Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
El Granado Located at Conde de Tendillas 7, , Granada.
El Granado
Spain
Granada 18002 Conde de Tendillas 7
91% 1309
37.1781535 -3.6033906
El Granado
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • pbergmann
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
8.9

Good spot, highly recommend! On the quiet side but I didn't mind for this trip. Make sure you arrive before midnight since they close up reception then. Pretty strict about shutting down the common area at 23:30. Rooms were good with secure lockers. Showers were a bit cold and hot at times but overall good stuff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

매우 좋아요~ 스태프도 친절하구 따뜻한 물도 콸콸 나오고 위치도 전망대에서 가까워요~ 3층침대 불편하다는 소리있는데 간격 그렇게 좁진 않아요 물론 앉은 키가 크신 분껜 불편하겠지만.... 추천합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
8.6

Nice hostel. Friendly staff. Bunks are three levels. Need to bring your own padlock for lockers and there isn't much room to put your stuff. Otherwise a nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mipus4447
  • Czechy, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Sty 2017
8.9

Stayed in a double room which was pretty okay. Modern and well equipped & clean. And only a bit more expensive then a price pp in a dorm. Totally recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
9.1

A really simple, soft and comfy hostel with a nice staff. The breakfast was good (with a sandwich grill) but wasn't included in the price. A cool roof terrace. Not a party hostel. No arranged evenemang or tours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

Lo bueno: esta bien ubicado, el personal es muy simpático, la limpieza esta bien. En la habitación hay armarios (bastante grandes) con llave para su uso individual. El desayuno buffet que se agrega x 3 euros esta muy bien. Lo malo: la habitación para 6 personas en la que me quede tenía camarotes de 3 niveles, yo estuve en el primero de abajo y era muy incomodo (golpee mi cabeza infinitas veces :( ). De todas formas me volvería a hospedar aquí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
9.1

Nice location, clean bathrooms, and comfy beds. Major destinations are at a walkable distance. Wifi was not so strong.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
8.0

Genial, un edificio antiguo muy bonito, muy limpio y personal muy amable. Volveria

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.4

Recomendable: Buena atención, ubicación y limpieza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
9.4

Great hostel for a short stopover in Granada. The front desk staff esp Freddie are super nice and helpful! Kitchen is well equipped and location is great in the center but in a quiet neighborhood. Only heads-up is the triple bunk because you are sharing a bed with two people instead of the regular one, but I still slept wonderfully...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.