Hostelworld.com

El Misti House

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 951 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
8.3

אחלה והכל אבל אי אפשר לעשן ירוק אין מקום שאפשר לשבת אחרי 22:00 אם יושבים אחרי מגרשים לרחוב

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

It's an amazing place. The best location. Close to everything, and near two metro stations. The staff is always there for anything you need. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

The staff here are SO nice! We dropped our bags off early and went out for the day, and when we came back the wonderful receptionist had brought our very heavy suitcases up the stairs to the room for us. We felt very safe, as the front door is locked at all times. The breakfast was lovely, and we got it even though we were late.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anguilla, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Muy buena estadia! Los recepcionistas Noelia y Matias nos trataron de maravilla y nos ayudaron a conocer gran parte de Rio, uno genios! Saludos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Very clean. Always have a cleaning lady working throughout the day and parts of the night. Staff are all chill and they'll help you find wherever you want to go, and they'll gladly Google map stuff for you. Atmosphere was chill.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sty 2017
10.0

Cuando decidí que Río de Janeiro sería mi destino para vacaciones, tuve duda frente a alojarme en un hostal porque buscaba tranquilidad. Con todo y la duda, me alojé en El Misti House y fue una experiencia que superó mis expectativas. Encontrar una excelente y segura ubicación, un staff amable y colaborador, un desayuno bastante variado, habitaciones limpias y los baños adecuadamente higienizados. No dudaré en volver al Misti House cada vez que visite Rio de Janeiro. Recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

La pase increíble en el hostel y esta muy bien ubicado !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Well located, super friendly staff, clean hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

Wonderful hostel - incredible staff, spacious rooms, great breakfast. One of the best hostels I´ve stayed at after three months in Brazil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.4

Muy buen ambiente, buena ubicacion, pero el problema fue que no respetaron nuestra reserva de dos habitaciones con baño privado, aunque nos ofrecieron una solución luego y compensaron el error. Buen personal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huésped, Nos alegra saber que disfrutaste tu estadía en nuestro hostel. Agradecemos tu comentario, los halagos y sugerencias. Día a día seguimos trabajando para brindar un servicio de calidad. Esperamos recibirte nuevamente. Saludos, Staff El Misti House

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.