakes for the breakfast, what else do you need to be convinced? I strongly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
10 Lis 2016
9.4

Great hostel, very helpful staff, good variety at breakfast. Has a fairly well stocked kitchen and is close to a supermarket. Good wifi most of the time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.