Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Hostal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1023 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1023 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
9.7

This place was great. Hot hot water, free drinking water, filling breakfast with like 4 options of their menu, nice common area, close to the town center, great owner, shuttle services, etc! The only bad thing I can say is that the bed wasn't super comfortable, but each bed had its own curtain/light/plug/giant locker so it makes up for it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
6.9

If you are looking to stay somewhere to interact local with people in Antigua, this is not hostel for you. This is full of touristic and very hotel kind of environment. They also play English songs which I wouldn't want to listen if I am in Antigua :). Otherwise clean secure and close to centre.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

Super schönes Hostel,tolle Atmosphäre und klasse Leute,die dort arbeiten :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
9.7

Wow This hostel is really lovely and the staffs are all friendly and helpful. Especially the France girl Nalwenn gave me a lot of information about Guatemala. the atmosphere and breakfast is so good. They make me feels like at home.Thats top1 choice to stay in Antigua. Highly remind.这家hostel绝对是安提瓜top1的选择,位置非常好,早餐跟氛围都非常棒。这里的员工会给到你很多帮助跟信息;非常干净每张床都有遮光布有很好的私密性.我在这里结识了很多来自世界各地可爱的朋友们.很想懒懒的多呆一周。希望我有机会再回来。感谢帮助我的员工们。LoveUthanku:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.4

Une superbe auberge! Le personnel est très gentil et toujours prêt à aider et à répondre à nos questions. Belle ambiance dans un décor colonial sympathique avec cour intérieure. Très propre. Les déjeuners (inclus) sont généreux et délicieux. Bon à savoir : l'auberge est situé juste en face d'un café où il y a des spectacles live chaque soir, donc ça peut être bruyant. Les dortoirs ne sont pas verrouillés, mais ça demeure somme toute sécuritaire. Je le recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Uno de los mejores hostales en los que he estado, sino es que el mejor! El personal fue muy atento siempre, note qué hay muy buen ambiente y ellos te integran y ayudan mucho. Yo viaje sola y me sentí muy segura y cómoda. La ubicación es perfecta está al centro de cualquier lugar de interés en Antigua y hay personal 24 horas al pendiente de lo que se necesite! Definitivamente volvería!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Kwi 2017
9.7

Great Hostel ! Great staff ! I would come back again !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.4

Excelente lugar para mochileros, buena ubicación y un lugar agradable para compartir con otros viajeros, y la comida súper rica, comí un ramen exquisito! Altamente recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2017
10.0

Super Hostel in Antigua

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.4

Great stay, breakfast was delicious! Would have been nice to have a fan in the room. Would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.