Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ekeko Hostel

  • Garcia Calderon 274, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Kwi 2017
6.3

Ich habe hier nur eine Nacht verbracht. Der Dorm war in Ordnung. Die Badezimmer wirken sehr in die Jahre gekommen und dadurch dreckig. Kakerlaken - wirklich groß - in der Küche gesehen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2017
9.4

No podria haber cojido mejor hostel, la localización estupenda, en la mejor zona de lima y justo al lado de unaa ruinas, muy seguero, con autobuses al centro por 1.5 soles, el staff son increibles, tanto David como Anthony, hacen que te sientas mejor que en tu propia casa y te ayudan en todo lo que pueden. Les doy 11 sobre 10. En cuanto a la limpieza pues aver pagas unos €6 la noche! No esperes un hilton, pero viene una chica de la limpieza todos los días, lo mantienen bastante bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sbezzaa
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Kwi 2017
8.3

Good location near local ruins and walkable to the beach front. Area felt safe at night. David gave us lots of great advice about what to do in Lima and travelling in Peru generally.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • nigeltailyour
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2017
5.7

This hostel takes grime to a new low. Staff and nice but this place is stuck in 2010. Grubby, tatty and smelly. The owner should stay in other Lima hostels to see how it's done in 2017.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2017
10.0

Es la segunda vez que me hospedo y al igual que la primera vez fue todo un placer estar ahí, buena hubicacion y excelente servicio del personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
8.6

Really nice hostel, the pick up service from the airport really helped. The staff are really friendly, they help you find where to go in the local area and we got given a map of the area which was extremely useful. It's in a nice quiet location not too far from Miraflores centre, with pre inca ruins around the corner. The room was clean, the kitchen had the basics you need to cook and the communal area were a really nice place to chill out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2017
8.6

dritter aufenthalt im ekeko. eins der günstigsten top hostels in lima. die mitarbeiter sind wahnsinnig nett und die preisleistung stimmt. es gibt definitiv sauberere und modernerere hostels aber ich werde jederzeit wieder kommen. die atmosphäre dort ist einfach super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.4

En especial la calidez del personal. Sin bochinche a la noche. Buenas camas. Fue el inicio de nuestro viaje y arrancamos muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
10.0

I had an awesome stay. The hostel is very cozy with a nice common area with couches and a TV. The staff was really nice and they were fluent in like 4 languages, so that was awesome too. We had problems because of the flooding a so we didn't have any water but the staff figured out a way to get us some. Very helpful and very friendly! Thanks Ekeko

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
4.9

We arrived late at night after traveling 14 hours. There was no running water, which I totally understand is out of there control. An email heads up would have been nice. Our room was hot, smelly and unclean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.