Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Nómada Hostel Asunción

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 336 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 336 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
7.4

Buen hostel, tranquilo, precio calidad muy bueno. La única complicación se encuentra con el personal del hostel, el cual siempre dificultó todos los pedidos y permisos para realizar actividades, por ej el uso de la parrilla. El mal trato con el huésped resulta moneda corriente. No te permiten ingresar bebidas alcohólicas debido a que tienen un bar integrado propio, el cual cobra al doble del precio real todas las bebidas!! Un verdadero abuso. Mas allá de esto, el balance es bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Lip 2017
10.0

Muy bonitas todas las instalaciones, el personal muy amable y siempre dispuesto a ayudar. Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Lip 2017
10.0

Séjour super!!! Rien que le petit dej vaut le détour!!! Il y a tout ce qu'il faut et c'est bien propre. Je recommande sans hésitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Muy buena ubicación, buena atención del personal y de sus dueños. La relación precio y servicios es muy buena, cómodas camas y buena ducha. Lindo lugar con patio comodo, tranquilo y un míni bar para quedarte a charlar con nuevos amigos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2017
9.7

Reserve para dos dias en el Hostel porque iba a realizar una visita breve a Paraguay y necesitaba un lugar donde descansar despues de aprovechar el dia. En el hsotel encontre un ambiente ameno para tal proposito. El personal muy amable: el encargado de la noche, Miguel, realmente muy simpatico y agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
9.7

MUY LINDO PARA CONOCER. SALUDOS.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
10.0

Stayed three nights in the 6 share dorm. Really cool common area with TV, movies, books, games. Owners are so friendly and so helpful. Good kitchen and good wifi. Not a party hostel, but easy to meet people over a beer or two! Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
10.0

Best Hostel I ever stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Beautiful hostel, relaxed atmosphere and very friendly and helpful staff! Thank you for a great week!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
7.1

My bed was comfy and the hostel was okay. The kitchen is small and there aren't many bathrooms. The staff was the worst part. If I asked a question, they either didn't know or gave me info that turned out to be wrong. Every time. The only recommendation they gave me was for an overpriced international restaurant. And they put a 10 year old kid in my dorm. When I complained, they told me that's normal and sometimes 4 y/o's stay in the dorms. That's not cool with me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.