Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Hostal de Jackie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Mar 2017
4.9

Dreckiges Bad, Bettwanzen (!), extrem unbequeme Betten und abends zu laut

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
6.0

Villeicht bin ich ein wenig verwöhnt von den anderen Hostels aber es gab keine Schlösser und ca 5 Uhr Morgens kräht der Hahn bis ca 10 Uhr..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Mar 2017
8.6

Buen hostel. Buena ubicación. Sólo que ena habitación 302 cuando hay mucho viento es imposible dormir, porque da todo el viento allí. Y no hay aire acondicionado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
9.7

This hostel was awesome ! We loved the atmosphere, the terrace was beautiful and a great spot to hang out ! The bilingual staff was a great help and knew a lot about the city. Our room was very comfortable, however for the first few days of our stay it smelled like a digestive system. It smelled like a sewer. Like a botched enema, a large intestine, a rectum, the worst bowel movement. Jackie stank! But then they fixed the ventilation and everything was great ! I highly recommend this hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

Exelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • djjsimpson8981
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
19 Lut 2017
8.0

Good hostel, great location to town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lut 2017
10.0

10/10 go for it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
8.6

Wasn't in love with this hostel but it didn't do anything particularly wrong.... just didn't go the extra mile anywhere. A practical place to stay before cuidad Perdida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sty 2017
7.7

1 nacht gebleven en besloten niet langer te blijven. De reden hiervoor is dat ik het personeel bij de balie niet erg aardig vond. Waren veel dingen tegelijk aan het doen waardoor het inchecken half uur een duurde. Voelde niet erg verwelkomend.. dorm vond ik donker en warm.. ontbijt was wel uitstekend en dakterras was leuk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
8.0

My main concern with the place is that they state they have air conditioning when, at least in the dorm, they don't. I want to mention how awesome and helpful the receptionist from the night shift was, thanks for helping us with the tickets to Tayrona, for the restaurant advice and for the good vibe in general. Oh, and the breakfast WAS included for the dorm and it was very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.