Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
El Granado Located at Conde de Tendillas 7, , Granada.
El Granado
Spain
Granada 18002 Conde de Tendillas 7
93% 1191
37.1781535 -3.6033906
El Granado
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
10.0

A great hostel in every regard and very well run. The staff are very helpful and knowledgeable with information about Granada and the surrounding area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
9.7

Me recomendaron el Granado y fui a piñon fijo. Sólo diré que tengo que volver a Granada en un par de días y he vuelto a reservar allí. Precioso, limpio, acogedor y céntrico! Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

Nettes, kleines Hostel, in dem wir uns sehr wohl gefühlt haben.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cameronwhitlock
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2016
9.4

One of the best hostels I've ever stayed in. The staff was extremely helpful and friendly and the beds and other facilities were very comfortable and clean. The only tiny negative I can say is that breakfast is overpriced at 3 euros. But there are a ton of places around to eat so it's no big deal. Not a party hostel, but social enough. El Granado is great. I can't imagine there is a better place to stay in Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Everything was perfect, very clean, very helpful staff. The only problem was the beds were too close to eachothere and there were not enough space between bottom bed and the one in the top. I had the feeling that i am in MRI! The rest was just perfect. Thank you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • daeyoung1385
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

Staff was so friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Sie 2016
8.6

Esta ubicado en el centro de Granada, sucede que los lugares a conocer estan mas alejados del centro.... Igualmente son 15, 30 minutos de caminata... El hostel es una casa muy grande, lo atienden sus propios duenos los cuales son extremadamente amables. cualquier consejo estan para ayudarte, unos genios!! No esperes nada de fiesta, ni joda. el hostel es para descansar, es un lugar muy tranquilo y de ahi ir a conocer los lugares maravillosos que tiene granada.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
9.7

위치가 살짝 아쉽긴 하지만 그라나다자체가 좁아서 크게 문제될건 아닌거 같고 가격대비에 비해서 방이 너무 예쁘고 좋았음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
8.3

Ostello molto carino, posizione molto comoda per visitare la città - CONSIGLIATO!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sie 2016
8.9

가격대비 훌륭했음. 매우 깨끗하고 호스텔 건물 자체가 아주 예전 스페인 건물같아서 분위기가 아늑함. 주인이 설명도 잘 해줬고 게스트들과 어울려 저녁을 즐기는 듯한 모습을 봤으나 참여하지는 않았음. 사물함도 크고 키도 따로 줬고 숙소는 처음에 골목에 있어서 외진 곳이아닐까 생각했는데 오리려 조용하고 공항저스 타러 가기도 좋았음. 침대는 윗사람 뒤척이면 영향을 받는 점이 단점.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.