Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
8.9

Excelente ! Lo recomiendo 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Excelente, agradecido de los amigos que conocí y los momentos vividos. Volvería encantado, todo muy bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
8.3

Sinceramente me gustó mucho mi estadía allí sobre todo gracias al personal que atiende el hostel. Gente con muy buena prediposición siempre tanto para ayudar en cuestiones que tienen que ver con el hostel como también en las opciones turísticas que uno busca estando allí en Rio de Janeiro. Un hostel sin muchos lujos pero que denota siempre mucha limpieza y orden. Lo noté seguro, sobre todo en relación al personal que trabaja allí, nadie toca nada. Es una gran opción para alguien que viaja solo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
27 Kwi 2017
7.4

Pretty good hostel in general, in a good area of copacabana. The staff is great and they'll do everything to help you and make you feel home, also they have a great chef that will cook the best meals for you. I had my doubts about security when I saw people from outside getting into the dorms and no one seemed to care. I guess it's not the normal situation since all guests need to wear wrist bands at all times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2017
10.0

We had the best time staying at el misti! The staff were super friendly and made sure we had a great time. The hostel was clean, felt safe, and there was always plenty to do! Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

This was a great place to stay! The location was perfect! It was very central and easy to walk everywhere and you also have all the public transportation nearby... Beaches all just minutes away, and ask the staff about Barra da Tijuca and they'll give you the best tips

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
8.3

The staff we're awesome! You could definitely tell security was at the forefront of their minds. They all had tons of activities every day. Great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Kwi 2017
8.6

Superbement placé à quelques centaines de mètres de la plage, un bon pour séjourner à Rio en compagnie du staff très amical !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Awesome place and people there!💚 staff is really friendly and willing to help! Rodrigo, Dani, Osvaldo, Naty,Manuel , Vania, Nazareth! 💗 Its really close to the beach, metro stations and supermarkets! Lovely place ! 💘 go for it!+!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
10.0

Great hostel! Excellent vibe for people and good facilities.Really nice area to chill and meet people. Cheap beer too. Location is awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.