Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1047 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
6.0

Quando cheguei no meu quarto, todos os lockers, para guarda a bagagem embaixo da cama, estavam ocupados. Logo, tinha gente usando mais de um e apenas quando um hóspede saiu, eu pude usar o que ele usava. Além disso o banheiro estava com os boxs quebrados o que deixava o banheiro todo molhado durante o banho e bem sujo. Fiquei 5 dias hospedado e durante todo esse tempo, o quarto que eu fiquei não foi limpo nenhuma vez. O ar condicionado do meu quarto não funcionava.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • stefaniamrp
  • Peru, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
8.6

Buena vibra del personal, excelente ubicación en la zona sur de Río, podría haber una mejor limpieza en los baños.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Had an amazing weekend in this hostel. Crazy parties in Lapa and Ipanema. Rio is the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
9.7

Absolutely AMAZING hostel! The staff is so welcoming. The location is just amazing. I got there before check-in time and was able to keep my stuff in a very secure storage room. Everything is clean. The common room is very colorful and enjoyable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
8.0

Amazing staff, helpful and kind people. The location is really good, close to the subway, supermarkets, restaurants and the beach. It could be a little more clean, but generally I had a great stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2017
8.0

El hostel está bien ubicado, a unas 4 cuadras de la playa de Copacabana y muy cerca de supermercados y comercio. Los baños son poco cómodos, no tenían agua caliente y no siempre estaban limpios. El ambiente es bueno, la gente que trabaja ahí muy simpática y acogedora, fueron días muy agradables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Cze 2017
5.7

Lacking hygiene. There are areas of the hostel where it has a strong smell of urine. The toilet brushes were old and completely soiled which was not at all pleasant to see. The fridge guests could use was very old with hardly any compartments which meant food bags had to be kept on top of one another. The pictures make it look way better than it actually is!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thank you for your opinion about your recent stay at our hostel. It is the most important value to us to improve our facilities and quality of services. We would like to apologize that we did not reach your expectations. Based on your comment and suggestions, we will make a great effort at any cost to make some improvements. We hope to see you again in the future and give you great experience at our hostel also to exceed your highest expectations. Kind regards, Staff El Misti House

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Cze 2017
9.4

Great staffs, great location, good vibe but a bit noisy from the morning..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We're glad you've spent a great time in our hostel! We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti House

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Cze 2017
8.6

Todo muy bien. La gente y la ubicación lo mejor!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huésped, Gracias por tomarse el tiempo de compartir su experiencia con nosotros. Es un placer el saber que disfrutaste de nuestros servicios e instalaciones. Esperamos tener la oportunidad de recibirte en un futuro próximo! Saludos, Staff El Misti House

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Vraiment un super hostel / Amazing hostel ! Un grand merci à toute l'équipe très Buena onda ! Je ne peux que vivement conseiller cet établissement, je devais rester 7 nuits mais j'ai tellement apprécié que je suis resté 10 nuits. J'espère avoir l'occasion de revenir séjourner au Misti House ! Encore merci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cher client, Nous sommes heureux que vous avez apprécié votre séjour dans notre auberge. Nous apprécions vos commentaires, suggestions et compliments. Jour après jour, nous travaillons pour offrir un service de qualité. Nous espérons vous rencontrer à nouveau. Staff Misti House

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×