Hostelworld.com

El Misti Hostel Copacabana

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 418 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
6.0

This would be an excellent hostel if you don't like to sleep. There are signs everywhere saying you have to be quiet at 10 and can't smoke but not to worry these rules aren't just ignored but actively encouraged by the hostel staff. Bathrooms aren't ever that clean, but I wouldn't worry about that either as they're always occupied. Staff were generally unhelpful and organisation was diabolical with our beds being stripped and reallocated. But if none of that bothers you, enjoy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lut 2017
8.3

Bit loud if you're after a good night sleep. But really nice place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2017
10.0

Fue la segunda vez que me hospedo en uno de los mistis y la verdad que lo super disfrute. La ubicacion es perfecta Cerca de la playa y el metro que te conecta con toda la ciudad, repleto de bares y restaurantes alrededor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sty 2017
10.0

Lovely place to stay in a very central location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Good hostel & excellent location in Palermo - easy to get around the city. The bathrooms were clean as were the dorms. The dorms were spacious and had lockers big enough for your backpack. Breakfast was good, only downside was the kitchen not enough pots/pans. Staff were very helpful, they spoke English...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
4.6

Malo. Nada nos dijeron ni explicaron . Todo había q adivinar. El cuarto q nos tocó estaba al lado de donde los aires acondicionados tienen el motor. Imposible dormir por el ruido. No nos cambiaron de cuarto. El desayuno malo. Realmente deja mucho que desear por ese precio, que no es para nada económico.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
4.6

Sinceramente no me senti comodo, la gente del hostel bastante mala onda, las habitaciones no contaba con aire acondicionado, No lo recomiendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

I loved my stayed at this hostel. Located just minutes away from the beach. Amazing, friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

One of the best hostel I've stayed in so far. Staff are polite and helpful. I'll definitely comeback here again if I have the chance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
5.4

La ubicación es excelente lo cual te da una mayor facilidad para moverte! El personal deja mucho que desear, muy desatento y no te brinda información, siempre buscan la manera de cobrarte algún servicio extra, la única salvedad es la presencia del dueño por las mañanas que es quien realmente ofrece una buena atención.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.