Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Misti Botafogo Hostel e Pousada

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 632 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 632 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.3
El Misti Botafogo Hostel e Pousada Located at Av. R. Praia de Botafogo 462, Casa 9, Botafogo, Rio de Janeiro.
El Misti Botafogo Hostel e Pousada
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22250-040 Av. R. Praia de Botafogo 462, Casa 9, Botafogo
74% 632
-22.9502923 -43.1822133
El Misti Botafogo Hostel e Pousada
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
10.0

Nice rooms, great location, friendly staff. I would recommend this place to everyone. Ask the staff how to get to Pedra do Sal on mondays, that is a must! Thanks for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
6.3

Nice breakfast but dirty. Really dirty. There was no hot water in all the showers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
10.0

Great place for travellers, amazing staff. There's an outdoor common area where you can hang out with a caipirinha and get to know people from different places. Really social hostel. Nice location, great deals, good breakfast, and clean hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
4.6

Le positif dans cette auberge c'est l'emplacement parfait dans un quartier sûr à côté du métro. En revanche, l'endroit était TRES TRES SALE, immonde, pas de miroir, douche qui fuit, lavabos et toilettes sales avec des poils et le sol moisi. Notre dortoir n'avait meme pas de porte pour fermer. En hiver : il fait très froid, aucune isolation, draps de lit humides et troués. Le petit déjeuner est moyen malgrè le gateau et le pain fait maison. Le personnel n'est pas agréable mais règle les p

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

Totalmente recomiendo este lugar para hospedarse y conocer gente de diferentes partes del mundo, fue una experiencia totalmente inolvidable. Los cuartos son limpios y los banos impecables, siempre esta el personal de limpieza al tanto de que todo este en orden. Me encanto hospedarme aqui y volvere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
10.0

Ya me eh quedado 2 veces en la misma hostal y ah sido maravilloso 100% recomendable nada malo que decir todo muy bueno 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
10.0

Located just around the corner from the metro station, a few metres away from the bus stops. Walking distance from Copacabana Beach, shopping mall, supermarkets and banks. Good hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
10.0

Close to the metro station, shopping mall, sugar loaf, 10 min walking to Copacabana beach and plenty of bars where young local people hang out. Nice common are with a small bar where you can try your first caipirinha in Rio de Janeiro with other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
4.9

É próximo de um ponto de ônibus, mas não tem outras atrações por perto. A área comum do hostel é meio parada e a música (mega dramática) também não ajuda muito, Tem poucos banheiros para a quantidade de hospedes e o que eu usei, particularmente, tinha o chão do box todo sujo. Café da manhã muito precário também... Os funcionários são prestativos, mas infelizmente não chegam a compensar pela experiência que tive lá.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
4.6

My friend and I checked out of the room at the time we were supposed to. After that, we layed around and chilled in the common areas. Since we already payed when we checked in, we didnt think there would be any problems. Before leaving for our bus, the staff tried to charge us for an extra night because we used the kitchen for our lunch and for not checking out (eventhough we did). they threathened to call the police, which was completely unnecessary. The staff was just rude.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.