Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Hostal de Jackie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
El Hostal de Jackie Located at Calle 21 # 3-40, , Santa Marta.
El Hostal de Jackie
Colombia
Santa Marta magdalena 57 Calle 21 # 3-40
83% 165
11.2410416 -74.2125391
El Hostal de Jackie
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
8.0

My main concern with the place is that they state they have air conditioning when, at least in the dorm, they don't. I want to mention how awesome and helpful the receptionist from the night shift was, thanks for helping us with the tickets to Tayrona, for the restaurant advice and for the good vibe in general. Oh, and the breakfast WAS included for the dorm and it was very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
9.1

Excelente trato de empleados y trabajadores voluntarios. la crítica que haría es agrandar la mesa de la cocina y colocar más sillas, ya que no es proporcional a la cantidad de visitantes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
10.0

Muy bueno todo! Espectacular el desayuno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
7.4

We had a private room with shared bathroom. No AC or hot water (that seems fairly standard for this area). Great breakfast, but waited 25 minutes for ours so get up early if you have places to be. Extremely convenient location!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sty 2017
8.0

Nice hostel but rooms are very hot, even with the fan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • efrank178281
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Sty 2017
8.9

The staff was great and helpful. The breakfast was delicious and there was an amazing view. The bed was not so comfortable and the showers were freezing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
9.7

Excellent hostel with very knowledgeable and helpful staff. Just a short walk from the main plaza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.6

El hostal muy acogedor, buen desayuno, buen staff, y buena acomodación. Se debe dar un depósito de COP 20.000 para que hagan entrega de las toallas y sábanas, el cual se lo devuelven una vez se entregue la habitación y las toallas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
8.9

Nice and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Sty 2017
8.6

Location is really good, safe and close to bars, restaurants & cafes (try Ikaros, the coffee is the best). Beds are clean and so is the bathroom. Small kitchen with basic cooking utensils that works just fine. Pool on ground floor is clean yet small and nice atmosphere on the rooftop bar. Breakfast is decent. I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.