Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Diablo Tranquilo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
El Diablo Tranquilo Located at Avenida Central S/N, , Punta del Diablo.
El Diablo Tranquilo
Uruguay
Punta del Diablo Rocha Rocha Avenida Central S/N
93% 788
-34.0409427 -53.5417842
El Diablo Tranquilo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.4

Ótimo hostel, um dos melhores que já fiquei! Atendimento super atencioso e amigável, ambiente descontraído e com ótimas instalações, com opção de jantar, churrasqueira e área externa. Recomendo e p`retendo voltar novamente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

Ficamos em um quarto com uma vista excelente. Lareira e de frente pro mar. Uma coisa nos incomodou, uma das saídas do esgoto estava liberando muito cheiro. Fechei e não sentimos mais o cheiro ruim. É m ponto a verificar. As instalações da cozinha podem melhorar. Somente uma das bocas do fogão estava funcionando. Café da manhã bem fraco também, apenas pão, geléias, margarina, café, chá e leite. A localização é ótima, tem mercado perto e é possível ir a pé para todos os lados.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Wrz 2016
9.4

Gracias to the staff who are so very helpful and makes everyone feel at home! yummy dinner each night you can buy from the hostel. Remember its off season and Its cold so take lots of clothes! Very relaxing seaside town, I extended my stay here because it was nice place to chill a couple of days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Wrz 2016
8.3

The Hostel itself and the staff is nice. I was there in winter and it was pretty cold, because there is no heating. But it seems like that this is common in uruguay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

Amazing place! Went there two times already. Super low rates for such a great place. I definitely recommend the private suite with ocean view. Awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
10.0

Really a great place ! The hostel was nice and cosy (especialy the fire place since we stayed in winter) and the staff was very nice too and very helpfull. If we head back to Punta del Diablo one day, we'll surely go back to El Diablo Tranquilo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

The best hostel of my whole trip. Just awesome! The best breakfast, the best staffs, awesome rooms and the hostel itself was a whole experience. I will definitly stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
9.7

Amazing hostel in a gorgeous fishing village. I was there in the off season, but the staff made me feel part of the family and were so helpful with everything. Nightly fires and delicious dinners available for cheap. Best hostel in Uruguay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
7 Cze 2016
10.0

Right. Stayed here in off season and were almost the only guests, however the staff and volunteers could not have been more accommodating (Mark especially) and created a nice relaxing atmosphere.. Beds were comfortable and showers very hot (great for winter temps!)... Hostel itself was very homely, an open fire in the evenings and good value meals on offer each evening... Cheap supermarket nearby as well...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolinerm
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

AMEI esse hostel! Fica próximo à praia, relativamente fácil de encontrar, é lindo e tem um clima muito acolhedor! Recomendo muito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.