Hostelworld.com

El Gallo con Tacos

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
El Gallo con Tacos Located at Almirante Riveros 025, , Santiago.
El Gallo con Tacos
Chile
Santiago 7501545 Almirante Riveros 025
90% 151
-33.4489351 -70.6312966
El Gallo con Tacos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2016
9.7

Hostel incrível, quartos impecáveis, ambiente extremamente agradável. Café da manhã com comida chilena delicioso.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • risonho0903
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.1

El Gallo con Tacos foi um hostel muito bacana de ter ficado hospedado! O staff é muito amigável e sempre nos deu apoio quando precisamos. O café da manhã é muito gostoso, vale a pena consumir por lá. Tivemos apenas um problema quando choveu, porém foi uma chuva mega forte em Santiago que até chegou a inundar a cidade, o que acontece é que no banheiro começou com umas goteiras muito chatas, que incomodavam enquanto utilizávamos o banheiro. Mas isso não abalou em nada! Recomendo muito!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
6.3

Found it quite difficult to actually get in the hostel, the bell didn't seem to work and there was a strange rope to pull that also seemed to do nothing. I was just lucky that after 20minutes someone staying there turned up and let me in. Generally the place was ok, although the shower room set up was a little bit odd and I wouldn't say I was 100% comfortable in there. The first night I stayed there were people up making a lot of noise until 4am outside my room in the patio area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • em_mandalaki3741
  • Grecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

Perfect stay and lovely people. Strongly recommended for a home feeling vacation in Santiago:-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Mar 2016
9.7

das el gallo con tacos wird von andre mit sehr viel liebe geführt. er gibt sich grösste mühe seinen gästen eine angenehme und entspannte atmosphäre zu bieten und das gelingt ihm bestens. sinnbildlich dafür ist das täglich wechselnde, frisch zubereitete und super leckere frühstück. unser doppelzimmer mit bad, ist klein (nicht zu klein) und sehr fein. im idyllisch eingerichteten innenhof direkt vor unserer tür plätschert ein brunnen – entspannung pur! :) wir kommen sehr gerne wieder!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hayleycresp
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Mar 2016
4.3

This place is not a backpacker hostel, the whole time we were there we felt like we were intruding on someone's house. There isn't a single sign outside and it's in a residential area (the red light district!) so the airport shuttle dropped us in the wrong street as Google Maps has the wrong location also. We ended our stay early when the owners of the hostel had a party for locals which ended up in drunk people trying to enter our room in the middle of the night. My tip - stay somewhere else!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Mar 2016
9.7

Los desayunos inceribles. El lugar y el personal son grandiosos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
7.1

Leider wurde das Gemeinschaftbadezimmer während unseren 4 Tagen Aufenthalt nur 1x geputzt. Dementsprechend war dies schmutzig, da die Unterkunft ausgebucht war. Sonst sehr guter Standort.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Mar 2016
9.7

We had a great stay at this amazing hostel. The place is super nice and cosy. The staff has been amazing, very warm people! Super clean and a beautifull small garden. Furthermore we had the chance to be able to take part of their monthly wine tasting with 5 course dinner prepared by the owners combining a chef and a somelier. AMAZING!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Mar 2016
8.6

Sehr angenehmes kleines Hotel in dem man sich total wohl fühlt. Besonders das Frühstück war echt super. Die Leute dort sind super hilfsbereit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.