Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Dorado International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 63 Recenzje
8 Sie 2017
9.7

I loved Eldorado hostel. Great helpful staff, super central position. Fully equipped kitchen, 1pc for those like me don't have a laptop. Definetly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
9.4

My stay at El Dorado hostel was chill and relaxed, made especially easy due to the super staff who provided information for anything you want to do in San Gil. The location is right on the main square and the common space goes right through the middle of the hostel, making it easy to socialize. Muchas gracias por todo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
8.9

Lovely hostel. Calm and somewhat peaceful, but with a nice atmosphere for socializing. The kitchen is very well-equipped and with the San Gil market and a supermercado nearby (due to the hostel's central location), you can prepare all the meals you ever dreamed of. The staff is helpful, calling you taxi's, recommending places to go or to eat at, and booking activities. The hostel offers a range of day activities like rafting and canyoning and I could definitely recommend you to join one of them!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Lip 2017
8.0

Really friendly staff who were very helpful. Fantastic location in San Gil. Bike rental was also great. Room was very spacious but did smell a bit funky. Kitchen was good, and the place was always clean! One thing I would say is the level of noise in the mornings was a joke. The TV would be on from 6.30am with staff having shouting conversations with each other constantly from this time. The rooms have vents into the main are so this woke us up every damn morning which really wasn't OK.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2017
10.0

Tiene un sentimiento bohemio a él

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Cze 2017
9.4

Great hostel with wonderful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Cze 2017
10.0

Excelente servicio , muy bien ubicado , habitaciones cómodas y amplias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Cze 2017
9.7

Sehr cooles u. günstiges Hostel! Mitarbeiter sind super nett, es herrscht eine schöne, herzliche Athmosphäre hier. Besonders gefallen hat uns der kleine halb überdachte Außenbereich zum chillen, essen... die Küche ist top ausgestattet, man kann wirklich sehr gut hier selbst kochen. Gratis Kaffee steht bereit. Eine Warme Dusche ist draußen, absolut gut bei dem Wetter! Zimmer einfach, ohne Fenster, aber dafür künstlerisch gestaltet. San Gil + Umgebung bietet jede Menge!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

Wir haben unsere Zeit im El Dorado Hostel sehr genossen und gleich noch 2 weitere Nächte hinzu gebucht. Das Personal ist sehr freundlich und gibt gerne kompetente Tipps. Die Küchenausstattung ist sehr gut. Die Zimmer, Bäder sowie die Küche waren immer sauber. Die Lage ist top. Wir haben von dort aus die Wasserrafting Tour und das Paragliding gebucht. Beides hat wahnsinnig viel Spaß gemacht. Ich kann dieses Hostel also nur wärmstens empfehlen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Maj 2017
9.4

Sehr freundlich, gute Lage, sauber, kann man eigentlich nix dagegen sagen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.