Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Misti House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
El Misti House Located at Rua Silva Castro 49, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti House
Brazil
Rio de Janeiro 22031-030 Rua Silva Castro 49, Copacabana
85% 819
-22.9684102 -43.1869983
El Misti House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
7.1

Meu loker estava quebrado a parte interna. O fucinário "consertou" mas era facilmente aberto por quem quisesse. Tirando isso nada a reclamar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lip 2016
10.0

Nada de que quejarse. El personal excelente, buena onda, personal de limpieza siempre pendiente del mantenimiento. Yobes la tercera vez que voy a un hostel de la cadena y siempre un servicio excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
8.0

Very small bathrooms and shower rooms for such a busy hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2016
9.4

Buenísima ubicación, buen desayuno

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
10.0

Great location, well equipped kitchen and there's also great dinners options! Tidy and clean hostel, great common area to get to know travellers. I'll be back one day

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

28 Cze 2016
6.0

Location was excellent, some staff weren't very friendly, was quite cramped and very noisy. Showers were hit and miss.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments. We're sorry for the inconviniences, we keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Cze 2016
9.4

Great location, just 5 mins walk from the beach. The staff are very helpful and knowledgeable which was very useful. Only stayed one night but would have liked to stay longer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Regards, Staff El Misti

  • riosvalentina7622
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Cze 2016
9.4

This is one of the best places I've ever stayed! The staff was amazing, my special greetings to Luciana! She was super kind and very helpful. And the caipirinas of Estelita were the best of Rio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We're glad you've spent a great time in our hostel! Hope to see you soon! Staff El Misti

  • piscapata7134
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Cze 2016
10.0

Excelente atendimento!!! Equipe super atenciosa. Recomendado!!! Eu volto fácil pra esse hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Caro hóspede, estamos felizes em saber que você gostou do seus dias no nosso hostel. Nós esperamos vê-lo em breve! Atenciosamente, El Misti Staff House

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

Great backpackers hostel, located in the center of Copacabana, 5 min from the beach. Good place for traveller who are looking for a place to meet people, have a good time and rest at the same time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and suggestions. We are glad that you enjoyed your days in our hostel . Hope to see you soon! Staff El Misti

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.