Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Hostal de Jackie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • djjsimpson8981
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
19 Lut 2017
8.0

Good hostel, great location to town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lut 2017
8.6

Wasn't in love with this hostel but it didn't do anything particularly wrong.... just didn't go the extra mile anywhere. A practical place to stay before cuidad Perdida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sty 2017
7.7

1 nacht gebleven en besloten niet langer te blijven. De reden hiervoor is dat ik het personeel bij de balie niet erg aardig vond. Waren veel dingen tegelijk aan het doen waardoor het inchecken half uur een duurde. Voelde niet erg verwelkomend.. dorm vond ik donker en warm.. ontbijt was wel uitstekend en dakterras was leuk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
8.0

My main concern with the place is that they state they have air conditioning when, at least in the dorm, they don't. I want to mention how awesome and helpful the receptionist from the night shift was, thanks for helping us with the tickets to Tayrona, for the restaurant advice and for the good vibe in general. Oh, and the breakfast WAS included for the dorm and it was very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
9.1

Excelente trato de empleados y trabajadores voluntarios. la crítica que haría es agrandar la mesa de la cocina y colocar más sillas, ya que no es proporcional a la cantidad de visitantes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sty 2017
8.9

A good hostel with a cool rooftop terrace right in the centre of town. No complaints! Brand new air con in our private room. Music played quite late but get yourself some ear plugs and you'll be fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
10.0

Muy bueno todo! Espectacular el desayuno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
7.4

We had a private room with shared bathroom. No AC or hot water (that seems fairly standard for this area). Great breakfast, but waited 25 minutes for ours so get up early if you have places to be. Extremely convenient location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sty 2017
8.0

Nice hostel but rooms are very hot, even with the fan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • efrank178281
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Sty 2017
8.9

The staff was great and helpful. The breakfast was delicious and there was an amazing view. The bed was not so comfortable and the showers were freezing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.