Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Diablo Tranquilo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Mar 2017
8.6

Really enjoyed my time in this hostal! People were nice and its an awesome place just to chill. Rooms were a little small and not enough lockers or space for putting the backpacks. You literally had to walk over backpacks to get to your bed. The toilets/showers and stuff were not bad, but also not really clean! Would be nice if they clean them a bit better. Common areas are nice, kitchen is really small and not really well-equipped. Wifi is not working at all!! Includ Breakfast was also not bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Mar 2017
7.1

Very sociable hostel with a nice vibe. Downside was the kitchen that was very small and the stoves were not working as the should. There were also only 4 lockers in the 10 bed dorm. Good breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jasmingagne4843
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Mar 2017
8.6

Great vibe, great location. Nice place to meet people and enjoy the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Mar 2017
8.9

Super petite auberge de jeunesse, ambiance au top, merci au staff toujours de bonne humeur et très serviable, et qui met l'ambiance ! Douche chaude et avec pression ! Youpi! Les chambres un peu petite mais matelas confortable. Petit déjeuner correct, et la plage!! Manque d'ustensiles de cuisine...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
8.3

Estuve una sola noche, por lo que muchos servicios no los puedo evaluar (seguridad, servicios, atmósfera). El personal atiende muy bien, son muy serviciales. La limpieza podría estar mejor, no me gustó la cocina. El precio es más alto que otros hostels de la zona con similar ubicación y comodidades.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
7 Mar 2017
7.7

The kitchen isn't well equipped and only 2 out of 8 stove work, breakfast was good, showers are hot, location is perfect

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
8.6

The staffs in the hostel were very welcoming from when I checked in till I leave. It was a great experience there with the asado organised by the hostel. The facilities in the hostel are decent. I definitely enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Mar 2017
6.9

Great vibe and right next to beach but 30+ minute walk from bus station with terrible directions from hostel, advertised and confirmed via email a horseback riding trek they offered that came highly recommended, but upon arriving at hostel they said the guy who ran it was on vacation and it was unavailable; unclean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
10.0

einfach nur der Wahnsinn! Leute, Atmosphäre mit Meer und lecker essen. perfekt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
5.7

Sauberkeit könnte verbessert werden, unf die Zimmer sind relativ klein. Allerdings ist die Stimmung gut, daher dennoch empfehlenswert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.