Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Hostel Copacabana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
El Misti Hostel Copacabana Located at Travessa Frederico Pamplona n# 20, , Rio de Janeiro.
El Misti Hostel Copacabana
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22061-080 Travessa Frederico Pamplona n# 20
89% 350
-22.9723812 -43.1923198
El Misti Hostel Copacabana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.1

Really cool Hostel in Copacabana. Only a few minutes to the beach, but a very quiet surrounding. Great place to meet people from all over the world. The staff is just amazing. Friendly, helpful and funny. Love to stay in this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Wrz 2016
7.1

Very nice breakfast! Staff is pretty great. Glayton helped me set up a SIM card and they gave me free caipirinha's (dangerous lol).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

Thumbs up! No complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Wrz 2016
8.0

Wonderful staff! Really nice hotel in a good location with nice vibes. Could do with more bathrooms though - they're a bit wet as well. Minor thing though, would absolutely recommend staying here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Wrz 2016
7.7

还算不错

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Thanks to all the staff for making my trip unforgettable and the cleaning ladies for their smiles! Everything worked out perfectly. They picked me up in the airport and then they help me out booking my transfer out. Rooms are nice and the hostel is pretty clean the whole time. I'd come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Wrz 2016
9.1

I recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2016
8.9

The location is great! Staff is super nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
10.0

The tips that the receptionist gave me when I arrived made my trip in Rio. I watched the best sunsets, I hiked the most beautiful hill and amazing views, went to Lapa and Pedra do Sal, things that I had not planned and that were a MUST.. Location is really good. Lovely experience here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
4.3

Poucos banheiros para a quantidade de quartos, banheiro minúsculo que só cabe uma pessoa por vez. Pegamos um quarto privativo de casal, achei o valor muito alto pela estrutura que oferecem. Estrutura bem danificada já e com pouca manutenção. Funcionária do café da manhã bem mal educada com o pessoal de fora. Me destratou e quando viu que eu era brasileira e falava e entendia o português ficou sem graça... Não voltaria.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.