Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 402 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2
El Misti Hostel Copacabana Located at Travessa Frederico Pamplona n# 20, , Rio de Janeiro.
El Misti Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22061-080 Travessa Frederico Pamplona n# 20
82% 402
-22.9723812 -43.1923198
El Misti Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Sty 2017
6.0

Infelizmente tive uma péssima experiência no el misti. Não dão conta de manter banheiros limpos, peguei banheiros imundos. Além disso os banheiros são bem pequenos, pouco se consegue mexer dentro deles. As triliches no quarto são apertadas, não conseguimos sentar na cama pra bate na de cima. O ar não da conta de gelar o quarto. Mas o que mais me deixou chateada foi a baderna no hostel, as 4 am as pessoas do meu quarto estavam fazendo uma "festinha" com bebidas. Café da manhã muito bom

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Sty 2017
8.9

good staff, position and atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Gru 2016
6.0

Él personal muy amable pero él servicio en general no es acorde a lo que cobran, los baños siempres sucios y tapado, él aire acondicionado lo apagan todo él día solo en la noche lo prenden y tuvimos problemas para cocinar en lo que ofrecen dicen hasta las 22 pero si viene un cocinero del hostel te dejan hasta las 19 hs y casi que viene todos los días , además le agrego que durante 3 días se corto él agua y teníamos que ir a dos cuadras a otro hostel para bañarnos y demás , eso fue muuuy incómodo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • drewrae93
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
4.6

Hostel was filthy excellent staff, nice location but the facilities and amendeties were absolutely disgusting considering the requested price !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.4

Perfect place to stay over New Years for your first time in Rio. Super fun and social and the staff is very friendly and helpful. They also offer lots of cool day trips and hiking they help you set up through tourism companies in Rio. This is a place to have a good time and go to the beach not to relax and have a good night's sleep. (Very crowded and rowdy on New Years) overall we love el Misti!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
3.1

MUY mala limpieza, pocos baños y tapados constantemente, no dejan usar la cocina en horario de cena(19.30 a 23). Por año nuevo cerraron el hostel a las 20hs a 2 am por lo cual tenias q volver temprano de la playa para prepararte. Se quedo sin agua dos dias y nos mandaban a bañarnos a otro hostel. Una verguenza!!!! Pagamos 410dls por persona en 8 noches y 300 dls por la comicion de HostelWorld. Fue el hostel mas caro de mi vida... y el mas rancio literalmente. Lo unico bueno, el personal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
5.7

Staff was kind but could not keep things organized. There was no available locker at the room I booked and I had to change to a room with very bad air conditioning with some lockers still available. It was very difficult to sleep because it was very hot inside the room. Restrooms were usually dirty and with insects. Security issues existed as there was poor control of the people who entered the hostel. Stay was expensive for the service provided.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Gru 2016
4.9

Experiencia pobre en El Misti de Copacabana. Para empezar no tenían registro de la reserva y se perdió tiempo al momento del check-in. La habitación resultó ser muy chica e incomoda. Muy mala la limpieza e higiene general del hostel. Cocina cerrada por la noche, sólo te dejan usarla de día.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Gru 2016
6.0

El dueño y el personal son geniales, muy buena onda. Lo que mejoraría es la limpieza de los baños. Si bien los limpian a diario, no tienen olor a limpio, los inodoros tienen poca fuerza y todos los días "se atoran". Eso es desagradable. En el lobby no hay aire porque es abierto pero le faltaría un ventilador más potente. Las sábanas ya están para cambiarlas. Son finitas, muy gastadas. Y el aire se prende sólo de noche y de día es insoportable estar en las habitaciones. Muy buen desayuno.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
6.6

Fue confuso reservar en un hostel, ya que ahí varios hostel con el mismo nombre y en el mismo sector, además los hostel son independientes la administración no es solo una. Así que si te confundes de hostel y tus amigos están en otro no podrás cambiarte y es complicado que te puedan ayudar, eso fue lo que me pasó a mi. De resto todo fue bien

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.