Hostelworld.com

Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel

  • 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei, Tajwan
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

I really enjoyed my stay here, very cozy atmosphere that was extremly clean and organized. Staff was also very kind and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Sty 2017
7.7

Pěkný hostel s dobrým zařízením. Ochotný personál. Bohužel špatný odtok v koupelně, ale ten by se dal přežít. Jenže při odjezdu na nás vyběhli z koupelny šváby. To už se teda vydržet nedalo..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

Everything was great! The staff was really nice and helpful, the common room cozy and the sanitaries clean and (at least for the amount of people that were there while I was there) they were enough. Within a 5 minutes walk there are multiple breakfast cafes and smaller restaurants, a small 7 Eleven (with an ATM) and the Guting metro station from where you can get everywhere pretty easy. I had a really nice time, thanks again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

I've been to many places, but this place was just perfect. Note that you probably sleep with different people in the same room and it maybe is a kind of difficult to store all your luggage (if you have a lot) since the rooms are just regular, but even if you want to have a hotel with private luxury and stuff you can rent the single/ double room. 100% recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sty 2017
8.9

suitable for people who dont need to stay close to the night market. not much shopping you can do around, but we quite like the feeling staying as if we were home. staffs are very nice there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
9.1

Cute place. The rooms are pretty small, but there is a nice vibe - feels more like a home than a hostel. The area near the hotel is cool, and its close to an MRT stop! The staff is so nice, and have great suggestions of where to eat around the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Was a awesome atmosphere :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
9.1

The dorms in the bottom floor have no windows for open air so please add an air purifier if you can for easier breathing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
10.0

Perfect place to stay. Staff here are incredibly nice and helpful. Great atmosphere. Got to know lots of new friends from everywhere in the world. Would 100% recommend. Remember to bring elephants here :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thaklos
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
10.0

This was a really relaxed place to stay, the company was great, the location was very close to transit, and I really enjoyed my time here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.