Hostelworld.com

Ekeko Hostel

  • Garcia Calderon 274, Miraflores, Lima, Peru
Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 1,022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 1,022 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.8
Ekeko Hostel Located at Garcia Calderon 274, Miraflores, Lima.
Ekeko Hostel
Peru
Lima Miraflores lima 18 Garcia Calderon 274, Miraflores
83% 1022
-12.1095085 -77.0322489
Ekeko Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Kwi 2016
3.4

Please DO NOT GO HERE! It was a very dirty hostel with bad facilities. During daytime, the bathrooms don't have water (yes also some toilets) and the kitchen is extremely dirty (pests walking around in pans). Stove was not working properly. I cannot imagine why this hostel has so many good reviews.. Staff were very lazy and listening to very loud techno music all day long. Bathrooms covered with hair. Regret paying the full amount for our stay. Worst hostel we've been during our trip through SA

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.1

The staff is incredible and very kind. David speaks at least 5 languages and knows a lot about Lima and Peru in general. He helped us plan and book the rest of our trip. This was one of my favorite Hostels in Peru because of the atmosphere, there is plenty of cooking and hanging out in the common areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Kwi 2016
9.4

Great place and people. A bit further away from the center but awesome location. Some of the furniture needs updating though. All the other guests were respectful of each other late at night when some were trying to sleep.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
8.6

Its a great place, i felt at home!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
8.6

Mi experiencia allí fue muy buena, el presonal es el mejor, te hacen sentir que estas en tu casa. Si vuelvo a Lima voy alojarme en Ekeko! Gracias por todo chicos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
8.6

We have a great stay in ekeko hostel! A true friendly place:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • matiacolombo
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Kwi 2016
7.1

El personal es muy Gentil y disponible, es hostal podría ser mucho más bonito, ahora es bastante decadente! Un problema son los inodoros, siempre hay problema con su agua que no funciona bien!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
7.1

Sehr freundliches Personal. Die Sanitäranlagen sind im sehr schlechtem Zustand. Überall Schimmel, der Putz fällt von den Wänden. Insgesamt ein ungepflegter Gesamteindruck.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Kwi 2016
5.7

Hostel is okay to stay one or two nights, no more. The staff is very friendly and helpful, but the place is far from clean. It is located in Miraflores, which seems to be a good neighbourhood in Lima, but apart from the shopping center, everything is a bit far (at least 20-30 min)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Kwi 2016
8.3

Nice hostel 10 minute walk to Main Street, 30 minutes walk to beach. Clean but dated facilities. Good staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.