Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ekeko Hostel

  • Garcia Calderon 274, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
4.9

We arrived late at night after traveling 14 hours. There was no running water, which I totally understand is out of there control. An email heads up would have been nice. Our room was hot, smelly and unclean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

I really like this place. The staff is super friendly. The location is great, just on walking distance from the centre of miraflores but quiet at night, and next to a pre-inca ruin! I´´m staying in the single room which is basic but is giving me very good nights of sleep. They offer a basic breakfast and the staff is doing everything to make your stay as pleasant as possible. I can recommend this place to everybody.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
8.9

Super hostel l'équipe adorable toujours à l'écoute à conseiller. Seulement petit bémol est la salle de bain il faut se lever tôt pour essayer de se doucher pour l'heure ou tu doit être prêt. Et petit dej super aussi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
7.7

Die Sauberkeit (Küche ) ist nicht die beste, aber man muss halt bedenken, dass man nicht in Deutschland ist! Ansonsten waren die Mitarbeiter wahnsinnig freundlich, wir konnten sehr viel von Ihnen lernen und waren immer hilfsbereit! Die Lage ist ca 30 min. Vom Strand entfernt, bis in die Altstadt kann man ca 20 min mit dem Bus fahren! Insgesamt ein sicheres Viertel!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
10.0

Really friendly staff and extremely helpful giving a map and marking useful places and answering any questions. Nice roof and garden. Big kitchen for cooking and nice living area. Beds comfy and useful storage next to bed. Overall really nice time here at ekeko, would highly reccomend Love mary zena anya x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for your nice words girls, all the best for you!!! staff Ekeko

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
4.9

El cuarto no es de 8, es de 9 pero debería ser de 6 como mucho.tiene una única ventana pequeña lo que hace que afuera tengas 20 grados y adentro 30. El único mini ventilador si duermes en las camas de arriba no sirve de nada. El baño es pequeño, básico, pero relativamente limpio, la cocina es grande y el living también

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Lut 2017
9.7

Nice review on the northern part of Miraflores. The staff is super helpful and make this a great place to stay. A good budget option in Lima and I would stay here again. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2017
8.3

The distance to the Airport is very far but the bus Station of Cruz del sur is quite near, the Staff is really cool. The kitchen is small and the Hygiene could be better, also the bathrooms are small. The rooms have been ok und clean. I would go there for a second time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Lut 2017
8.0

Buen lugar, lindo ambiente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Milenaaluch
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2017
7.1

Estuvimos dos días en el Hostel y lo mejor fue la Atención!!! Muy buena gente. Una critica constructiva que puede ayudar a mejorar el servicio es la limpieza del baño y el desayuno, muy básico!!!! Igualmente compensa con la calidez con la que la gente nos trató, muy serviciales!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.