Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lut 2017
9.7

I stayed here with two friends for two nughts. We had a very comfortable stay. The location is a short walk from the cathedral in a quiet street. The staff were lovely and even lent us a hairdryer. Everything is immaculately clean, comfortable beds and cosy rooms of three. The lounge area was great for relaxing after a long day. The hostel was close to some cute local bars, restaurants and squares. I recommend El Granado to small groups of friends and individual travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Very helpful staff, lovely building, highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
9.4

A superb location and very helpful staff. Everything you could want for your stay is there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bermudy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Lut 2017
4.9

The owners are flat out rude, make you feel unwelcome and uncomfortable. When I checked in he barely bothered to speak to me, ignoring me to speak Spanish with the co-owner. Didn't bother recommending any tapas bars/sights etc. Didn't bother to help me carry my luggage (up to the top floor). Not a social hostel, more like a b&b -they throw everyone out of the common area after 11.30pm & during the day Keep Spanish news on, no atmosphere. Cramped triple bunks and tiny flat square "pillows" too.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Lut 2017
8.6

Great cosy, chilled out hostel about 10 mins walk from the city centre. The only issue I had is that there doesn't seem to be much hot water, you have to have quick showers no matter what time of day. Wouldn't be a problem in summer but you learn quickly in February! Would stay again next time I'm in Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lut 2017
9.1

Very cozy hostel, central location, though a short walk away from the bus stop. Largest lockers ever! Triple bunk beds were a bit of a squeeze, new mattress would be a nice addition. I slept just fine. Great helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
9.1

Excelente hostel. Limpio. Cerca del centro. el dueño lo maneja y es muy amable. Cocina completa, área común pequeña pero todo muy recomendable y lindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

Magnífico. Una sensación de estar como en casa. Limpio en todas las zonas, especialmente agradable la cocina-sala de estar. Desayuno completo por 3€. Habitación con armario personal con llave. Está ubicado en el centro, teniendo convenio con un aparcamiento para los clientes. Volvería sin duda para mi próxima visita a Granada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

Me encanto el hostal, muy bien ubicado, muy lindo y agradable, habitaciones espaciosas y cómodas, seguro y con buen ambiente. Limpio y agua caliente, para mi lo mejor fue el espacio en habitaciones, me quede una de 6 camas con puras mujeres y el cuarto de lo más cómodo, el colchón un poco incómodo pero todo lo demás muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.6

Hermoso y acogedor hostel! Instalaciones cómodas y personal educado y amigable. La ubicación que es un poco difícil de encontrar, aunque no esté lejos del centro. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.