Hostelworld.com

Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel

  • 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei, Tajwan
Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel Located at 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei.
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel
Taiwan
Taipei 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei
91% 1253
25.0237550 121.5225380
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Liked everything but it was hot in the rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

One of the top hostels I've ever stayed at. Staff was amazing and I'm really hoping to come back again. If you're a solo traveler look no further, social environment is fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.3

Mostly passable, but the bed was terrible. I cannot recommend staying here until the beds in the dorm room are upgraded. Also the light switch was impossible to find and the aircon remote was missing, which made for some very uncomfortable times.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Kwi 2016
9.1

Overall good experience, respectful people staying there, place is clean and has basic facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.4

客層は欧米人中心で日本人は少ない。 台湾の一般家庭が住んでいる標準的なマンションを使用しているので、間取りやセキュリティなど台湾の住宅事情を垣間見られる。 中国語か英語が必要。 スタッフは朝10時以降しか来ないので、それより早くチェックアウトしたい場合は前日の夜に鍵のデポジットを返金してくれるので、当日は鍵を部屋に置いて勝手に出ればOK。 場所は古亭駅の近く、中正紀念堂、永康街、師大夜市などに歩いて行ける立地なので、意外に便利。 トイレ、シャワーは共有、部屋は清潔で、客間も自由に使えるので、気軽に滞在できる。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.1

Staff was friendly and I made friends with other people staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

It was my first stay in a hostel, I booked the private room at Dreaming Dragons because I was travelling alone. It was a super experience! The staff was really nice and helpful, the location was very convenient an the atmosphere was great! I have met some nice people and together we explored Taipei and the nightmarkets together. Wouldn't want to miss it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.4

Loved my time spent here and was sad to have to continue my journey. The entire staff spoke English extremely well and were incredibly fun to hang out with. They are 2 blocks away from an MRT station and are adjacent to a food street; Shida night market was only a 10 minute walk. The only downside is if you are traveling with big luggage, be sure to bring your own lock as the lockers they rent are rather small. I would recommend EE&DD to anybody!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
9.4

Everything was great except for the bed, the mattresses really need to be changed. The staff were excellent and always around to help. The kitchen is fully equipped great for those who want to make something to eat. One of the nicest places I have stayed at

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

Excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.