Hostelworld.com

El Hostal de Jackie

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
El Hostal de Jackie Located at Calle 21 # 3-40, , Santa Marta.
El Hostal de Jackie
Colombia
Santa Marta magdalena 57 Calle 21 # 3-40
85% 95
11.2410416 -74.2125391
El Hostal de Jackie
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
10.0

Best hoetel in Colombia, staff isnvery helpful, and everyone could speak english. Grear location in the center, Just can advise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.1

Un lugar perfecto para disfrutar de la ciudad y de la playa que esta cercita! Tambien la piscina para relarjarse o el techo para algunas cervezas. Un placer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
8.3

We enjoyed the location and staff is friendly and helpful. Everything except the kitchen was pretty clean and the choice of breakfast and the rooftop bar and pool are nice extras. However there are no lockers and there was no aircon in the 4 bed dorm, which is almost a must to get out of Santa Marta's heat at least for a little while.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Maj 2016
8.0

GREAT breakfast!! Loved the location and the staff were helpful and professional if a little detached. Each bed has a fan which is nice. No lockers is the only downside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Kwi 2016
8.6

Great roof top terrace. Friendly staff. Good breakfast with 3 choices. Each bed has an individual fan which was very good although there were holes in the window with pieces of material attempting to cover not so good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
9.7

Me gustó mucha la atención e información que me brindaron. Además sus instalaciones son acogedoras y seguras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
9.1

This hostel is located in the historic center of town. It's walking distance to the beach and Parque de los Novios where there are a lot of good restaurants is right around the corner. The staff was very friendly and I liked that every room had it's own bathroom and was very well kept. Lastly, there was free breakfast. I would definitely stay at this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.7

Excelente atencion del personal, todos muy amables. La ubicacion es de lo mejor. Muy buen lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
19 Mar 2016
9.1

We stayed in this hostel for 2/3 nights in a private room before and after the Ciudad Perdida Trek. Location : perfect, next to the little square with bars/restaurants but quiet. Very clean. Kitchen is very small so no interaction with anybody, more like a hotel.Wi-fi working only in reception and top roof area. Room in top roof area only for party people as next to bar/loud music.Staff very friendly but need to make sure information provided are correct and updated.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

Auberge bien situé très proche de la rue piétonne ou il y a les restos/bar. Dortoir petit, très chaud même avec ventilateur pour chaque personne, pas de case qui se ferme à clé, une clé par dortoir pour fermer la chambre!!! Chant du coq à partir de 2h du matin. Attention dortoir sur la terrasse très bruyante quand le bar est ouvert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.