Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ekeko Hostel

  • Garcia Calderon 274, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Milenaaluch
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2017
7.1

Estuvimos dos días en el Hostel y lo mejor fue la Atención!!! Muy buena gente. Una critica constructiva que puede ayudar a mejorar el servicio es la limpieza del baño y el desayuno, muy básico!!!! Igualmente compensa con la calidez con la que la gente nos trató, muy serviciales!!!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • arthurhello
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Sty 2017
7.7

Très bon hostel je le conseille

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
6.6

The personal is very friendly. There is one badroom en every floor. The "oversize breakfast table" ( Lonleyplanet) is one glas of marmelade and butter for the whole hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Sty 2017
8.3

The staff here go truly above and beyond to make you feel welcome, they seem to really care about their travelers and take the time to get to know you. The wifi was phenomenal. Bit out of the way in terms of public transport but we would definitely stay here again! We loved Ekeko!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Panama, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
6.3

Realmente no tengo queja del personal. Me parece que la higiene debe ser importante.Me encontré con varias cucarachas, no limpiaron la habitttacion ni mucho menos cambio de ropa de cama.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Lilibeth, yo pense que por tu cara todo estaba bien, lo de las cucarachas es un tema de todo Lima en verano, asi que no podemos librarnos de eso y lo de la limpieza, la habitacion te la entregamos limpia, ahora en 3 dias que tu no nos pediste que entraramos a limpiar, si tu lo solicitas lo hacemos, pero nosotros te lo dijimos no podemos entrar si tu no lo permites, esto no es un hotel donde entran a las habitaciones privadas sin permiso, aqui si el cliente lo solicita lo hacemos y tu lo sabias, pero en fin, buen viaje. ekeko team.

21 Sty 2017
9.4

Hostel muito bom, com funcionários atenciosos e perto de tudo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sty 2017
8.0

What makes this hostel good is the staff. All the staff I met speak excellent English and seem to be very interested in having conversations with you. They can recommend you good places to see and food to eat. As for cleanliness, they certainly could've done a better job I think. Especially in the bathrooms. But I guess you can't complain too much for their unbeatable prices.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
8.0

Nice quiet little hostel in Miraflores, right on the corner of the famous Huaca Pucllas. Great staff. David is so nice and does his best to help you with everything. He also speeks like 7 languages so dont worry about communicational problems. Kitchen and bathroom could use a little touch up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.4

Ubicado en un barrio muy bueno y relativamente cercano a lugares para visitar, el Hostel tiene todo lo necesario para tener una buena estancia. El precio es algo elevado si consideramos los precios de los hósteles en otros lugares en Perú, pero al ser la capital puede ser comprensible. Recomendado!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
4.9

Walls peeling, leaking. Mold or mildew growing. Needs a lot of work. Staff great.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.