Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

El Diablo Tranquilo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 783 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 783 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
El Diablo Tranquilo Located at Avenida Central S/N, , Punta del Diablo.
El Diablo Tranquilo
Uruguay
Punta del Diablo Rocha Rocha Avenida Central S/N
91% 783
-34.0409427 -53.5417842
El Diablo Tranquilo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Sie 2016
10.0

Really a great place ! The hostel was nice and cosy (especialy the fire place since we stayed in winter) and the staff was very nice too and very helpfull. If we head back to Punta del Diablo one day, we'll surely go back to El Diablo Tranquilo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

The best hostel of my whole trip. Just awesome! The best breakfast, the best staffs, awesome rooms and the hostel itself was a whole experience. I will definitly stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
9.7

Amazing hostel in a gorgeous fishing village. I was there in the off season, but the staff made me feel part of the family and were so helpful with everything. Nightly fires and delicious dinners available for cheap. Best hostel in Uruguay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
7 Cze 2016
10.0

Right. Stayed here in off season and were almost the only guests, however the staff and volunteers could not have been more accommodating (Mark especially) and created a nice relaxing atmosphere.. Beds were comfortable and showers very hot (great for winter temps!)... Hostel itself was very homely, an open fire in the evenings and good value meals on offer each evening... Cheap supermarket nearby as well...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
10.0

AMEI esse hostel! Fica próximo à praia, relativamente fácil de encontrar, é lindo e tem um clima muito acolhedor! Recomendo muito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Maj 2016
10.0

Such a cool hostel. The people that work here are all great fun and it's really close to the beach. Even in the off season it had a great atmosphere. Met some awesome people here. Wishing I'd stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
21 Maj 2016
9.7

First of all: Great staff! Location is great as well, only 5mins from the beach. They offer a dinner every night for around 8us $, which was nice and very delicious. They have a cosy fireplace, big lockers. Breakfast was simple but there were fruits and pretty delicious bread. Perfectly quite in low season, but as well a nice place to meet people. They offer a couple of activities. Only cons: dorms pretty small, kitchen could be better equipped. Highly recommend this hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

Pessoal muito bom, excelente. Pessoas de várias partes do mundo, os donos muito gente boa e funcionários também. O local é maravilhoso. Natureza linda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

Excelente estadia, muy bueno todo!!! Hicieron que pasemos un dia increible!!! Super recomendable!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Estonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Maj 2016
10.0

Great staff. Very friendly environment. Best location right next to the beach. I will definitely return👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.