Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

El Clandestino

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 467 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 467 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.2
El Clandestino Located at C/Mirador de Rolando n 16, , Granada.
El Clandestino
Spain
Granada Granada 18011 C/Mirador de Rolando n� 16
68% 467
37.1859289 -3.5994172
El Clandestino
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
2.0

He cogido sarna después de dormir dos noches allí I have got scabies after two days staying there Ho presso scabbia dopo avere ci dormito due giorni J'ai pris la gale aprés y dormir deux jours

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
6.9

Very basic rooms but they reflect the price! Good location not far from the Albayzin. With the instructions that the hostel give you I found it but didn't realise to begin with as there's no sign at all. It just looks like someones house! I arrived late at night and didn't want to ring the bell as I was convinced I was going to be disturbing a family! I don't know why they don't just put a simple sign by the door so you know you're in the right place as it's such an easy thing to

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
6.0

Es un sitio que le falta seguridad.. Por suerte todo era limpio dentro de lo esperado, y el ambiente inspiraba confianza. No te esperes ningún lujo porque no lo tiene, pero la terraza que tiene donde se ve toda Granada merece la pena. El hostal es apañado, pero tú también tienes que serlo para que te guste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
5.7

El hostal está en una cuesta a la que hay que acceder a pie. El edificio es viejo y tiene posibilidades pero deberían arreglar humedades en paredes y pintar de blanco (la habitación en la que estábamos estaba pintada de verde oscuro y daba mal rollo). El baño, compartido, estaba sucio cuando llegamos y dispone de una luz tenue. La zona común (cocina, zona TV y terraza) está relativamente bien aunque no muy limpia. Las sábanas... simplemente, deberían renovarlas. La localización es buena.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Maj 2016
8.0

Not bad at all. It's not a hostel but a room in an apartment shared by either students or people working so don't expect a hostel environment; breakfast is quite basic. Overall great views of Granda and the manager is nice. i'd stay here again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
6.6

There were no sheets on the beds; the bathroom was no really clean; there was no one to whom said that when we needed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
4.9

Es una casa que alquila habitaciones, la limpieza no es su punto fuerte, pero bueno por el precio que tiene no se puede pedir más.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Kwi 2016
8.0

Fuimos con un chico con cinco. Estábamos muy cómodos alli. Los chicos que trabajan en el hostal son muy majos. El hostal es seguro, lo que nos importa por el niño. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
10.0

He pasado unos días maravillosos en el hostel el clandestino. La atención es excelente. No tengo ninguna queja. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.