Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Misti Botafogo Hostel e Pousada

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
El Misti Botafogo Hostel e Pousada Located at Av. R. Praia de Botafogo 462, Casa 9, Botafogo, Rio de Janeiro.
El Misti Botafogo Hostel e Pousada
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22250-040 Av. R. Praia de Botafogo 462, Casa 9, Botafogo
80% 707
-22.9502923 -43.1822133
El Misti Botafogo Hostel e Pousada
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
10.0

Very well-located, with friendly staff, nice rooms and good public areas. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

The people at the front desk were so helpful and lovely.. Location is awesome and i'd totally return here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CarlaMendozaEgusquiza
  • Peru, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
6.3

Está en una zona de bares, pero el parque que está al frente no es seguro de noche, me robaron justo cruzando la calle del hostel. Los camarotes eran un poco pequeños, te golpeabas la cabeza, y encontramos varias cucarachas. Sin embargo, el hostel está bien si buscan un lugar de fiesta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
8.9

O quarto em que fiquei tinha um forte cheiro de mofo, o que tornou a experiencia um pouco menos agradavel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
8.9

Lo unico malo fue que a unos amigos les robaron toda la comida de la heladera, y que en los baños la luz se prende con sensor de movimiento pero este solo da a la parte del inodoro por lo que en la ducha te toca bañarte con la luz apagada, de resto muy bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Sty 2017
5.1

The staff was great, dynamic and very helpful. The locations is good. The breakfast was okay. Now the biggest problem with this hostel is that it's just way too OVERCROWDED... I'm glad I stayed only two nights because I felt a bit like a rabbit in a cage. The dorms are way too small, there are not enough bathrooms and the size of the communal areas is just ridiculous compared to the number of guests. The bathrooms are dirty most of the time due to the overpopulation. Not a place where you can rest

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
8.3

Amazing staff and good location! But very crowded with not enough bathrooms or water for everyone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Sty 2017
4.6

The room we stayed in had 2 triple bunk beds in a very small space, not enough room for 6 bags. The room and the rest of the hostel were dirty. Very busy but not enough communal space for people to use and sitting in dorms isn't possible as the gaps in the bunks are so small you can't sit up on the bed. Breakfast was good though.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Execelente lugar. Tranquilo. Limpio. Muy recomendable. La atención el personal inmejorable. Diez puntos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
7.7

PROS: Overall, the atmosfere of the hostel is very good, with a friendly staff. Stayed there for new years eve and they had some parties going on, what was quite fun. CONS: Breakfast could be better and the bathrooms are no good at all. It doesn``'t have windowns, so it gets really hot. Cleanliness could be better as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.