Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
El Misti Rooms Located at Emilio Berla 41, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti Rooms
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 22061-060 Emilio Berla 41, Copacabana
89% 294
-22.9739617 -43.1933069
El Misti Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Lis 2016
7.4

The hostel is very well located, only 3 blocks from the beach. Although the staff was very helpful and kind, the facilities were not that great. Hot rooms with non-functioning A/C, a very limited number of toilets and a lot of people to use them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

Great location, the staff could not have been more helpful. They went above and beyond to make you feel at home, and have the best possible Rio experience possible. Clean showers and toilets, great common areas, just a great hostel!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
10.0

Llegué sin conocer a nadie, sin realmente saber qué hacer en la ciudad pero apenas entre al hostel se me fueron todas las preocupaciones. Fue increiblemente bien recibido e introducido al grupo que ya estaba formado por parte de los huespedes y algunos de los staff. La zona es perfecta, tranquila para dormir y en el medio de todo lo importante. La playa a solo 5 minutos caminando. Limpio y ordenado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
9.7

Adorei tudo, simplesmente adorei!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
10.0

Simply the best hostel I stayed in South America. Super chilled out and very clean. Comfy beds and the best people working there to give all the local tips and knowledge of places to go, things to do and food/drinks etc. Would definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lis 2016
9.1

The hostel is in a perfect location close to the beach/ metro/ bus station/ shops. The Hostel staff is super friendly and happy to help. Rooms are cleaned every day. Overall a good experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
10.0

The staff are the friendliest laid back people ever, there are always people chilling in the common area so its easy to meet people. Location is walking distance to Copacabana and Ipanema Beach, shopping mall, and cool bars around there. Rooms generally stay pretty clean. Would definitely recommend this hostel, i would stay here again!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
10.0

Exceptional in every way. Helpful and friendly staff, clean facilities, and comfortable and clean beds. The staff organize evenings activities including club nights, favela tours, and , pedra do sal. Definitely one of my best hostel experiences in South America, if I am in Rio again, I will be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
9.4

O hostel é uma delícia. Ele é pequenininho então faz com que todo mundo que está hospedado interaja. A localização é imbatível! A 3 quadras da praia e super perto do metrˆo do Cantagalo, além disso tem tudo pertinho, mercado, lojinhas, bares, etc... A equipe toda é incrível, o manager Fred, os recepcionistas Rodrigo, Manu, Oswald e Daniel, as meninas da limpeza também, além do cozinheiro e do barman!! Recomendo a todos! Quando voltar pro Rio volto pro El Misti Rooms com certeza! Beijo a todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
9.1

Fomos super bem recepcionados e me senti em casa! O lugar é simples, mas atendeu todas nossas necessidades. Recepção 24h, guarita na rua nos dando segurança e ótima localização! Pretendo voltar mais vezes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.