Hostelworld.com

El Faro Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.1
Dobry 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 4.9
ZAREZERWUJ
6.1
Dobry 168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 4.9
El Faro Beach Hostel Located at Carretera hacia el Parque, , Manuel Antonio.
El Faro Beach Hostel
Costa Rica
Manuel Antonio Carretera hacia el Parque
61% 168
9.3916321 -84.1457676
El Faro Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2016
9.4

Es un Hostal muy amplio con buen ambiente y la mejor ubicación de todo Manuel Antonio cerca del parque, de la playa y tiene un excelente restaurante muy muy cerca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
5.7

Das Hostel war ein Reinfall. Gebucht und angezahlt über Hostelworld war unsere Reservierung verschwunden. Nach eigenen Angaben, weil sie die Email von hostelworld nicht ungetragen haben. Es gab ein doppelter teures Zimmer. Das letzte da absolute Hochsaison. Als wir das nehmen wollten war es plötzlich doch gebucht. Es gab kein sorry, keine weitere Hilfe im ausgebuchten Ort. Nur ein "zum Zeitpunkt der Buchung war ich nicht hier" Vollkommen daneben. Nach 10 weiteren Hostels fanden wir ein Zimmer

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
7.1

El precio del hotel es alto en comparación con el servicio que ofrecen, ya que al preguntar en el lugar se encontró otro con mejores servicios a un precios más accesible, o que por lo menos me parecía aceptable. El precio no debería ser influenciado por el Hotel o por estar cerca de la entrada del parque Manuel Antonio, sino por sus servicios per ce.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nadotm
  • Szwajcaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lut 2016
6.0
Przetłumaczone przez Google

Hotel znajduje się przy wejściu do parku narodowego. Głównie odwiedzany przez Costa rodzin Rico, nie chodzę tam na młodzieńczy, swobodnej atmosferze. Akademiki naprawdę źle zaprojektowane. Rodzaje skrzynek blaszanych z dwóch wentylatorów do 12 łóżek, nie jest zbyt gorąco bcp nie pozostawić zamknięte dormitorium wszedł światła i dźwięki. Najgorsze jest to, że łóżko! więc nie ma materac piankowy, który ugryziony na innych łóżkach zasnąć (BCP ludzie śpią na krzesłach)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • soledadrm
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Lut 2016
4.9

Big fail in atmosphere, there was a big Costa Rican family (like 30 or more) staying in the hostel (incl kids and old drunk people). They were everywhere, cooking big meals with huge pots, sitting in all the dinner tables and using every inch of the swimming pool -with clothes and not taking a shower before entering-. And speaking loud till 4am. They took complete control. Don't take rooms without a/c, walls are bad and won't isolate the heat. Beds very uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2016
9.1

This hostel is in a great location just outside the entrance to the Manuel Antonio National Park. It is also only a few minutes away from a free local beach and some nice restaurants. The hostel was good value for money and the staff very helpful. The wifi connection was poor so I kept losing connectivity but that was the only real negative. Overall it was a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2016
6.0

Die Küche ist schlecht ausgestattet,keine Geschirrtücher,wenige verschiedene Teller,Matratzen sehr durchgelegen,man spürt die Holzlatten

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
7.1

Un hostal muy sencillo, un poco descuidado, pero con una gran ubicación .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
3.7

I really thought the hostel would be more clean and organized but in general, this is a mess. The kitchen is not clean at all, my friends and I needed to ask to clean because it was dirty.. The bathrooms too, i think it would be cleaned more than just once and the atmosphere could be different for the clients..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Sty 2016
6.9

Von aussen sieht es super aus...es gibt sogar einen pool! Aber dass Zimmer war nicht das Wahre..Matratze hart und abgenutzt..Deckenventilator ist umsonst ...ist viel zu heiss ... Man hört alles was im Nebenzimmer passiert

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.