Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
El Misti Rooms Located at Emilio Berla 41, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti Rooms
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 22061-060 Emilio Berla 41, Copacabana
89% 319
-22.9739617 -43.1933069
El Misti Rooms
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.1

Really nice hostel in a great location. I stayed here for 1 week in January and would highly recommend it. The staff are very helpful in guiding you around the city and giving advice on where to go and what to do. Hostel facilities were all working perfectly and the place was always nice and clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • anggiordano
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
7.7

Hice la reserva en este Hostel pero hubo un problema de ellos y nos trasladaron a otro Misti el mismo dia en que llegamos, a 5 cuadras de éste. Al principio nos pareció algo malo pero era más lindo, limpio y mejor ambiente. Los chicos que trabajan en el Río Misti todos muy buena onda! Lo recomiendo 👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
6.9

Great and warm welcome with caipis! But the hostel was dirty and especially the bathroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • marcelomachado
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
7.1

Com certeza recomendaria o hostel El Misti Rooms para pessoas que gostariam de visitar o RJ. Está em uma ótima localização na altura do posto 4 de Copacabana onde pode-se encontrar supermercados, fastfoods, farmácias e a estação Cantagalo de metrô. O pessoal está na maioria das vezes disposto a te ajudar. É um hostel aconselhável para pessoas que já estão acostumadas com o clima de hosteis.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2016
7.1

A well located hostel to the beach. Very small room so ok for a short stay. Bathroom facilities weren't the cleanest and often the toilets were blocked. The staff were very accommodating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

El Misti Rooms is Family! We enjoyned every breath we were taking there! Thank you for the great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.9

Excelente estadia. Ambiente espectacular,relajado,respetuoso. Todo el personal de 10: Rodri, Lucho,Fer y el resto, muy bien cada uno en su lugar. Volvere!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
7.7

Great hostel The location in pretty good, but a little bit far from the beach. The room was OK. We stayed in the 5 beds Dorms and it was a good room but not very cleab with a great AC WICH IS IMPORTANT this time in Rio. The staff were very very good and helped us with all we needed. Great value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
9.7

Me hospede con dos amigas más. Me sorprendió el hostel. Un lugar muy muy amigable, bien ubicado y seguro. El staff es excelente, siempre muy amables todos. Me sentí como en casa en todo momento. Volvería sin lugar a dudas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
10.0

Our stay at the hostel was comfortable and pleasant. The staff was friendly and the place really artistic. Very well maintained and we found it the perfect place to unwind after a long day of exploring the city of Rio. We stayed in a 10 bedroom mixed dorm and the bunk beds were really comfortable and cosy. The hostel is located in between Ipanema and Copacabana which is great, we were just close to all the good spots

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.