Hostelworld.com

El Misti Botafogo Hostel e Pousada

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
9.4

Excelente el lugar, el desayuno muy bueno, el personal muy buena onda, la ubicación también está buena y la zona donde está ubicado es segura, llena de bares y restaurantes. Lo único no tan bueno es que la cocina cierra a las 19 hs y ofrecen un menú no tan barato. El resto, excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

The very best Hostel in Rio de Janeiro . You're not feeling like staying in a Hostel - its more like a big Family !! Thanks for everything !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

I lOVED Misti hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Lut 2017
4.6

+ : proche métro et botafogo plage (pas la plus belle), prix, free caipirihna de 19h a 19h30, lochers & ventilo. (lits 3 étages) - : utilisation de la cuisine uniquement entre 10h et 19h qui est sale de toute manière. mauvaise odeurs constante dans les SDB, jamais de savons et lumière qui s'éteint toute les 2min,pas de pression ds les douches

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
3.4

A pior parte de todas foi a falta de higiene. Os sofás são encardidos e fedem a suor. O chão é sujo e nunca vi ninguem passando uma vassoura enquanto estive lá. Os banheiros eram pior que de rodoviária, tinha de fazer acrobacias para não encostar em nada enquanto usava pq eram nojentos demais! Reservamos um quarto para 6 e fomos colocados em um quarto com 10. Quando falei com o funcionario ele disse que não tinha mais nenhum de 6 e n poderia fazer nada. Descaso total. Não recomendo!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
6.9

A minha cama no quarto 4 estava cheia de carrapatos, o ar condicionado nao funcionava e o quarto muito quente. Resumindo, nao dormimos a noite toda. Foi somente uma noite e ela foi muito dificil. My bed was full of ticks. I was at room 4. The ar conditioner did not work, the room was very hot. In the end, we could not sleep all night long.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

The hostel was very clean and the bed was very comfy. Great location next to the sugar loaf. I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Close to the metro station, bar, restaurant, and 10 min away from Copacabana Beach.. Also pretty close to the Shopping Mall, so if youre thinking about buying souvenirs for your friends and family, this place is located in the right spot hehe!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Sty 2017
7.4

All good. Good staff, good location in Botafogo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Sty 2017
10.0

Worth the stay and in a good neighborhood. Close to subway so you can get anywhere in town easily

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.