Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel

  • 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei, Tajwan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel Located at 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei.
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel
Taiwan
Taipei 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei
93% 1310
25.0237550 121.5225380
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • neufpium
  • Chiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Lis 2016
9.7

八只大象在深巷民居之中,布置独具特色,更有民居的氛围。离古亭捷运站很近,交通方便。晚上living room永远充满了欢声笑语,然而房间隔音很差,因此有点影响休息。还有就是工作人员好像经常不在,交接总是需要等待。此外一切都很好。虽然住在这的时候一直下雨,然后附近巷子的雨中景色亦有独特的气质。在这里留下了很美好的回忆。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • neufpium
  • Chiny, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lis 2016
9.4

八只大象在深巷民居之中,布置独具特色,更有民居的氛围。晚上living room永远充满了欢声笑语,然而房间隔音很差,因此有点影响休息。还有就是工作人员好像经常不在,交接总是需要等待。此外一切都很好。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lis 2016
9.7

Feel like home! And nice staff and friendly environment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

Perfect stay at EE&DD Hostel: the staff is really nice and you feel like at home in a short time ! The subway is close and the hostel is in a really good area so it's easy to move around the nice city of Taipei

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • melodicyeah
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
8 Lis 2016
9.1

Good little hostel with awesome facilities and a homely feel. Not much atmosphere when I was there, but none of Taiwan has much of a backpacker scene.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.1

員工態度親切,還提供我額外的念書空間,但採光稍暗

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Paź 2016
10.0

the place is near the center of the place and easy to find. The people you meet are friendly and the place is clean and private. I had a great time at eight elephants and dreaming dragons. I would certainly stay here again the next time i visit Taipei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
10.0

Great people, great location. I really felt at home and welcome at Eight Elephants and Dreaming Dragon. The location is perfect. Great value and will return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
9.7

EE淋浴設備排水不良,除此之外整體非常棒!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Paź 2016
9.4

Very comfortable, clean and welcoming place to stay. Lovely hosts and fellow guests. Truly gave a feeling of home!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.