Hostelworld.com

El Misti House

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 782 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.5
El Misti House Located at Rua Silva Castro 49, Copacabana, Rio de Janeiro.
El Misti House
Brazil
Rio de Janeiro 22031-030 Rua Silva Castro 49, Copacabana
80% 782
-22.9684102 -43.1869983
El Misti House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
5.4

Realmente me siento decepcionado con la elección y todo básicamente por el desorden y la descordinación del personal que labora en el hotel. El hecho de despertarme a las 05:00 hrs colocándome una linterna en la cara y decirme que no tengo reserva (habiéndo pagado la totalidad de la misma) fue la peor experiencia de la vida. Me pidieron cambiarme de habitación a esa hora obviamente me negué y al final x misma confusión de ellos me dejaron en la misma habitación. Ni reembolso ni disculpas. Pésimo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
10.0

Una experiencia inolvidable la que pase en este lugar, lleno de gente hermosa, los empleados siempre bien predispuestos para ayudarte... Ofrecen un desayuno increible, con jugos, jamon, queso, frutas, cafe, te, cereales... todoooo y incluido en el precio! Me ayudaron con el tranfer a Isla Grande lo cual me hizo ganar un dia, que no lo tenia en cuenta :) Gracias y hasta la proxima

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada huesped, Agradecemos tus cálidos comentarios. Nos agrada saber que has disfrutado tu estadia en nuestro hostel. Te esperamos nuevamente! Staff El Misti House

16 Kwi 2016
4.9

The room was the storage room of the kitchen with 5 beds. There was a lot of noise and obviously smells from the kitchen until late. Although the personal was friendly most of the time they gave bad or wrong information and werent able to do reservations adequately. The service was quite bad as was the breakfast. The showers were ok says my friend. Great potential which is not used!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, So sorry to hear that we did not meet your expectations during your stay with us. We keep on working in order to improve our service. Regards, Staff Misti House

  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Nice place to chill out and meet people. Good breakfast, clean rooms and toilets, dinner menus for less than 5 dollars which are pretty good. They have also a tv room where you can read and relax, book exchange and they play nice music in the loby :) The staff is nice and they speak good english.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for your comments and compliments. Hope to see you soon! Misti House

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Buena opcion para los viajeros que esten buscando un buen equilibrio entre salir, conocer gente y al mismo tiempo estar en un ambiente tranquilo. El personal que trabaja esta muy bien informado, hablan varias lenguas y siempre tratan de integrarte para que no estes sola. El desayuno consiste en frutas, pan, jamon , queso, te, cafe y juegos, la verdad que por ser un hostel no me esperaba un desayuno asi. El internet funciona bien y el lugar es limpio. Volveria y lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada huesped, Agradecemos los comentarios y elogios. Nos agrada saber que has disfrutado tu estadia en nuestro hostel. Esperamos volver a recibirte pronto. Atte., Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

One piece of advice, you will probably stay longer than you think you will in this place. Helpful staff, nice rooms, excellent breakfast and the city is just beautiful. The location is great, you just need to walk a few minutes and you will find whatever you need. The hostel is spotless, the rooms are comfortable and they offer free breakfast and good dinners with reasonable prices for people like me in a tight budget. :) I will probably go back one day to this place.. Thanks for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks a lot for your compliments, we really appreciate them. Happy to know that you've spent a great time in our hostel. Hope to see you soon! Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Kwi 2016
8.9

Great hostel. Very good location close to beach. Social atmosphere excellent cocktails. Two brothers trek a must.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thanks for the compliments, we really appreciate them. Hope to see you soon! Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

A very nice hostel for backpackers on a very good location. The Copacabana beach and a metro station are very close. The staff was really friendly en the most of them speak English as well. There is even dinner in the hostel for about 20 Reais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Kwi 2016
9.1

muy bueno el hostel en relacion precio/calidad, los empleados siempre bien predispuestos, la limpieza es buena, lastima que los huespedes del hostel no ayudan. la ubicacion es buena, volveria!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado huesped, Agradecemos sus comentarios y elogios. Nos agrada saber que has disfrutado tu estadia en nuestro hostel. Esperamos volver a verte pronto, Staff El Misti

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Mar 2016
8.0

Un muy buen hostel. Destaco la ubicación, la cual es excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.