Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel

  • 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei, Tajwan

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,270 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel Located at 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei, Taipei.
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel
Taiwan
Taipei 1F, No.6, Alley 4, Lane 48, JinJiang St., ShiDa,Taipei
92% 1270
25.0237550 121.5225380
Eight Elephants & Dreaming Dragon Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.1

Had a great time! The people there are great and the location can't get any better (5 min from Guting MRT Station).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
7.4

Generally, this is quite a good experience to stay at eight Elephants..have chance to know people from difference country, good location, and whole atmosphere is good. the only little weakness is they might need to provide more comfortable in the sense of security.....anyway, this is great experience to stay with eight Elephants..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • tjkmix
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Lip 2016
8.0

여행 수년 다녀서 무척 많은 호스텔에 머물러봤는데요, 여긴 좀 독보적인거 같습니다. 시설은 그냥 그래요. 청결도 보통이고, 재밌게 꾸며놓은 정도입니다. 위치는 괜찮아요. 지하철과 가깝고 거리분위기 조용하고 서민적이에요. 하지만 분위기가 다릅니다. 스탭과 게스트 사이가 무척 돈독하고요, 매일 밤마다 재미난 일들이 있습니다. 깨끗하고 조용한 곳에서 쉬길 원하는 분들에겐 비추고요, 뭔가 재미난 일이 일어나길 바라는 분들에겐 강추입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2016
9.4

This was a great choice to stay. I was on my way out of Taiwan and needed a place to crash for a few days . Turned out to have the perfect location and it was nice and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
10.0

服务员非常热情,和旅友的互动也很多,床睡起来很舒服。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2016
10.0

Best hostel in the world. It's amazing to be welcomed into the family from the moment you step inside. The hostel is great for solo travelers to meet amazing people. The hostel is incredibly clean and in a great location. I will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.3

Snyggt och rent och väldigt trevlig "serviceminded" personal som pratar bra engelska. Det ligger i lugnt och fint på en bakgata i trevliga kvarter.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Maj 2016
9.1

Location was great, practically right next to a central MRT station (with two lines), and near a slew of restaurants and other places of interest. Single room was fine, as were the laundry, showers, and kitchen. I didn't get much of a chance to be in the common room, but from what I saw of it it also seemed fine. One thing to note is that while the bedrooms and common room have A/C, the kitchen/laundry/shower area does not.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2016
9.7

Great little hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
9.1

Liked everything but it was hot in the rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Ohhhh I am so sorry about it >"< The AC remote was broken that time... now it's fixed!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.