Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Egyptian Night

  • 13 Merit Basha St. Cairo Egypt, Kair, Egipt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
10.0

Thank you for your kindness! Regards, M.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

Excelente mi estadia en este hotel, los chicos son muy amables. Realice con ellos una excursión a Giza, Aswan, Abu Simbel y Luxor, viajé con muy poco tiempo para organizar mi viaje pero los chicos hicieron todo por mi. Mi viaje salió perfecto, tal y como me dijeron sería. Recomiendo si tienen la posibilidad de realizar el paseo en globo en Luxor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
10.0

Surprisingly really nice and cheap and clean the staff was honestly the best helped me out with a lot

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • impatiens
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2017
10.0

Fui super bem recebida por todos e em especial pelo Sayed, que foi fantástico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2017
8.9

Aunque tuve un imprevisto con la reserva el dueño lo soluciono de inmediato y se portó increíble, súper amable y servicial, el idioma no fue un inconveniente en el Hostel tienen personal que hablan un excelente español, totalmente recomendado, volvería sin dudarlo!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • grubacjovan2132
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
10.0

Very nice place to stay and very nice service from osama. Visit!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.7

Staffs are really friendly and helpful. The location is good, right across the street from Egyptian Museum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • k08094494649
  • Tajwan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
10.0

Nice staff, funny and accommodating, say hi to Osamar for me pls ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
8.6

Great hostel! The staff is soo helpful from setting up tours to getting you the best deals in town. Thanks for a wonderful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2017
9.4

Hostel in the center of cairo, clean and nice. The best is the staff, they help you with anything you need, very kind and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×