Hostelworld.com

El Hostal de Jackie

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 89 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 89 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.5
El Hostal de Jackie Located at Calle 21 # 3-40, , Santa Marta.
El Hostal de Jackie
Colombia
Santa Marta magdalena 57 Calle 21 # 3-40
84% 89
11.2410416 -74.2125391
El Hostal de Jackie
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Kwi 2016
8.6

Great roof top terrace. Friendly staff. Good breakfast with 3 choices. Each bed has an individual fan which was very good although there were holes in the window with pieces of material attempting to cover not so good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
9.7

Me gustó mucha la atención e información que me brindaron. Además sus instalaciones son acogedoras y seguras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
9.1

This hostel is located in the historic center of town. It's walking distance to the beach and Parque de los Novios where there are a lot of good restaurants is right around the corner. The staff was very friendly and I liked that every room had it's own bathroom and was very well kept. Lastly, there was free breakfast. I would definitely stay at this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
9.7

Excelente atencion del personal, todos muy amables. La ubicacion es de lo mejor. Muy buen lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

Auberge bien situé très proche de la rue piétonne ou il y a les restos/bar. Dortoir petit, très chaud même avec ventilateur pour chaque personne, pas de case qui se ferme à clé, une clé par dortoir pour fermer la chambre!!! Chant du coq à partir de 2h du matin. Attention dortoir sur la terrasse très bruyante quand le bar est ouvert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jlyons
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Mar 2016
8.9

Nice hostel in a prime location. Great staff and very clean. Good breakfast included. I would recommend getting a dorm with AC, the dorms without AC are way too hot (for me) and made it uncomfortable to sleep. Overall great place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolinphilippi870
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Mar 2016
9.1

Super friendly and helful stuff! Also with information for other destinations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Mar 2016
9.4

I only stayed a night at this hostel but it was amazing! All the people that work there are incredible and make you feel at home! It is also two blocks away from the main square where there are lots of nice restaurants and bars! Must stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Mar 2016
8.9

Big spacious dorm upstairs with clean-ish ensure bathroom. The room was very hot at night despite the individual fans for each bunk. Ceiling fans would help too. The location is good just a short walk to square with nice bars and restaurants. Breakfast is a good too and nice to have choice of 3 different ones. Staff are incredibly helpful too. Wifi was up and down.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Lut 2016
8.0

really enjoyed the rooftop area and stayed one night longer. staff appeared to be pretty slow with everything but very nice! room was ok but quite hot with loud ventilator, location is central in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.