Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
10.0

Awesome place and people there!💚 staff is really friendly and willing to help! Rodrigo, Dani, Osvaldo, Naty,Manuel , Vania, Nazareth! 💗 Its really close to the beach, metro stations and supermarkets! Lovely place ! 💘 go for it!+!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Kwi 2017
5.1

Las habitaciones eran súper pequeñas y estaban las camas amontonadas. Las cuchetas son de a 3 por lo que al que está en la cama de arriba se le complica subir y prácticamente duerme con el techo en la cara. Las habitaciones y los baños estaban sucias y con olor. No volvería.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
4.9

Fui super bem recebida , funcionária ótimos , porém as instalações são muito ruins, quartos apertados demais, janelas quebradas ,quarto com mofo no teto, um dos dias ficou sem água no hostel não pude tomar banho nem utilizar o banheiro, o café da manhã sem variedade alguma não possui nem frios para comer com pão dentre outros defeitos, todos os utililatarios da cozinha sem higienizacao adequada, geladeira fogão microondas todos sujos demais, gavetas sujas do quarto.O hostel deixa muito a desejar

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Kwi 2017
10.0

Superbe auberge, très bien située, supermarché à 100m Bus pour aller dans les endroits touristiques à moins de 5 min. A l'accueil Rodrigo est génial, plein de super conseils et toujours de super bonne humeur. Nous devions y rester qu'une nuit, nous en ferons 8 finalement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
10.0

The hostel vibe was great for the first few days of our trip landing in Rio. The staff are phenomenally helpful, all cool guys with plenty of information to offer. I'd definetly stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
9.1

La pasamos muy bien en nuestra estadía! El personal es súper amable y la ubicación esta muy bien, como a tres cuadras de la playa y una zona muy linda que podes transitar tranquilamente caminando de noche. Las habitaciones son un poco pequeñas pero los colchones están ok y tienen lockers grandes para dejar el equipaje. Muchas gracias por todo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Mar 2017
10.0

The staff was awesome! They made me tea when I was super sick and always had good insider suggestions for places/things to do. The rooms are VERY clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
7.7

O QUARTO É BEM PEQUENO PARA ACOMODAR 9 PESSOAS, MAIS OLHANDO NUM TODO FOI SATISFATÓRIO PELO PREÇO OFERECIDO.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Mar 2017
9.1

Well-situated 5-10 minutes from beach, vibrant atmosphere, football is often on tv in the common area and the staff are friendly and super helpful. Bathrooms were dodgy though, toilets didn't always flush, showers weren't always warm and sometimes didn't even work. Also we were sometimes not allowed in the kitchen even during the designated times for customers. But great value for money overall.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

I had the most amazing time at the hostel. The workers were so helpful and nice. They even gave us a recommendation for the most amazings hike around rio de janeiro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.