Hostelworld.com

El Misti House

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.6
El Misti House Located at Rua Silva Castro 49, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti House
Brazil
Rio de Janeiro 22031-030 Rua Silva Castro 49, Copacabana
82% 803
-22.9684102 -43.1869983
El Misti House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
10.0

Good location, clean rooms and toilets and the breakfast is a great bonus ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2016
10.0

Nice and clean hostel with excellent staff. Location is great, you can go everywhere by foot. Rooms are nice and they have huge lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon! Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Cze 2016
7.7

the location of this hostel is perfect, we met a lot of nice travelers! However, it was very noisy in the night, we couldn't sleep too good, also the breakfast were very basic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thank you very much for the comments and compliments. We keep on working in order to improve our service. Regards, Staff Misti House

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
4.0

Very unorganized. A lot of people crammed into not a lot of space.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, so sorry to hear that we did not meet your expectations during your stay with us. We keep on working in order to improve our service. Regards, Staff Misti House

  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Maj 2016
2.0

Unclean hostel, not a nice atmosphere, bad breakfast and too loud. People were walking through our room several times during the night making noise.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, we apologize for any inconvenience caused. We keep on working in order to improve our service. Regards, Staff Misti House

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
6.6

Positives- friendly and helpful staff. Bathrooms were very clean. Location: just a couple of blocks from Copacabana beach and around the corner from a good supermarket and a metro. Negatives- our 4 bed dorm had no windows. There was never any soap in the bathrooms. Breakfast was quite basic. We only had 2 hot showers in our 5 night stay, the rest were cold.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and suggestions. We keep on working in order to improve our services. Hope to see you soon, Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

Feliz de haberme hospedado en este increible lugar. Esta ubicado en el centro de Copacabana pero al mismo tiempo es un hostel tranquilo donde se puede dormir, conocer viajeros de distintas partes del mundo.. La atencion del staff es excelente, ofrecen cenas y hay una fiesta diferente cada noche donde van todas las personas del hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huesped, Nos alegra saber que has disfrutado de tu estadia en nuestro hostel, y que nos recomiendas. Esperamos volver a recibirte en El Misti House. Saludos! Staff El Misti House

11 Maj 2016
9.1

Great place, even better people!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for the compliments! Hope to see you soon, Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
9.4

Es un cálido lugar , la atención es excelente y es muy agradable el lugar a demás de quedar muy bien ubicado , es cerca a todo.....lástima no poder quedarme más tiempo hospedado allá y haber compartido con más gente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huesped, Nos agrada saber que has disfrutado tu estadia en El Misti House. Te esperamos cuando vuelvas a la Cidade Maravilhosa. Atte, Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Maj 2016
10.0

All you need is in this place. Good location, staff, breakfast and good nightlife!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for the compliments. Hope to see you soon. Staff El Misti

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.