Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Dorado International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Cze 2017
9.4

Great hostel with wonderful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Cze 2017
10.0

Excelente servicio , muy bien ubicado , habitaciones cómodas y amplias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.7

Sehr cooles u. günstiges Hostel! Mitarbeiter sind super nett, es herrscht eine schöne, herzliche Athmosphäre hier. Besonders gefallen hat uns der kleine halb überdachte Außenbereich zum chillen, essen... die Küche ist top ausgestattet, man kann wirklich sehr gut hier selbst kochen. Gratis Kaffee steht bereit. Eine Warme Dusche ist draußen, absolut gut bei dem Wetter! Zimmer einfach, ohne Fenster, aber dafür künstlerisch gestaltet. San Gil + Umgebung bietet jede Menge!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

Wir haben unsere Zeit im El Dorado Hostel sehr genossen und gleich noch 2 weitere Nächte hinzu gebucht. Das Personal ist sehr freundlich und gibt gerne kompetente Tipps. Die Küchenausstattung ist sehr gut. Die Zimmer, Bäder sowie die Küche waren immer sauber. Die Lage ist top. Wir haben von dort aus die Wasserrafting Tour und das Paragliding gebucht. Beides hat wahnsinnig viel Spaß gemacht. Ich kann dieses Hostel also nur wärmstens empfehlen :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Maj 2017
9.4

Sehr freundlich, gute Lage, sauber, kann man eigentlich nix dagegen sagen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
9.7

Nice hostel with fun quirky extras of a free local shot (you won't want two), free bananas, free bunnies to pet and a cool games room. But quiet when we were there but the staff are super friendly and helpful guiding you round the city. Only thing I wouldn't bother with the free walking tour, but boring.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
10.0

Wow. Where do I even begin? El Dorado is incredible. It has such an amazing atmosphere, with so much color, good music, happy people, and positive energy. The staff are happy to help you in any way they can and do their best to make your stay as enjoyable as possible. We planned to stay here three nights and ended up staying for over a week. They will help you get set up with endless activities, & they even do amazing canyoning tours directly through the hostel. This hostel is beyond perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
10.0

Amazing hostel. Very clean and comfortable beds!! The team is full of great suggestions and offers tours and activities. I'll definitely stay here again when I return to San Gil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Great place to stay. Really nice owners and very helpful everything you need in a hostel very happy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Kwi 2017
6.9

Very close to centre of town plaza and bus stations. Room was stuffy and right beside smoke pit. Can hear everything people do in kitchen. Stay here if you don't plan on sleeping in.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.